- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
dani3l #12976 üzenetére
A radial microt csak boltban próbáltam, engem nem győzött meg. Nincs külön mélynyomó benne, kb ugyanúgy szól mint az On Stage 200. jó, de nagyobb hangerőn már nagyon hiányzik belőle a basszus.
Vaterán Hergendrőger Jácint árulja a JBL termékeket. Azt érdemes tudni róla, hogy senkit nem ver át, a radial, amit 10-ért ad, az is eredeti. Ha dobsz egy PÜ-t, megadom az elérhetőségét, és akkor nem kell jutalékot fizetnie, talán még 9-ért is odaadja. Ő ausztriából szerzi ezeket, többségét hibásan, vagy boltokból megmaradt termékeket, a hibásakat megjavítja, gondolom a radial micro 10-ért is ilyen lehet, és nem eredeti tápot ad hozzá, hanem ő maga csinál hozzá, vág, forraszt, más tápokra rárak egy hozzá való kimenetet. De mindig figyel, hogy a megfelelő feszültséget, áramerősséget, teljesítményt adja a táp, szóval azzal se lesz gond. Ha valamelyik termék amit veszel tőle nem működik, vagy gond van vele, azonnal gond nélkül kicseréli egy másikra, szóval csak ajánlani tudom.
A radial micronál viszont figyelj arra, hogy korábban, még a touch és az iphone megjelenése előtt is létezett a termék, és akkor 3,5V-al töltötte az iPodokat. A touch és az iPhone óta már 5V-os töltést használ az Apple, és erre a dokkolópiac is lépett, és azóta van JBL radial micro 5V. Ennek az 5V modellnek ráadásul további újítása, hogy a mobil-interferencia okozta pittyegést kiszűri, szóval ha iPhone van rajta, nem fog megjelenni a szokásos ilyen zaj, amikor hívnak.Akksi nincs benne, nem is megy akksiról, elemet se lehet bele tenni.
csak az on tour modellek mennek elemről, meg az On Stage micro-k. Illetve még az On Time szériába lehet elemet tenni, de az csak arra való, hogy kikapcsolt állapotban is emlékezzen az időre, és a beállított ébresztésre.
Amúgy az ilyen hordozható, akksis dokkolókról az a hír járja, hogy akksiról/elemről lényegesen gyengébben szólnak, illetve nagyon hamar lemerülnek. Én pl egy ilyen margitszigeti zenehallgatásra vittem magammal egy olcsóbb hordozható hangsugárzót (4 kicsi 4W-os, 1 8W-os mélynyomó), megvettem bele a 6db elemet jó drágán, és 4 óra alatt teljesen lemerült.
ha hordozhatót szeretnél, akkor olyat vegyél, amibe bele van építve az akksi. olyat viszont csak garival érdemes, hogyha tönkremegy, akkor viszont cseréljék.
egyébként a pixmania most 21670-ért adja az új, bontatlan radial micro 5V-t, 2 év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Locus Map (Free és Pro)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest