Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
Átteszem OFF-ba...
Szóval ki nem kakilja le, hogy csak OS?! Ez talán még hátrány is, mivel íly módon nem tudnám elérni a baráti társaságom 75%-át.
Megkapom mind2 eszközön az üzenetet
Hát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.
Az ez az Apple világra meg azt tudom mondani, aki ezeket megeszi, hogy ettől többet ér az iPod közben évek óta lehet chatelni iPodon is annak egészségére. De úgy vélem annak annyi esze sincs, hogy megtalálja a pH!-t...
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
"Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol .." így kezdtem, tehát tisztában vagyok én ezzel..
Viszont nem értem, ez miért is annyira nagy újítás????
Leszedem a Meboo nevű programot, és tudok chatelni vele egyszerre: Gmail, Facebook, Twitter, iwiw, msn és még sok más accounttal, EGYSZERRE, egy tök jól felépített rendszeren, iOS 4.x-en...........
Tehát nem értem hol az újítás ebben, és miért növelné a touchok értékét?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
Igaz, bár az A5 ős tuti nem 200 dodo-ba kerülne
Nem tudom mit fejlesztik agyon ezeket a kis kézi sz*rokat, akkora képernyőn nem valami nagy élmény meg nem lehet úgy ráhangolódni...22"-t is kevésnek érzem...játékra, filmre egyaránt, azon a kis képernyőn egy jó tilitoli vagy van egy olyan játék aminek az a neve, hogy torrente, azzal is nagyon jól elehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung kuponkunyeráló
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Pszichológiai thrillernek készül a When Sirens Fall Silent
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De én az alapról beszélek.. le is írtam iOS 5-ben hol van. 4.3.5-ben is volt gyárilag ez biztos, csak nem ugyanott!
Hát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.