Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiwer
csendes tag
Foobar2000-hez van már olyan plugin ami jó a 3.0-s ipoddal? Mert én még csak olyat találtam ami nem, az iTunes meg folyamatosan felhúz...
-
Shiwer
csendes tag
A 3.0-ra frissített Touchomra nem tudok az iTunesból ingyenes alkalmazásokat letölteni. Illetve letölteni letölti, csak amikor syncelni akarom, kiírja, hogy nem tudja, mivel egy ismeretlen hiba történt. (0x8000001). Ha wifiről töltök le akkor az megy. Jailbreakeltem is, ott a mobileinstallation-höz kéne elvileg, hogy feltegyek egy ingyenes alkalmazást. Ez mitől lehet, illetve mi lehet a baj, az előző szoftverrel tökéletesen ment minden.
-
Shiwer
csendes tag
2. gen. Touchom van de milyen bluetooth van rajta? 3.0 van rajta JB-vel bekapcsolom a bluetooth-t viszont a telefonom nem látja és az sem a telefonomat. Vagy ez csak ilyen bluetoothos fejhallgatóhoz van?...
-
Shiwer
csendes tag
Akkor majd holnap ha WiFi közelben leszek telepítgetek.
-
Shiwer
csendes tag
-
Shiwer
csendes tag
Na, én is JB-ztem, most honnan tudok hozzá alkalmazásokat letölteni és azokat hogyan telepítem fel a PC-ről? Mert WiFi itthon nincs, csak hétköznap jutok hozzá, szal jólenne addig is rátenni pár dolgot. Ahogy néztem az appulo.us most nem megy. Van más oldal is?
-
Shiwer
csendes tag
Na azt az egyet nem vágom, hogy ugyebár 2.2-es firmware van most rajta mert az iTunes alapból arra frissítette. De nekem 2nd gen touchom van, szal vissza kéne raknom a 2.1-et a jailbreakhez. Viszont amikor shift restore-ral kitallózom a letöltött 2.1-es firmware-t és azt akarom rátenni akkor "An unknown error has occurred (20).". És ennyi, nem megy tovább. :S Mit szúrhattam el? Oo
-
Shiwer
csendes tag
Na bocs. Sikerült megoldani, csak jó hosszú ideig nyomvatartottam a bekapcsot és a home-t. Ekkore már működött. Most 2.2-es software van rajta. Valaki le tudná írni, hogy ezt hogyan tudom jailbreakelni? Köszi.
-
Shiwer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 16 gigás iPod touchom és amikor downgradelni akartam kiírt egy errort az itunes, most meg restore-nál a következőt írja:Itunes has detected an iPod in recover mode. You must restore this iPod before it can be used with iTunes. A restore-ra kattintva a következőt írja: Software for this iPod is not currently available. Make sure you have the latest version of iTunes and try it again. ITunes 8-am van. Ha meg shift+restore-t akarok, szal kitallózni akkor: The iPod could not be restored. An unknown error occured. És nem is lehet most bekapcsolni a Touchot... Valaki tud vmit erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest