- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
válasz
boogie84 #7843 üzenetére
jó de amit tapasztaltam h az iPhone 3G 2X lassab sőt ...tap tapban amin a legtöbbet jáccok 4.0án nem lehetett jáccani egyszerüen elcsúszott a zenétől stb... az LCD se mindig okés... downgradelve meg igen talán megközelíti azt amit a touch hoz...
igaz azipod is dobozzal minddennel meg az iphone is...
ami zavart annál a phonenel : lassúság , törés , és az h néha van piuxel hiba egy csik de van h eltűnik.. ezt azért tudom h nem átverés mível naponta találkozok az illetővel(jó barátom)
ja és az os 4 úgy lassú h nem voltak visszatéve a backupok...
nekem meg nem lesz pénzem pl kijelzőcserére -
boogie84
veterán
-
Bling95
őstag
válasz
boogie84 #7750 üzenetére
adatokkal nem hiszem hogy lesz visszaélés, egy apple szintű cég nem engedheti meg magának, több tizmillióan asználják. igen freenél is bekell jelentkezni. de ha csak ingyen cuccokat töltesz le akkor regizz kártya nélkül és a félelmed is kivan küszöbölve
avikat át kell konvertálnod, kicsit rákeresel renget progit irtunk már be ide.
-
xxman
senior tag
válasz
boogie84 #7659 üzenetére
tedd dfu ba hátha sikerül.
DFU:
Kikapcsoltállapotban ÉS géprecsatlakozva. Majd:
3sec: Power gomb (sarokban)
majd anélkül hogy elengednéd a Power gombot tarts nyomva a home gombot is (középen) 10secig
majd engedd el a powergombot és tarts lenyomva a home gombot addig amíg fel nem ismeri a gép (elvben 30sec , de nekem 15eddig mindig elég volt) ha nem történik semmi akk rosszul csináltad , kezdd elölről -
Kommy
veterán
-
trobi28
addikt
válasz
boogie84 #7640 üzenetére
Igen,de 2 gépen okoskodtam igy az egyiken megvolt minden és amikor vissza raktam a 3.1.2-öt akkor átmentem a másik gépre és szépen vissza rakott mindent ugyhogy megvolt pikk-pakk.
Más: a 3.1.3-at nem sikerült felerőltetnem rá.Mennyivel jobb mint a 3.1.2? Érdemes kinlodnom vele vagy nem nyujt többet sokkal? -
jezusom
csendes tag
válasz
boogie84 #7622 üzenetére
Eddig az volt a megoldás, hogy repülő módba tettem, ha nem használtam, de nem akarom állandóan kapcsolgatni, meg van, amikor elfelejtem és akkor pár óra alatt használhatatlanná merül. Fél éve megvan az ipod, eddig semmi gondom nem volt vele, ugyan azokat a programokat használom hónapok óta, de ez elég idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair RM1000e 1000W 80 PLUS Gold
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest