Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Shokkolo
üzenetére
Rosszul tudod, a Liquid az alumíniumot eszi meg, nekem nikkelezett réz blokkom lesz. De szerintem MX4-et fogok a magra tenni, és úgy megy rá a blokk. Szerintem itt már felesleges a Liquid
(#23155) laychi: végül is csak a CPU vizes blokkot kéne adnom a laphoz, aki meg vízhűtést akar, annak előnyére is válhat..

-
laychi
veterán
válasz
Shokkolo
üzenetére
Megeszi?miért enné meg? én annyit hallottam,hogy egy idő után lágyforraszként a processzorfedelet és a hűtőt "összeforraszthatja",de itt nem 2 fém felület közé megy.
Egyébként,ha összeragadna véglegesen és eladást tervez davideoff,akkor csak alaplappal,hűtővel együtt címszóval hirdethetné,valós okkal
-
daveoff
veterán
válasz
Shokkolo
üzenetére
Én most fogom levizezni az egész gépet, és megpróbálom kupak, vagyis IHS nélkül a procit, rendeltem a CPU blokkhoz megfelelő lefogatót. Kíváncsi vagyok így milyen hőmérsékleteket fogok kapni...
EK-Supremacy PreciseMount Add-on Naked Ivy -
laychi
veterán
válasz
Shokkolo
üzenetére
Meg esetleg valami keményebb papírral vagy egy törlőkendővel fogja meg,ha esetleg kicsit ideges és izzad a keze,akkor ne csússzon.meg a kezét se vágja szét.Én egy telefonkijelzőhöz való törlőkendőt használtam a penge megfogásához.
Emellett tudni kell,hogy én tehetséges vagyok abban,hogy le x-eljem magam
És általában pont a kezem...mi mást,hisz azzal dolgozom
-
hdekakas
senior tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
AsRock z77 pro4-m lapom van.
CMOS reset (gombelem ki) megoldotta a problémát.
Hiába változtattam meg bármit biosban, bár jelezte az aktuális beállított értékeket, de az előző indulási értékek maradtak változatlanok többszöri restart után is. De bármit hiába változtattam, a memóriát is, vagy a feszt, minden maradt egy korábbi értéken. Valami összekavarodott.
-
hdekakas
senior tag
-
ST05
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
IBT ugyanúgy avx utasitáskészletet használ ,
prime is csupán egyet (fma) és ezért is irták ugy külföldi oldalakon, hogy
ezek inkább füteni jók, mintsem stabilitásra, mert a tucat utasitáskészletből csak egyet egyet cibálnak,
ezért van ,hogy sokszor még idle is kifagy, vagy játékbva egy beállítás, holott prime stabil... -
ST05
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
"jobb lenne kupak nélkül.."
( látszik, hogy nem figyeltél, most is kupak nélkül van és szart sem ért el vele)
nah nekem mindegy, én már kupaktalanitottam néhányat, tudom mit beszélek
ha olyan szuper lenne igy kupak nélkül ,akkor mindenki igy használná? nemde?
de mégsem, ugyanis mindenki visszateszi liquid-el a kupakot..
bizonyára mindannyian hülyék,.. ugye? -
ST05
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
minden valamirevaló igényes külföldi oldalon 4 core-osnak említek a nagy FX eket,
mondjuk ha itt kikeresed a proci felsorolásbol, is láthatod : Core :4, Module: 8
szóval ebben részbe igaza van Elixión-nak , abba viszont neked adok igazat, hogy gáz volt a poszt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
leszrozni bármit is meg kimondottam proli dolog
-
Elixión
tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Miért is?.... [Haly és a te kedvedért csináltam 1 kamerás moveit.] .
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Shokkolo
üzenetére
Nekem pedig 1998 - 2004-ig, olyan hamar eltelt hogy mire eszbe kaptam mar otod evesen alltam a diploma munka elott. Imadtam, eletem egyik legszebb evei....micsoda idok !
Rengeteg nok, rengeteg ivas....kozben tanultam es dolgoztam is....valahogy mindent lehetett egyszerre. Ha vissza tudnam forgatni az idot, megint mindent pont ugy csinalnek. Semmi nem bantam meg....csak lenne meg 1 ev hatra
OFF vege !
-
BlessedElroy
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Shokkolo
üzenetére
Nem, csak tapasztaltam, hogy 10 kör 4 gb-s teszt után is mezei 20-30%-os terhelésnél is (játék) dobálta a WHEA hibát a gép. Sajnos nem sokat érnek ezek a szintetikus tesztek ha az ember nem arra használja a gépét

Jelenleg 1232mV-n megy a proci 4200-on, valamiért 4500-hoz túl sok feszt kért a melegben, így inkább visszavettem. Így a legmelegebb mag 55 fokos volt játék alatt.
-
ST05
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
vid-et nem is tudod "bántani", az annyi amennyi adott órajelen,
arra adódik az offset!
pl ha 4.8 on 1,25 V a VID offsetelted,0,060 al ,igy 1,36 ot tol
---ha 5.0 án 1,3 V a vid, offseteled 0,16 al, akkor 1,46 ot kap,
emiatt is kérdeztem mennyi lehetett a vid-ed 5.0án már igen magasnak kelett hogy legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Anno az előző procimnak (i7 920) is használta a 8 szálát a konvertálás.