Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #192199 üzenetére
Jaa, akkor ti voltatok az a kis társaság a sarkon? Köszi hogy elengedtetek. Bár lehet ti a túloldalon jöttetek.
Nem vészes ha találsz megfelelő méretű parkolóhelyet. A szűk helyekre nem annyira szeretem beszuszakolni magam, mert más lehet annyira nem figyel kiálláskor mint én. De ma se volt semmi gond.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
.Szaki.
addikt
válasz radi8tor #192198 üzenetére
Épp az Egyetem téri Starbucksból (csak, hogy legyen egy kis kávés kitekintés is az előző hsz-eket figyelembe véve ) sétáltunk a Dunakorzó felé a Kedvesemmel és a húgával, míg a Papnevelde utca kb felétől párhuzamosan jöttél velünk tolatva a Veres Pálné irányába.
Nem félted kint hagyni a kocsit a belvárosban?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz icecave #192168 üzenetére
Na, alakul ez...
Mondjuk örültem volna, ha ma megjön, átköltözni hétvégén kényelmesebb. Plusz valami legalább lefoglalt volna. Egy ideje elkezdtem a következő Lyme-Bartonella kúrámat és úgy Herx-elek (a kinyiffanó bacik bomlásterméke amíg a vérből nem ürül, olyan érzés az idegrendszeremnek, mintha 15 kávét ittam volna fél órán belül, ez az állapot ma is pár órája tart, alig várom, hogy elmúljon), mint állat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Dobálják a frissítéseket iOS 17-hez. Már a második hibajavítás jött ki.
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #192180 üzenetére
Amúgy így 2 hét után nem ANNYIRA vészes a 12 Pro, de azért vannak szituk, amikor zavaró, hogy fogást kell váltanom. Mondjuk én tok meg minden nélkül használom, így az nem ad hozzá plusz méretet. A 15 Pro meg úgyis egy icipicit kisebb lett, meg kevésbé szögletes, szóval sztem megér egy próbát az esetedben.
-
madgie
titán
válasz lorcsi #192177 üzenetére
Hát, majd meglátom, hogy bírom a nagyobbra váltást, de - szinte a véletlen úgy hozta - beújítottam végül egy 15 Pro-t a Hardverapróról. Most költöznek az adatok a "kicsiről".
A mai munkánál elkértem Gyuri kollégám 13 Pro-ját, mert egy közeli vágóképnél sokat szívtam a "rendes" kamerákkal. iPhone elő, Blackmagic Camera app, erősebb stabi be, puff, elsőre olyan anyagot adott, hogy akkor mondtam azt, oké, kell egy jobb iPhone, ha más nem, "jó lesz munkára!" kifogással Aztán pont a melótól párszáz méterre volt az eladó telefon, így végül meg is vettem azt. -
F.B.I.
veterán
-
lorcsi
veterán
-
.Szaki.
addikt
válasz F.B.I. #192167 üzenetére
Az nem semmi. ... Merőben más a felhasználási szokásunk. Nekem az tűnt fel, hogy a FaceTime tudja nagyon leszívni az akksit, de attól rendesen melegszik is.
madgie
Én is folyton variáltam. Akkor volt 4,7"-es, később 5,5"-es telefonom, amikor azok ultra nagy tepsinek számítottak, aztán azokból lett az 5S. Konkrétan felüdülés volt az a telefon. Iszonyat elegáns volt, kompakt, a Mobil. Mai napig díszíti egyébként az asztalom egy telefonállványon. Aztán úgy hozta az élet, hogy szükségem volt egy Androidos telefonra, így lett anno az S9+ (6,2" ha jól emlékszem), majd amikor már nem volt rá szükségem, akkor tértem vissza a 12 minivel. Szóval élesváltások voltak és a vége mindig az, hogy nekem a kompaktság fontosabb. Az én példám is tökéletesen mutatja, hogy baromira attól függ, hogy ki mire használja a telefonját és mire van szüksége. Egy folyamatos multitaskingolós felhasználásnál nem hátrány ha van mérete a telefonnak például. Vagy ha nem tudja tölteni mondjuk egy irodában, mint mi, akkor is fontos, mert nagyobb telefonban nagyobb akksi van.Viszont valószínűleg nem fogjuk megúszni a nagyobbra való váltást. Hacsak nem pont akkor borul el megint az Apple agya, amikor csereérett lesz a mini. Ez is pont időben jött ki.
-
nagyúr
válasz vans? #192169 üzenetére
Én meg nem bírom rábeszélni az asszonyt az iPhone-ra... enyémet szereti, meg főleg ugye az Apple watch-os Minnie egér és Snoopy (előbbit meséltem,hogy közös szórakozás bemondatni vele az időt), de neki van egy A5 -es Samsungja, már 4,5 éves... nagyon szereti, persze első okostelefonja, előtte azt sem akart semmi pénzért.
-
nagyúr
válasz lorcsi #192166 üzenetére
az aranyos mérete
A15 (ugyanaz a chip mint a 13 Pro-ban), jó kamera, jó hardver, pörgős iOS, jó volt fogni - DE nagyon hozzá vagyok szokva a tepsikhez, ezért szörnyű volt gépelni rajta
olyan érzés volt a gépelés rajta, minta egy gyufásdobozon műtenék egy bolhát
ja és persze az üzemidő az egyszerűen gyászos volt
-
vans?
őstag
Mi a felesegemnek sima 15-ot vettunk, besetaltam szombaton egy boltba, epp volt a szin, amit szeretett volna. Szerintem sokkal jobb lett a haz, mint az en 14 Pro-m haza, tetszik a matt felulet. SE 2020-at valtott, szoval nagy elorelepes volt neki, ha meg az asszony boldog, mindenki az
hábm bábm
-
nagyúr
válasz ittakary #192162 üzenetére
JA, már hétfőn délelőtt levonta a zsét, azóta "preparing to ship". De ma sem jött értesítő, szóval holnap sem ér még ide. Közben néztem a 14PM-em rejoy kicsit jobb áron veszi meg mint itt elmenne, leget utánajárok és elküldöm nekik... 30 napos utalással több pénzt adnak érte, nekem az is rendben van.
15PM-et várom, bár leginkább a 8 GB RAM miatt, tudom hülyén hangzik, de az én felhasználói szokásaimmal van, amit újratölt és néha nem örülök neki. Már tok, üvegfólia, sőt még a Pitaka tok is megjött, néznek itt rám árván
radi8tor: 15PM-nél pont ott ahol megtámasztotta a hüvelykujját, van egy kicsi légüres tér, így várható volt, hogy benyomódik. De legalább 500 dollár helyett 200 lett a hivatalos hátlapcsere ára
-
F.B.I.
veterán
válasz .Szaki. #192158 üzenetére
Melós nap, 24 óra, 400 km utazás, olyankor semmi nem megy, kicsit netezek (1-2 óra), pár hívás ( max 30 perc) ennyi. Így kibírt 1.5 napot, mondjuk 3 - 3.5 óra kijelző idővel. Most már 35%-on vagyok és nincs benne 2 óra sem, holnap 10-11 óráig nem bírja ki.
Majd mindjárt ráfrissítem a 17.0.2-t hátha észhez tér.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
nagyúr
várjuk icecave mesterrel a szállítást tűkön ülve, kicsit morcosan...
én most egy iPhone SE 2020-on pötyörgök másfél hete, jó móka!
idén tavasszal 13->14 váltásnál egy 13Mini volt a menedék készülékem, azt nagyon élveztem, de ezen most szenvedek rendesen - hiába van benne 11Pro CPU-ja, nem igazán érzem azt a szélsebes működést -
.Szaki.
addikt
válasz lorcsi #192159 üzenetére
12-re, 12 minire és SE2-re eredetileg a 16 legfrissebb verzióját ajánlotta frissítésre és lent volt a 17 mint opció.
16-on annyi bug volt mindhárom iPhone-on, hogy amikor letettük a hívást, akkor lerakáskor a három pittyegést kihangosítva tette meg. Ennyi.
Az viszont érdekes, hogy az S8 használata a legújabb frissítéstől teljesen megváltozott.
-
.Szaki.
addikt
válasz lorcsi #192155 üzenetére
Egy hete van fent a 17. Tegnap jelzett, hogy elérhető a 17.0.1, ezt az éjszaka során szerette volna feltelepíteni. Persze éjszaka nem telepítette fel, viszont reggel jelezte, hogy van 17.0.2 Szóval egy-két gebasz biztos van, de én eddig ezeket szerencsére megúsztam.
A kérdésedre válaszolva: Én személy szerint lassulást, döccenést eddig nem tapasztaltam, egy ~3 éves telefontól elvárható módon minden hibátlanul megy. Merülés... A franc tudja, nekem 84%-os jelenleg az akkumulátor maximális kapacitása, szóval eleve gyorsabban merül, mint új korában, de nekem az is alig érezhető. Lehet jobban merül, de akkor az is alig észrevehető. A Carplay miatt eleve napi kétszer minimum dróton van, szóval. ... Bugokat nem tapasztaltam, de nézd meg, ott van pl. icecave, Ő a 14 Pro Max-nél is tapasztalt gondokat. Felhasználófüggő. ... Nekem pl a widgetek nem optimális működése azért nem tűnt fel, mert nem használok widgeteket.
[ Szerkesztve ]
-
-
.Szaki.
addikt
válasz lugosi #192145 üzenetére
"Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát" Erre a topicra gondolsz? Katasztrófa ami ott megy.
tboldi
Mondjuk ez tényleg vicces![ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
válasz novi68 #192142 üzenetére
Alapvetően én csak a “3D, full cover” stb fantázianevű üvegeket javaslom, amiknek van egy fekete kerete és egyrészt az egész előlapot lefedik, másrészt nem lesz az, hogy alul meg oldalt az éles üvegnek a szélét kell tapogatni állandóan. Én most 15 Pro Maxra egy no name ilyen full cover üveget vettem, tök jó viszont már most van rajta egy akkora karc, amit nem is értek. Ezelőtt spigennek az ilyen 3D üvegét használtam, azon évek után is minimális karcok voltak csak, szóval ajánlom.
-
novi68
tag
Sziasztok! Segítséget,tanácsot szeretnék kérni tőletek. Páromnak vettem egy Iphone 13-as telefont és szeretnék kijelzővédőt tenni rá. Milyen típusút kellene vennem-a "full cover" vagy a "sima" verziót? Ha jól gondolom,a "full" az elülső kamerát is takarja, a "sima" viszont nem. Melyik a jobb opció? Illetve még annyiban kérnék segítséget,hogy melyik márka nem mellényúlás? Én a Spigen-eket nézegettem eddig,nyilván rengeteg gyártó van még.... Köszönöm,ha válaszoltok!
My name is White. Lumia White....
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #192137 üzenetére
Végül is leadtam egy rendelést itt, mégiscsak 13k-rel olcsóbb, de azt írják, 2-4 hét. Ha esetleg találnék valami mást addig, legfeljebb visszamondom.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Tudtok valami egyszerűbb, minőségi, bőr és bifold pénztárcát, amiben van aprótartó is?
Igazából ez a Bellroy áll a legközelebb az elképzeléseimhez, de 50 rugót nem vagyok hajlandó adni érte, inkább 20-30k-nél húznám meg a határt.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Oldman2 #192133 üzenetére
Elméletileg azt kéne tudnia, hogy az eseményen belül külön be tudod állítani a bevásárlást és ha beírod a tételeket, akkor azt kategóriákra szedi. ... Én eddig jegyzetbe írtam a bevásárlólistát és amikor láttam ezt a feature-t, megörültem, hogy milyen jó ötlet. Azt írták, hogy a magyar nyelvű telefonokon nem megy, de én angol nyelven használom, feltételeztem, hogy menni fog. Kipróbáltam, tényleg ott volt a shopping, megörültem, de tovább nem forszíroztam. ... Most kipróbáltam úgy, hogy vittem is fel tételeket, de nem kategorizálja, szóval ugyanott vagyok, mint a jegyzetekkel. Mindegy, az időzítő viszont tényleg működik és annak nagyon örülök.
Mondjuk ezek nem túl bíztató jelenségek, ráadásul Te nem is egy régi telefont használsz. Én widgeteket egyáltalán nem használok, szóval nekem ezek ezért nem tűntek fel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz .Szaki. #192127 üzenetére
Felraktam, mert ha megjön a 15PM amiatt az órát úgyis frissíteni kellett volna. Eddig nem rossz, de az interaktív widget is azért na... pl. egy sima task appot ha kirakok home és locksceenre, akkor ha a home-on kipipálom, lockscreenen vígan ott virít, amíg meg nem nyitom az appot a lockról és le nem frissít Így aztán van értelme... Plusz gondoltam kirakom kis widgetbe asszonyt hívó és sms ikonnal ugye alul, namármost,mikor kiválasztom a widget szerkesztésben a nevét, majd leokéznám, szétfagy az egész telefont, semmire nem reagál vagy 30-40 mp-ig, utána respringel egyet a homescreen.
-
.Szaki.
addikt
válasz madgie #192131 üzenetére
Egyelőre nekem nem tűnt fel változás, de még csak pár órája van fent rajta és nem vittem túlzásba a nyomkodást. ... Megnéztem, hogy működik-e az emlékeztetőn belül a bevásárlás funkció, meg az időzítőnek örültem meg, hogy immáron egyszerre több időzítő is bekapcsolható. Ezek szerencsére megvannak és működnek.
-
madgie
titán
Nekem a 12 Minin fent van, alapvetően okés, csak néha az animációk "androidosak", úgy értve, hogy nem szépen, folyékonyan változnak a dolgok, hanem elsötétedik 1-2 frame-re a képernyő és bumm, betölti. Nem szép megoldás, legalább az Apple-nél nem ezt szoktam meg.
A 16" M1 Pro MBP-t még csak most frissítettem Venturára, az még a Monterey-en ment eddig, munkásgépnél nem merek up-to-date lenni a bugok miatt (Final Cut 10.6.7 is hírhedten rossz lett anno, bár javították a 10.6.8-ban, én még simán a 10.6.6-on maradtam inkább).
-
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #192129 üzenetére
SE 2020-on valamiért a HUE-t csak a saját applikációjában tudom vezérelni a CC-ben nem látja. A 12 minin viszont ugyanúgy tudom vezérelni a lámpákat CC-ből, ahogyan anno 5S-en is. Lehet valami tök alap dolgot nem vettem észre, de az istennek sem működik onnan.
Rendben, telepítem a 17-et. Néztem egy videót és most vannak olyan újdonságok, amiknek kifejezetten tudnám venni a hasznát.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
iPad Mini 6
iPad Pro 12.9 (3rd Gen 2018)
AppleTV 4Kezeket frissítettem, igazából semmi különlegeset nem vettem észre - iPadeken ez a frissítés hajszálpontosan 1 évet késett... nem értem miért kellett ezt elhúzni, ez egy igazi féreg lépés volt
viszont: sajnos az AppleTV van beállítva HomeKit HUB-nak, így viszont a frissítés után a tartalék iPhone 7-em nem tudja már vezérelni a HUE világítást szóval ezt is frissítenem kell, ma megyek venni egy iPhone SE 2020at (iPhone 11 CPU van benne), arra kiadták a 17et, és már tudja az eSIMet szóval teljes értékű backup telefon lesz
-
radi8tor
MODERÁTOR
iPhone automationban van köztünk valaki aki keni-vágja a témát?
1 órája kattogtatok de az istennek nem jövök rá hogy kéneAmit szeretnék:
- naplemente előtt 30 perccel triggerelődjön (ezt tudom hogy kell)
- lekérdezi melyik wifin vagyok
- ha a megadott wifin vagyok
- akkor HomeKit-ben az egyik kapcsolót felkapcsoljaAnnyit már sikerült kitalálnom, hogy a naplementés dolog az automation (ott van ilyen).
Ennek futtatnia kellene Shortcut scriptet, amit nem tudom hogy kéne megírni.
Külön külön minden megy (Wifi lekérdezés, Ha függvény, lámpa felkapcsolás) de egyben nem tudom működésre bírni.
Biztos pofon egyszerű pedig.⭐ Stella
-
agabe
addikt
Telekom, Media Markt sokszor szokott tudni adni elso 1-2hetben az uj iphone-okbol.
Akinek tul keson jonne meg megjeleneskor itt is probalkozhat az apple-tol kozvetlenul rendeltet meg lemondja ha surgosen kell a telo -
-
.Szaki.
addikt
-
nagyúr
válasz ittakary #192106 üzenetére
Sokat gondolkoztam hogy Silver vagy Natural legyen, de majd az eladáskor mindig az új szín, ami jobban elmegy.
szerk: több mint valószínű, hogy a saját f.szságom miatt lett csúszás
tegnap délutánig Szept 22 volt odaírva, de tegnap végül lemondtam ezt az új tokot, mert lebeszéltem magam róla hogy 30ezres tokot vegyek... egy rendelésen belül volt a kettő, rá 1 órára változott át a fent látható képre
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Szerintem az is benne lehet, hogy natural titanium színben rendelted. Sok ilyen szavazást láttam, hogy ki milyen színben rendeli, valahogy így alakult sok ezer szavazat után:
Natural 50%
Fekete 20%
Kék 20%
Fehér 10%Ettől függetlenül durva, én csak remélni tudom, hogy az istyle nem letolt gatyával várja a pénteket…
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Megjelent az iOS 17, az Apple okostelefonjain futó szoftverének legújabb verziója – emelett azonban a watchOS 10-et és az iPadOS 17-et is telepítheti már készülékeire."
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz A guru #192091 üzenetére
Apple.hu-rol, 14.09-kor leadott rendeles mar atcsuszott jovohetre … ez egy vicc, hany telefont kapott ez az orszag, negyet?
Ja es az meg a masik hogy a Store alkalmazas kb 5p kesessel indult a normal bongeszohoz kepest. De sajnos csak ez volt nalam, epp Velenceben (IT) setalgattam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest