Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff
üzenetére
De amiko ezt csináltam a 3.1.3-at akartam ráhúzni és megfeküdt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff
üzenetére
igen recovery-ben ragadtam, de oly módon, hogy hiába dugom rá az iPodot pittyen egyet a gép, de nem tudja telepíteni a hozzá tartozó drivert... más usb portba is bedugtam, töröltem eszközkezelőből a drivert, mellesleg itunest is újra telepítettem és semmi nem oldotta meg azt hogy felismerje az ipodot! Ugyanis így még itunes sem látja..
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Air Video ráégeti a feliratot, ha megkéred rá

-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Air video-> video konvertálás és tud olyat hogy wifin nézheted a videokat amiket màr konvertálva küld

SoundHound-> nem tudod valaminek a címét joljön
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Én is az Air Mouse Pro-t használom, de anyit érdemes megtenni, hogy a portot amit haszná la routerbe nyisd ki, mert az enyém rosszalkodott

Amúgy így nem csak az iTunes-t tudja irányítani, szal szentem tökéletes, pláne, hogy gépen foobar ról megy a zene...Ez után már csak a Teamviewer-t tudom ajánlani, hogy akárhonnan irányíthasd a géped

-
Kommy
veterán
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Mennyivel egyszerűbb lenne ha az iTunes beépítettjét használnád. Remote.nak hívják és minden gond nélküllhet lejátszani a gépen levő zenéket é s touch-on látod a számokat, hangerőt állíthatsz, léptethetsz
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
De ha bletooth on akarod legátszani akkor csak a digi jel fog ott menni ergo az iPod analog minöségét nem élvezheted, ezt a problémát úgy lehetne kiküszöbölni, hogy csinálsz a gèpeden egy play list-et és air mousal az ágybol irányitod a gépet és akk nem is merül anyia mintha folyamatosan tuszkolná a zenét bluetooth ra.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Persze hogy nem hozza ha nincs driver
. Úgy soha semmivel se fog működni. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Íme a megoldás: első találat google-n
(remélem értesz angolul, de végül is elég másolni amit a videón csinál) -
Csirkejozsi
tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Szia!
Én Bluetooth-os megoldást nem ismerek (ami persze nem jelenti azt, hogy nem létezik), de ha a Touch-od és a géped egy sima jack-es kábelellel összekötöd a PC vonalbemenetével (a zöld/piros/kék lyukakból a kék), akkor pontosan azt éred el, amit szeretnél, vagyis hogy a PC hangrendszerén keresztül hangosítod ki a Touch-odat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Úgy soha semmivel se fog működni.