Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
velvet7 #11205 üzenetére
8 éve ebayezem, nem is azt mondtam, hogy az veszélyes lenne vagy hasonlók...
Pusztán arra akartam felhívni a figyelmét, hogy ha EU-n kívülről rendel, akkor elvileg vám (termék ára+pk 5%-a egy ipod touchra) és ÁFA (vámmal növelt érték 25%-a) fizetendő. Ha átcsusszan akkor nyilván nem. De arra, hogy átcsusszan semmi garancia nincs, ha meg keveset tüntetsz fel összegként, a vámosok sem hülyék és "statisztikai eszközökkel" elég könnyen meghatározzák egy ipod touch értékét.
Arról nem is beszélve, hogy magyarba nem küldetnék néhány ezer forint értéknél drágábbat valamiféle értékbiztosítás megléte nélkül. Onnantól kezdve (meg egyébként is) nyoma van az értéknek, és (vám szempontból) egyből bukó a dolog.
Emiatt én nem próbálkoznék, mert amekkora mákom van biztos fennakadna a hálón és engem rohadtul idegesítene ha az ötvenezres ipodom nyolcvanezres ipoddá válna egy vámolás után...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest