-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Oldman2 #192133 üzenetére
Elméletileg azt kéne tudnia, hogy az eseményen belül külön be tudod állítani a bevásárlást és ha beírod a tételeket, akkor azt kategóriákra szedi. ... Én eddig jegyzetbe írtam a bevásárlólistát és amikor láttam ezt a feature-t, megörültem, hogy milyen jó ötlet. Azt írták, hogy a magyar nyelvű telefonokon nem megy, de én angol nyelven használom, feltételeztem, hogy menni fog. Kipróbáltam, tényleg ott volt a shopping, megörültem, de tovább nem forszíroztam. ... Most kipróbáltam úgy, hogy vittem is fel tételeket, de nem kategorizálja, szóval ugyanott vagyok, mint a jegyzetekkel. Mindegy, az időzítő viszont tényleg működik és annak nagyon örülök.
Mondjuk ezek nem túl bíztató jelenségek, ráadásul Te nem is egy régi telefont használsz. Én widgeteket egyáltalán nem használok, szóval nekem ezek ezért nem tűntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest