- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.Szaki.
addikt
válasz
F.B.I. #192167 üzenetére
Az nem semmi. ... Merőben más a felhasználási szokásunk.
Nekem az tűnt fel, hogy a FaceTime tudja nagyon leszívni az akksit, de attól rendesen melegszik is.
madgie
Én is folyton variáltam. Akkor volt 4,7"-es, később 5,5"-es telefonom, amikor azok ultra nagy tepsinek számítottak, aztán azokból lett az 5S. Konkrétan felüdülés volt az a telefon. Iszonyat elegáns volt, kompakt, a Mobil. Mai napig díszíti egyébként az asztalom egy telefonállványon. Aztán úgy hozta az élet, hogy szükségem volt egy Androidos telefonra, így lett anno az S9+ (6,2" ha jól emlékszem), majd amikor már nem volt rá szükségem, akkor tértem vissza a 12 minivel. Szóval élesváltások voltak és a vége mindig az, hogy nekem a kompaktság fontosabb. Az én példám is tökéletesen mutatja, hogy baromira attól függ, hogy ki mire használja a telefonját és mire van szüksége. Egy folyamatos multitaskingolós felhasználásnál nem hátrány ha van mérete a telefonnak például. Vagy ha nem tudja tölteni mondjuk egy irodában, mint mi, akkor is fontos, mert nagyobb telefonban nagyobb akksi van.Viszont valószínűleg nem fogjuk megúszni a nagyobbra való váltást. Hacsak nem pont akkor borul el megint az Apple agya, amikor csereérett lesz a mini.
Ez is pont időben jött ki.
-
-
-
-
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
F.B.I. #187208 üzenetére
Jó kártya az 570! Kollégám kisfiának állítottam össze PC-t, még drágulás előtt vettem STRIX RX 570 4GB-os verziót, akkor volt 44e forint. Teljesen jól futtatja a játékokat, most Warzone a nagy sláger, High grafikán is olyan szépen elmegy, öröm nézni.
Szerintem jól döntöttél hogy eladtad, az egész PC ment eladásra vagy csak a VGA?
Én például nem lennék képes PC nélkül meglenni, annyira szeretem hogy az valami félelmetes.Anno eladtam a gépem, vettem egy Thinkpad laptopot, T560-at, szeretem meg minden, de mégse ugyanaz valahogy, hiába csatlakoztattam egy monitort, úgysem ugyanaz.
Anno meg eladtam az akkori videokártyám, vettem egy PS4 Pro-t hogy majd milyen jó lesz ez, elfelejtem a PC-s vonalat, igazából jó is, csak kb évente 1-2 olyan játék van ami érdekel, PC-t meg nem a játékok miatt szeretem, de azért jó ha van benne egy VGA.
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
F.B.I. #187182 üzenetére
Nekem most ez a saját iPhone gyűjteményem és mind tökéletesen működik:
2db i4s ,i5s ,i6s Plus ,i11 pro max ,13 pro maxi4s-t használhatatlan IOS 9-el szinte csak zene hallgatásra ,sms és telefonálásra használható.
i5s IOS 12-el nem vészes épp ,hogy használható kategória.
i6s Plus IOS 13-al meg tökéletes ,ez az a széria ami mindent ver eddig tartósságra ,mai napig használom.
i11 pro max meg valószínűleg megy anyukámnak és odaadja az ő i6s Plus telefonját így belőle is kettő lesz a gyűjteményemben.Sajnálom ,hogy eladtam az iPhone i5-öm ,iPhone i5c-t ,iPhone 6s-em ,iPhone 7-em ,iPhone 8 Plus-om ,iPhone X-em és lehetett volna a tavalyi sima iPhone 12-m is a sorban.
De volt nagyon rég egy iPhone 3gs-em is.tothjozsi96
Én is féltem tőle de élőben sokkal jobban néz ki ,inkább egy világosabb türkizkék. -
Sukta 95
aktív tag
válasz
F.B.I. #187099 üzenetére
7x7-es kocsibeálló:
alap: 300k, mixer beton, vas, sóder+ 30k munkadíj
faanyagot még tavasszal megúsztam 360k-ból
tetőre lemezek: 250k
építőcsavarok, stb: 150k
munkadíj baráti alapon 150k
1,2 misi..mikor tavaly megterveztem, ebbe az arba belefert volna az osb lap falak, nikecellel felhuzva…
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E6410 laptop (14/i5/4GB/250HDD) - AkkuX
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell E5450 laptop (14/i5-G5/4GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX) - Garancia X
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- PS Plus előfizetések
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari