Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
honnan szoktatok hátteret letölteni?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
madgie
titán
válasz Mela Kehes #24696 üzenetére
Türelem, pár ezer kép van csak az otthoni gépen, alig 600 gigányi lom
-
madgie
titán
válasz DanielK #24690 üzenetére
Konyhanyelven: a Föld forog. Te ezt úgy érzékeled itt, hogy a csillagok forognak. Ha hosszan exponálsz ,akkor ezek a "mozgó" csillagok egy-egy ívet adnak. Minél hosszabb a záridő, annál hosszabbat. Azért látsz itt mindenféle csíkokat, mert fagypont közelében* is kint szobrozok órák hosszat éjszaka
*:azért ilyenkor, mert a szenzor a hidegben kevésbé zajos képet ad.
BoboDJ: eredetit nem biztos, hogy átküldenék, de azok nem is olyan szép "simák", Adott méretre leméretezve szvsz érdemesebb használni.
Egyébként kicsit hízik a májam, de ha objektív akarok lenni, akkor hatvanszor jobb képeket találtok, ha mondjuk rákerestek itt-ott a startrails (vagy star trails) szóra.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz madgie #24684 üzenetére
az igen. gratulálok. én is szoktam fotózni de csak i4-el kukkantsátok meg
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
madgie
titán
válasz Mela Kehes #24682 üzenetére
Nem fotózáshoz kell, éjszaka, tájékozódni
A képekhez nagyobb vas kell
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz Phantomhive #24681 üzenetére
Nalam is ugyanigy van a rendszer, habar a fokepernyo azert nem teljesen gyari.
hábm bábm
-
Phantomhive
aktív tag
Ezen felesleges vitatkozni urak, mivel nagyon mas az agyunk mukodese es a memorizalasa.
En pl. egy 3. kategoria vagyok:
Alap appokat emlkezetbol inditok hely szerint(a fo kepernyo nalam stock, tehat minden ott van, mint dobozbol kiveve), a 2. rangu, de gyakran hasznalt appok(hirek, kommunikacio, stocks, menetrendek, szotar, calculator, stb..) a kovetkezo oldalon vannak, mig a harmadikon csak mappak jol bekategorizalva, negyediken pedig a cloud szolgaltatasok(dropbox,skydrive,google drive illetve egy chrome bongeszo).viszont a 3. oldalra mar nem is szoktam lapozni, hanem megyek egyet balra es spotlightba beirom az elso 2 betut es ott van az app legfelul fel masodperc alatt.
tehat attertem a vizualis emlekezesrol es rendezesrol gyakorlatilag a szovegesre, ami baromi gyors(nekem).[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Malachi
addikt
telepítettem ezt az ingyenes Navigont, a T ajánlatára. első indításnál azt írja, lejárt a két éves felhasználási időszakom és vegyek valamit, hogy használhassam az appot. most akkor hogy van ez?
-
madgie
titán
válasz manchester85 #24678 üzenetére
Mondom, nem értünk egyet, szépen végig tudom fejből sorolni, hogy bal felül kicsiben időjárás, gmail, sms, hívás, alatta naggyal az akku-app, mellette a kapcsolatok (live tile), megint alatta kicsiben az "én" csempe (messenger/fb caht, stb), naptár, IE, piactér, megint alatta viber, ébresztő, múlt-kor, endomondo. Alatta nagyban képek, Shazam...
Mondom, egy hónapja nincs meg, iOS-.en meg gőzön nincs fejből, mi hol van. Nem kell meggyőzni, hogy a csempék használhatatlanok (asztali gépen én is annak tartok őket), mobilon nekem rettenetesen jól beváltak, az agyam szinte magába szívta, mi hol van.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz madgie #24670 üzenetére
Hát nen tudom. Egyszínűek a csempék, összeérnek, és ha elkezdesz függőlegesen görgetni, akkor a kepernyon elfoglalt helyük is megváltozik. A shazam nem gyári app, elsősorban a gyáriakkal van az a gond, hogy csak nehány vonal eltérés van egyes alkalmazások kozott. Szerintem elegge racionálisan meghatározható, miert nehezen atlathato ez a homescreen. 1: a gyari alkalmazások szinben egyaltalan nem térnek el. 2: függőleges gorgeteskor a pozíciójukat is elvesztik, igy az sem tud rögzülni, hogy a képernyő melyik reszen keresd. Ezzel engem az őrületbe is kergetett a WP. Ha meg csinalsz egy nagy csempét, akkor egyszerre látsz 6-8 programot? Ja, ha abban benne volt a shazam, akkor az tenyleg átláthatóbb. De ha kinn van 20 csempe, akkor az ott egy halál. Ezert tértek át droid oldalon is a képernyőváltásra, mert a programok közötti gorgetesnél szerintem zavaro, ha változik a program helye a kepernyon.
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz DanielK #24674 üzenetére
Az egy kattintással több. Mikor megindul a kóborkutya-sereg éjszaka a csillagfotós felé, akkor nem nagyon mappáznék, örülök, ha a kocsiig visszatalálok
Amúgy is szvsz ritka igénytelenül néz ki a mappás megoldás iOS-en, ha nem olvasod el, miben mi van, akkor a sok kis ikonkából tuti nem jössz rá (ez az átláthatatlan, nem a WP 7.8/8)
Na, abbahagytam a flame-et, ez mind csak személyes vélemény
-
manchester85
veterán
válasz madgie #24670 üzenetére
En meg soha semmit nem találtam rajta, mert a csempék első ránézésre megkülönböztethetetlenek. Arról nem is beszélve, hogy vertikális görgetésnél még a helyük is változik a kijelzőn, így hirtelen fogalma sincs az embernek, mi hol van. Valóban attraktív kinézetre, de kicsit sem praktikus szerintem.
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz manchester85 #24669 üzenetére
Csak szólok, hogy ez szubjektív, nekem ez a csempe nagyon bejött telefonnál. Magát az UI-t kicsit visszasírom, de hát az okostelefon sokkal inkább az alkalmazásokról szól, mint a kezdőképernyőről
szerk: semmivel nem nehezebb megtalálni a dolgokat, sőt, mivel a méret is változtatható a csempéknél, így sokkal jobban megragad az ember agyában, mi merre van. A mai napig tudom, hol és mekkora volt a Shazam csempe az Omnián (sőt, azt is, hogy Alex Clare-t néztem vele utoljára, mert azt is mutatja), míg az i4-en azt sem tudom hirtelen, hányadik oldalon keressem. Most ,hogy végiggondolom, csak annyi jut eszembe, hogy legfelül, balról második a fotó, utána a kemra, következő oldal jobb felül meg a Navigon... semmi másra nem emlékszem annál a telefonnál, amit minden nap használok. Az egy hónapja eladott Omnia-n meg elsorolom nagyjából mindet, sorban. Szóval ez erősen szubjektív, ki mit tud könnyen megjegyezni.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Phantomhive #24661 üzenetére
amiota frissitettem nem tudok felmenni az egyetemi wifire, nem jon be a login ablak.
-
legenda
válasz Phantomhive #24661 üzenetére
részemről; semmi negatívum!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Phantomhive
aktív tag
Legfrissebb iOS szoftver alatt(6.0.1) tapasztalt barki, barmilyen lassulast, uzemido csokkenest?
i4S alatt nekem a 6.0 gyakorlatilag a Messias eljovetele volt. A telefon brutal gyors lett es az akkuido gyakorlatilag megketszerezodott(nem, nem kaptam titokban zsir uj telefont ) es ezt a luxust nem akarom feladni es nem merek frissiteni.
Valakinek valamilyen tapasznyalata van a dologgal kapcsolatban?[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #24658 üzenetére
Az mondjuk igaz,h nem tudsz olyan gyorsan írni, mint ahogy kigondolod, amit írsz és így kimaradhatnak dolgok Engem amúgy annyira nem zavar iPaden a fórumozás, szerintem teljesen jól használható, mobilról nem szeretek annyira, mivel ott lehet csak nagyon lassan írni + csomószor félrenyom az ember vagy kimarad 1-1 betű,ha gyorsan ír valaki....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #24656 üzenetére
Azt még értem,h lassabban tudsz írni ipadről, énis, de hogy figyelmetlenebb vagy miatta
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Malachi
addikt
válasz manchester85 #24648 üzenetére
ezer százalék, hogy kamu hír, illetve csak azt írja le, amit mindenki tud. már tervezik/készül a következő iPhone. apám, mekkora hír!
ja és erről beszéltem korábban, egyszer: "A cikk emlékezteti az olvasókat, hogy a Samsung hogy csente el a Sonytól a TV-piacot az egykori piacvezetőtől. Először másolta a termékeit, majd később partneri szerződéseket kötöttek, a végén pedig elvette a piacát." éppen ebben az időszakban árultam tévéket, amikor ez begyűrűzött Magyarországra. és páran csodálkoznak, hogy azóta rühellek mindent, ami híradástechnika/telefon és samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #24652 üzenetére
Én nem ezt írtam: "Igaz,h az utóbbi időben egyre több kiszivárgott hírről derült ki,h igaz,"
De látod, egyből jött a cikk beszeljukmacen, ami magyarázatot ad errePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
-
manchester85
veterán
válasz madgie #24649 üzenetére
Szerintem külföldön is eladogatják, de nem csak ez a lényeg. Az is egy kiváltságos állapot, ha tudod, hogy a telefonod 1 évig garantáltan csúcsmodell lesz, vagy legalábbis megőrzi azt a pozícióját, mert pl. én eddig mindig az eggyel régebbit vettem. Viszont erősen csökkenti a termék prioritását, ha sorra jönnek ki az új modellek. Nekem nagyon nem tetszene ez az irány. Az iPhone pont attól exkluzív termék, mert követhetőek a modellek. És most ne jöjjön senki azzal, hogy nem exkluzív, mert ma már minden hülyegyereknek az van, ugyanis én gyártói-, nem felhasználói szemszögből értem az exkluzívat. 5 év alatt mindössze 6 Apple telefon. Én szeretném, ha az éves ciklus a jövőben is megmaradna, de az iPad-nél máris bekavartak.
Ragnar95!
Nem bedőltem, csak reflektáltam a hírre. Azon amúgy sincs értelme agyalni, hogy mi igaz és mi nem, mert minden hírről csak az utolsó nap derül ki, hogy végül igaz volt-e, de addig is kell valamiről beszélni. Egyébként meg azt is érdemes megjegyezni, hogy az utóbbi időben egyre több Apple híresztelés be is igazolódott.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Azért ne dőljünk már be minden hülyeségnek Igaz,h az utóbbi időben egyre több kiszivárgott hírről derült ki,h igaz, de azért ezt nem tartom túl valószínűnek,h teljesen felborítaná az Apple a termékfrissítési ciklusát és 3 havonta adna ki új telót, mivel azzal sokkal több vásárlót veszítene el, mint amennyit nyerne...
-
TheMarci
addikt
Vagy erről is kiderül, hogy kamu hír, mint pár hónapja a speckó csavarokról, amit csak egy lap talált ki, hogy megnézze, hogy milyen gyorsan terjednek a kamu apple hírek.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
madgie
titán
Ha ez igaz, és ez lesz az új termékfrissítési ciklusuk, akkor valóban szépen elértéktelenedik a használt piacon az apple (mint ahogy az androidos telefonok most). Elég nagy öntökönrúgás lenne, szvsz azért is vesznek sokan almás cuccot, mert ha váltanak, akkor nem gombokért adhatják csak el a régit )persze lehet USA-ban lesz*rják ezt, csak nálunk, Csóróföldén van így)
-
manchester85
veterán
-
Malachi
addikt
-
M@te
senior tag
hogy valami feldobja a reggelt is [link]
szerk: kedvencem az utolsó
[ Szerkesztve ]
-
jimhun
senior tag
Ez de komoly program : NFC for Iphone 5
Ugyanattol a developertol: IntelliscreenX -
nagyúr
Na ez a beta2 mar kellett Koszi Kommy a figyelmeztetest
-
-
nagyúr
válasz Malachi #24631 üzenetére
Dehogy hiba, ilyennel nem cserélnek.... 2 db i4-em közül egyik úgy lötyögött,hogy ha ráztam a telefont,hallottam (nem, nem a megszokott hangra gondolok, amire mindenki gerjed iPhoneok esetében), a másikat meg alig tudtam megnyomni i5 az pont jó, ha 2 körömmel rámarok, én is tudom mozgatni, hisz van valamennyi holtjátéka.
-
M@te
senior tag
amikor volt kutyám, akkor is voltak menyétek. de majd lehet felviszek egy kutyszőrős pokrócot.
@redsnake én nem mondtam hogy tudják. nyilván nem tudják. de marha bosszantó ha ennyi kárt tesznek és túl okosak ahhoz belemenjenek egy csapdába. egyébként tényleg aranyosak, amíg nem itt randalíroznak + éjszaka nem lehet tőlük aludni, akkor zajt csapnak.
@BoboDJ WOW. megtisztelsz! köszönöm!
na jóéjt mindenkinek, hosszú volt ez a mai nap.
-
Malachi
addikt
na, megjött a családba az első i5, 16GB fehér. hát, nem rossz. ANNYIRA nem könnyű, a bekapcs gomb kicsit lötyög, amúgy semmi extra. viszont ijesztően gyors.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #24621 üzenetére
Komodói sárkánnyal játszani nem fun, mert a nyálában baktériumok vannak, mérge is van, szóval nem jó érzés, ha megharap.
(Amúgy pont a komodói sárkánnyal kezdődött az érdeklődésem a hüllők iránt még gyerekkoromban. Volt egy tök átlagos állatos albumom, de mindig csak az a nagy, csúnya "szörny" érdekelt belőle )
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #24617 üzenetére
Nagyjából árnyék volt, amennyire emlékszem, a teraszon volt Mindegy, akkor egy egészséges gyík életét mentettem meg
Erről én nem tudtam, de minden nap tanul valami okosat az ember, akkor egy komodói sárkánygyík farkát már meg lehet fogni, nem fogja ledobni, max beleharap az emberbe egy csöppetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
gmail-en nem tudok i5-n üzenetet küldeni 2-3 napja... aztírja hogy rejected by server ... megjönni megjönnek a mail-ek..
valami ötlet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #24615 üzenetére
Hűvös volt, vagy nagyon árnyékos helyen volt? Olyankor csak simán le van lassulva a vérkeringésük, és azért tűnnek kicsit zombinak. : )
A farkát ledobja magától, ha veszélyt érez, főleg a kisebb kígyók miatt, mert ha megmarja, a mérgezett résztől gyorsan megszabadul, mielőtt szétáramlana a testében a méreg. Persze arról fogalma sincs, hogy épp kígyó piszkálja-e, szóval vigyázni is kell nagyon rájuk, ha megfogsz egy gyíkot, hogy ne érezze magát veszélyben. Amúgy nem mindegyik gyík tud ilyet (az óriásgyíkok közül tudtommal egyik sem), tehát inkább csak a kicsik. Amin meg voltam lepődve legutóbb, amikor gyíkot fogtam, hogy ahogy ráharapott az ujjbegyemre, simán megtartotta az egész testét az ujjamon lógva, pedig foga sincs. Szóval erős kis állatkák ezek. : )
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Kint a fejlesztőknek az iOS 6 beta 2.
Elvileg megy a panoráma mód (persze egy szó sincs a leírásban róla)
Akinek beta 1 van fenn ők tudnak OTA-n frissíteni rá.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #24614 üzenetére
Tudtommal nem tudja ledobni a farkát a gyík, csak részben visszanő neki,ha elveszti, bár nem vagyok hüllőszakértő Lehet,h vígan rohangál, bár nemhiszem, mivel ott voltam tőle 2m-re + kutyám se egy észlény, úgyhogy vagy fél percig tartott neki észrevenni a gyíkot úgy,h végül én mutattam meg neki úgy,h arra tereltem, de simán megnyomta az orrával, mire a gyík megmozdult egyáltalán és akkor se futott el
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #24609 üzenetére
Enyémnek a macskák ősellenségei, pedig csomó nagyobb nála
Vakonddal, meg sünnel még nem találkozott, de gyíkot evett volna már meg, csak beteg lehetett a gyík, mert kb alig mozgott, úgyhogy gyorsan kiszedtem a szájából, de addigra már szegény pára elvesztette a farkát, azt a kutya után szaladva vettem észre a földön hevervePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
b4zsi-
őstag
Nekünk 1 kutya, de a gondot megoldja Ő egyedül nem kell vakond meg macska
Én nekem az tetszett legjobban amikor idegesítette egy sün az udvarban , de ugye nem tudott vele semmit kezdeni. Addig ugatott amíg el nem vittem az udvarból az utcára...
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
nekünk van 2 macskánk meg 2 kutyánk szóval se egérrel se vakonddal se semmi hasonlóval nincs gondunk
-
sunahunter
senior tag
válasz vadászcsiga #24602 üzenetére
Addig jó neki
-
vadászcsiga
félisten
válasz sunahunter #24599 üzenetére
Csinált az csak még nem látod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest