- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
lorcsi #193156 üzenetére
Nekem 2 kedvencem van:
• Quad Lock MAG
• Nomad Modern Leather CaseIlletve holnap fog érkezni hozzám egy Pitaka MagEZ 3 a 14 Pro Maxra, majd meglátjuk.
Venni vagy rendelni onnan szoktam, ahol épp olcsóbb, a QL a motobox.hu-tól van, a Nomad az Alzától, a Pitakát pedig az Aquától várom. De sokszor rendeltem már az ikiegeszitok.hu oldalon is.
-
-
válasz
lorcsi #192908 üzenetére
vettem olcsóbbat 1500-2000 ft volt, azt hiszem alza-sat, de kb az összes ugyanazt tudja:
nagyobb tárgyra (autó, motor stb) rábíznám, de kisebb tárgy (roller, pénztárca) abszolút nem, mert a leglényegesebb része a precision finding (a nyilacskás mutatós, hogy merre van) nem tudják
egy autót értelemszerűen meg fogsz találni amikor már csak néhány méterre vagy tőle, annál kevésbé van rá szükség, azt nem tudják fal mögé vagy zsebbe rejteni
itt nem érdemes appletől venni, meg kell venni a legolcsóbb helyen, ezt nem tudják hamisítani
kicsit soknak tűnik, de megéri a 4es pakkot megvenni, akár haverokkal összeállva
-
válasz
lorcsi #192872 üzenetére
Nekem sincs apple tv előfizetésem, de nagyon jó hasznát veszem az eszköznek. Youtube-ot nézek rajta nagyon sokat, az icloud fotókönyvtárat szoktuk rajta nézegetni, a music előfizetést hallgatom rajta néha, meg vannak megvett, illetve kikölcsönzött filmek az itunes store-ból, azt szoktuk rajta nézni. De az idő nagyobb részében youtube.
-
válasz
lorcsi #192557 üzenetére
Ha a védelmi pajzsot úgy érted, hogy más kártya számmal mennek végbe a tranzakciók Apple Pay esetén, akkor ez viszont igaz. Mikor hozzáadod a bankkártyát, a digitális verziója más adatokkal fog rendelkezni (kártyaszám) minden Apple eszközökön külön külön. Pl más a watch-on és a telefonon is az Applepay- es kártyaszám amit lát a szolgáltató akinél fizetsz ugyanazon fizika bankkártya esetén is.. De ennyi
Semmi köze a Curve és társaihoz.
-
válasz
lorcsi #192557 üzenetére
próbáld meg kicsit átgondolni, amiket írtam, és olvass végig mindent, amit írtam:
"Apple Pay-ben konkrétan a saját bankod, saját bankkártyáját használod digitális formában a telefonodon módosítás nélkül"
felejtsd el a Curve-öt meg a Revolutot, meg ezt a többi fintech szolgáltatót, amikor odaérinted a telefonodat, értsd: a kártyádat érinted oda - pont ugyanúgy fog működni, mintha a kártyáddal fizetnél, se átváltás, se trükk, se semmi nem fog történni a telefon/Apple oldalánannyi apró különbség van, hogy a bankszámlakivonaton a listában ott lesz hogy *ApplePay* előtag a tranzakcióknál
-
válasz
lorcsi #192555 üzenetére
a Beállítások / Apple ID fizetésnél azt állítod be hogy mivel fizetsz a szolgáltatásokért (appok, előfizetések, iCloud stb)
Apple Pay-nél pedig a fizikai bankkártyádat gyakorlatilag begyömöszölöd digitális formában a telefonodba, tehát az egész telefonod egy nagy bankkártya lesz és az NFC chippel fizetsz érintéssel bármilyen erre képes bankterminálnál jóváhagyás után
Nem teljesen értem hogyan hoztad ide a Curve-öt, de az teljesen másról szólApple Pay-ben konkrétan a saját bankod saját bankkártyáját használod digitális formában a telefonodon módosítás nélkül, a Curve pedig egy külső szolgáltató, ami ad egy bankkártyát, külön kártyaszámmal lejárattal stb, teljesen külön viselkedik, egyfajta elsőrendű védelmi pajzsként
-
válasz
lorcsi #192536 üzenetére
nem szabad magsafe powerbanket használni és venni, kivéve persze ha saját magadat akarod szivatni
ezerszer jobban jársz egy kábelessel, mind kezelhetőségben (külön zsebben / táskában tartható a powerbank miközben ugyanúgy használod a telefont), mind töltésben (15W ideális körülmények között, amit garantálok hogy nyári hőségben nem fog menni, egyből le fog korlátozni téged 5-7W környékére...) miközben kábelen nevetve töltesz 20W-tal
-
madgie
titán
válasz
lorcsi #192177 üzenetére
Hát, majd meglátom, hogy bírom a nagyobbra váltást, de - szinte a véletlen úgy hozta - beújítottam végül egy 15 Pro-t a Hardverapróról. Most költöznek az adatok a "kicsiről".
A mai munkánál elkértem Gyuri kollégám 13 Pro-ját, mert egy közeli vágóképnél sokat szívtam a "rendes" kamerákkal. iPhone elő, Blackmagic Camera app, erősebb stabi be, puff, elsőre olyan anyagot adott, hogy akkor mondtam azt, oké, kell egy jobb iPhone, ha más nem, "jó lesz munkára!" kifogássalAztán pont a melótól párszáz méterre volt az eladó telefon, így végül meg is vettem azt.
-
válasz
lorcsi #192166 üzenetére
az aranyos mérete
A15 (ugyanaz a chip mint a 13 Pro-ban), jó kamera, jó hardver, pörgős iOS, jó volt fogni - DE nagyon hozzá vagyok szokva a tepsikhez, ezért szörnyű volt gépelni rajta
olyan érzés volt a gépelés rajta, minta egy gyufásdobozon műtenék egy bolhát
ja és persze az üzemidő
az egyszerűen gyászos volt
-
.Szaki.
addikt
válasz
lorcsi #192159 üzenetére
12-re, 12 minire és SE2-re eredetileg a 16 legfrissebb verzióját ajánlotta frissítésre és lent volt a 17 mint opció.
16-on annyi bug volt mindhárom iPhone-on, hogy amikor letettük a hívást, akkor lerakáskor a három pittyegést kihangosítva tette meg. Ennyi.
Az viszont érdekes, hogy az S8 használata a legújabb frissítéstől teljesen megváltozott.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lorcsi #192155 üzenetére
Egy hete van fent a 17. Tegnap jelzett, hogy elérhető a 17.0.1, ezt az éjszaka során szerette volna feltelepíteni. Persze éjszaka nem telepítette fel, viszont reggel jelezte, hogy van 17.0.2
Szóval egy-két gebasz biztos van, de én eddig ezeket szerencsére megúsztam.
A kérdésedre válaszolva: Én személy szerint lassulást, döccenést eddig nem tapasztaltam, egy ~3 éves telefontól elvárható módon minden hibátlanul megy. Merülés... A franc tudja, nekem 84%-os jelenleg az akkumulátor maximális kapacitása, szóval eleve gyorsabban merül, mint új korában, de nekem az is alig érezhető. Lehet jobban merül, de akkor az is alig észrevehető. A Carplay miatt eleve napi kétszer minimum dróton van, szóval. ... Bugokat nem tapasztaltam, de nézd meg, ott van pl. icecave, Ő a 14 Pro Max-nél is tapasztalt gondokat. Felhasználófüggő. ... Nekem pl a widgetek nem optimális működése azért nem tűnt fel, mert nem használok widgeteket.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
lorcsi #191630 üzenetére
Hát én ilyen mávstart kártyával (évi 30k és onnantól -50%) Pest-Szegedet megjárom oda-vissza 2800 forintból. Szeged-Hortobágy is megvan 5ezerből összesen. De amúgy ez az új vármegyebérletes cucc sem rossz, havi 19k-ért fullkorlátlan országos. (Vagy majd, ha diák leszek szeptembertől, akkor ugyanez 1900ft-ért.)
Ráadásul közben tudok laptopon csinálni bármit, ha meg vezetnem kéne full zombi lennék, mire odaérek, és közben nem is tudom hasznosan tölteni az időt, és sokkal drágább is lenne. Nekem nincs bajom a vonatozással, hátizsákba a laptop, fotóscucc, 2-3 napnyi ruha belefér, más meg minek.
Nagyon sokat utazok így. Ha ugyanezt autóval kéne bejárnom, alig jutnék el valahova.
-
válasz
lorcsi #191623 üzenetére
Régebben elég sokat jártam Balatonfüreden, én úgy láttam, hogy nagyon helyfüggő, hogy mennyiért lehet étteremben enni, még a parton is voltak lényeges különbségek. Pl a Borcsa mindig egy kicsit drágább, a Balaton Étterem meg egy kicsit visszafogottabb volt árban. Jó másfél éve nem voltam már, így azt nem követtem, hogy mit csinált az infláció.
-
válasz
lorcsi #191623 üzenetére
Nem csak a Balatonon, sőt!
Ha elmegyünk valahová egy hosszú hétvégére, vagy akár csak egy napra, délutánra leugrunk bárhová, sok helyen azt látom, hogy a fagylalt, lángos...stb minimum annyi, de akár drágább, mint a Balatonon a legtöbb helyen.
Nem érdemes az árakat nézni... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
lorcsi #191623 üzenetére
2400 volt Hódmezővásárhelyen az állattenyésztési napokon a sajtos-tejfölös.
icecave: Én jóideje nem járok "dedikáltan" nyaralni, hanem átlag havi 1x elmegyek valamerre hosszúhétvégézni, túrázni. Sokat járok hortobágyon is, de legutóbb pl. bakonyba mentem 4 napra. Így nem is hiányzik konkrétan a nyaralás, mert egész évben rengeteget megyek. Vonattal, olcsón, olcsó szállásokkal.
-
válasz
lorcsi #191623 üzenetére
Mi végre 14 év után rászántuk magunkat, Szelidi tóhoz megyünk egy barát párral + a 10 éves fiukkal. Kivettünk egy házat, elleszünk ott egy hétfőtől csütörtökig pár napos időszakot.
Hogy miért nem voltunk ennyi ideig, egyszerűen nekünk az volt a nyaralás, hogy hazamentünk vidékre a szülőkhöz, ottani barátokkal (akikkel most megyünk) sütögettünk, elvoltunk, lazultunk.
Az árakra kíváncsi vagyok, de igazság szerint pont nem érdekel mennyi, ha visszaszokunk, hogy évente egyszer elmegyünk pár napot, akármennyi is lehet, úgysem fogunk semmit megvonni magunktól. Persze, morogni majd fogunk, mert az a szokás -
.Szaki.
addikt
válasz
lorcsi #191213 üzenetére
Pontosan. Tavaly lent voltunk egy hetet, a két hétvégén meg se lehetett mozdulni, hétköznap erős túlzással, de kb üres volt a déli part. ...
Ahogy Rage is írta már összevonták a zsebeket, idén pedig biztos vagyok benne, hogy kevesebben fognak nyaralni.
Akiknek eddig is alig fért bele a nyaralás azok idén biztosan megérezték, hogy csak az élelmiszerek nagyjából a 2,5x-ébe kerülnek, mint eddig.
Akiknek egy nyaralás fér bele azok ugyanannyi pénzből eljutnak külföldre.
Akiknek eddig volt egy belföldi és egy külföldi nyaralása a nyári szezonban (pl. mi) azok meg ha meg akarják valahol fogni a költségeket, akkor tuti a belföldit fogják dobni. Miért fizetnék valamiért annyit, mint egy külföldi turnéért, amikor Balatonra konkrétan 1-1,5 óra alatt le lehet jutni? Szóval marad külföld, Balatonra pedig bármikor lelehet gurulni 1 napra.
Olyan pedig szerintem elég kevés van ebben az országban, aki ne érezte volna meg a válságot. Na nekik marad minden a régiben. De ez számokban biztosan látszani fog.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
lorcsi #190941 üzenetére
Igen, totál átérzem. Pedig azt hittem nem lesz különösebb hatással rám a panel élet, de már látom, hogy nem nekem való. Köszi szépen a tippet, utánanézek. Alapvetően szegedi egyetemben gondolkoztam, mert helyben van, meg akkor duális képzésben valami munkát is tudnék tolni közben, főleg tapasztalatszerzés miatt.
icecave: Jó a meglátásod, biztos ez is benne van.
szekra: Van kedved kicsit mesélni róla, milyen volt? Mennyire érezted nehéznek pl.? Munkaerőpiacon mennyire volt jelentősége? Vagy nem találtál munkát benne, és ezért váltottál? Tök kíváncsi lennék a tapasztalatidra. Melyik egyetemen csináltad, ha nem titok? Levelező vagy nappapli? Köszi!
.Szaki.: Köszi szépen, a soraidat, teljesen érzem, amiket írsz. Olyan barátságaim úsztak el, amiket azt hittem betonbiztosak, de mindenki baromi frusztrált, én is, és szerintem ez egy öngerjesztő folyamat. Ma munkahelyen is összezörrentem kolléganőmmel, elég egy kis szikra is a konfliktushoz.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
lorcsi #190938 üzenetére
Az utóbbi időben sokat voltam pásztorok közt, elsősorban fotótéma miatt, de régóta érdekel az ő "világuk", életmódjuk, stb. És ezalatt az idő alatt, minél többet beszélgettem velük, minél többször jártam vissza Hortobágyra, annál inkább kezdett húzni a szívem az agrár terület felé. Amúgy is mindig fontos volt számomra a természet meg az állatok, de tudás nincs mögötte, csak érdeklődés. Ez viszont gyerekkorom óta megvolt.
Amúgy vidékfejlesztési agrármérnök szakot nézegetem. A másik opció az agrár és üzleti digitalizáció.
Talán kicsit az is megerősít a gondolatban, hogy az elmúlt pár hónapban eléggé magam alatt voltam, és egyedül akkor éreztem igazán jól magam, amikor kimentem haverom tanyájára segíteni neki. Sima kétkezi munkák, mégis szuper megelégedettséggel töltött el. Teljesen kiürítette a fejem, volt hogy egy óráig csak azt néztem, ahogy a birkák legelnek. Nagyon jót tesz mentálisan, amikor kinn vagyok nála.
3 éve költöztem el szülőktől, tanyáról, panelba. Szerintem kezdek belecsavarodni. Pedig, amikor kinn éltem a tanyán, tökre nem érdekelt annyira, hogy belekezdjek bármibe. Fater is felszámolta már a gazdaságot, beültette akáccal az összes földet, és igazán nincs aktívan teendő a ház körül már semmivel náluk. Most viszont, amikor rámír haverom, hogy ki tudok-e ugrani hozzá segíteni kicsit a ház körül, nem szívességnek érzem, hanem konkrétan boldoggá tesz, hogy megkér rá.Valahogy olyan mintha mostanában minden irányból az az impulzus érne, hogy nekem inkább erre kéne elindulnom. Aztán franctudja. Egész életemet számítógép előtt töltöttem, tényleg nem értek se a növényekhez, se az állatokhoz, de lehet hogy mostanra ért meg bennem a dolog, hogy ezzel kéne foglalkoznom? Fogalmam sincs.
Ahogyan azt se tudom, hogy később agráron belül mit csinálnék és merre. Gondolom az időközben tisztulna a fejemben.
-
válasz
lorcsi #190848 üzenetére
Nekem ennyi a konkrét tapasztalat. Befolyásolja még olyan dolog is, hogy milyen watchface-t használsz. Nekem általános használat mellett 8 napnál már biztos hogy nem bír többet, de 5-6-nál már mindig rátöltögettem. Mondjuk nálam minden be van kapcsolva ami csak bekapcsolható rajta, pl a 24 órás pulzusmérés és az alvásfigyelés is.
-
válasz
lorcsi #190831 üzenetére
Nekem fenixem van, onnan apple watch-hoz képest az okos funkciók kb 80%-a hiányzik. Amit érdemben lehet rajta használni mint okos funkció a hívás elutasítása, az értesítések megnézése, időjárás, de ezzel a használható okosfunkciók kimerültek. Igen tud pl. naptárat is, csak annyira nem adja magát a kezelés, hogy nem használod. Egy gps-es okosórától elvárható hogy adja magát navigációra, azt a nem érintős fenixeken tortúra használni, vagy okostelefonon keresztül a garmin explore-ban letett pontra tudsz navigálni. Az apple watch se 100%-os navigációra, de egy fokkal azért jobb.
-
válasz
lorcsi #190831 üzenetére
Pl. Ticktick-nél nem tudod 15 perccel, vagy egy órával eltolni az adott taskot, de lehet mégcsak approveolni is, a telefonon kell.
Plusz olyan a rezgése, mint egy rossz traktor, a taptic engine-el semmi sem veszi fel a versenyt, azt biztos megérzem és az ébresztés is nagyon rendben van.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
lorcsi #190754 üzenetére
Remhirek. Ez a gond
Hetente intezunk Esta-t meg a hasonlo vizumot Kanadaba
Semmi gond nincsNem hallottam még konkrét esetről hogy valakit visszafordítottak volna a határrol ha minden rendben.
Múltkor kaptam egy piros színű papírt belépésnél az útlevélbe be kellett mennem egy külön terembe ahol kérdezték hogy hol a feladott bőröndöm.
Mondtam hogy nincsen csak ez hátizsák
Átküldte az átvilágító alatt, közben már kedélyesen beszélgettünk hogy Dominikán van a feleségem stb.( csaj volt az ellenőr)
Kb. két 3 perc volt az egészNyáron volt egy olyan eset hogy belépésnek kérdezték hogy miért jöttem mondtam hogy időpontom van az adóhivatalnál. Telefonomon mutattam is
Kérdezi tőlem hogy ideges vagy? Mondtam hogy nem mert annak látszok? Mondja hogy ja nem hanem az időpont miatt ,mert hogy nekem megmutattad hogy adóhivatal engem már most kirázott a hideg!
Mondtam neki hogy ez egy rutin dolog adószámért kell bemennem meg a vízum upgrage miatt ,sok sikert kívánt és ennyi! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
lorcsi #190680 üzenetére
Nem ár alatt akarják adni gyorsan, így is buknak rajta természetesen. 300-ba kirakom, majd meglátjuk. Ha neked kell kicsit olcsóbban megbeszélhetjük, de gondolom neked így is magas lenne ez az ár, ha nem írj rám.
moddingR, szekra: Köszi a gyors választ.
icecave: Én már 4x voltam covidos, már rendesen hiányzik egy 5. is.
-
madgie
titán
válasz
lorcsi #190256 üzenetére
Nekem még a 4K előtti, talán HD nevű van, a kölök kiskorában összenyálazta a távirányítóját, szóval már az sincs hozzá, de iPhone-ról kitűnően működik.
És mivel gyalázatosan pocsék az LG tévém HDR kezelése, így hiába nem 4K az ATV (a tévé az), nem bánom, mert sokkal szebben mutat egy normális SDR ezen a tévén (míg a beépített appok nyilván HDR-en játsszák le, amit lehet). -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lorcsi #189971 üzenetére
Esetleg még az lehet megoldás, ha egy laptopot csatlakoztatsz a TV-hez HDMI-vel és a laptopon böngészőben játszod le a filmet: tv.apple.com
(Firefoxxal nem megy) -
A guru
addikt
válasz
lorcsi #189933 üzenetére
Az alap modell, ha belegondolsz egy AirPods árában van jelenleg, az elég jó deal! Egyébként én most egy M1-es Airt nyúzok, ha kicsit többre vágysz, akkor ajánlom! Viszont, ha nem elég a 64GB, akkor a 128-as 11” Pro jobb vétel, mint a 256-os Air. Szerintem most októberben ezekre az árakra lazán rá fognak dobni 20/30%-ot.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
lorcsi #189692 üzenetére
Allitolag a Lengyeleknel 0 szazalek lett az afa
Itt se kellett volna szorakozni az arakkal,hanem a raszorulokat segiteni kiemelten es az afa-t es mas adokat csokkenteni.
itt Dominikan a pandemia utan a turizmus tobb agaban pl transzfer 0 szazalek lett az ado!
Ez nekem is komoly segitseg volt. -
Gsx-rr
veterán
válasz
lorcsi #189203 üzenetére
All inclusive Balatonon nem nagyon van ha igen akkor ezzel szamolhatsz.
Egy normal jo szallas pl felpanzioval 50.000 tol kezdodik
Plusz parkolas strandbelepo ebed, fagyi. Napi 80-100.000-el siman lehet szamolni napontaNalam a legolcsobb all inclusive 1.100.000/2 fo.
Pl Siofok Mala Garden hetvegen fozezonban 160.000 ,de Fureden is van tobb szalloda napi 100 korul
-
Gsx-rr
veterán
válasz
lorcsi #189160 üzenetére
Ja de a tejfol viszi a primet meg mindig
1200 korul a kis doboz.
Erdekes a dollar matematikailag minimilisat gyengult(vagy a peso erosodott)
Benzin 150 forintot emelkedett, kivancsi leszek az arak mit valtoztak, szerintem nincs akkor inflacio mint az Usaban.
Jovo heten ott is korulnezekBeszelgettem Amerikaiakkal leszarjak a boltban dragabb a kenyer de a benzin az komolyan erint sok csaladot
Koztudott ,hogy sokan ingaznak akar 200 kilometert naponta, nem mindegy 1000 vagy 3000 havonta a benzinBalaton meg eleg gyengen muzsikal.
Tegnap alig voltak, vallalkozok a szamokat hozni fogjak de nem a sok nyaralonak, hanem az aremelesnek koszonhetik. -
joey04
titán
válasz
lorcsi #189102 üzenetére
Nekem nincs bajom vele. Mivel korlátlan netem van, nem csak magamnak szoktam osztani, hanem néha kisegítek, így csatlakozott wines gép, macbook, droidos telefon meg iphone is. Ha megfogta a kapcsolatot, akkor betonstabil. Probléma vicces módon egyedül akkor van ha macbookra osztom, de csak annyi, hogy ha kikerül a hatókörből, akkor nehezen csatlakozik vissza. De ha előbb leválasztom, akkor gond nélkül vissza tud menni az is.
13 pm, fizikai telekom SIM.
-
.Szaki.
addikt
válasz
lorcsi #189102 üzenetére
Én napi 8 órában használom úgy a notebookot, hogy a 12 Minin lóg és teljesen stabil. Én a szolgáltatóra fognám a dolgot, mert az én és a Te eseted között ez az egy különbség van. Nekem Telekomos fizikai SIM-es.
Egyszer összehoztam őket, azóta semmi egyéb tennivaló nincs. Annyi, hogy minden bekapcsoláskor le kell futni ezt a kört:
Notebookot bekapcsolod, telefonon bemész a Beállítások -> Személyes hotspot menübe, majd ezután a notin a tálcán rákattintasz az internetelérésre, ekkor elkezd keresni és már automatán csatlakozik is. Ezt minden alkalommal meg kell csinálni, hiába hagyom én is mindig bekapcsolva a telefonon a hotspotot.
A telefon menüjében egyébként mind a két lehetőség be van pipálva. (Mások is csatlakozhatnak; Kompatibilitás maximalizálása)
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
lorcsi #189054 üzenetére
Én szoktam ilyen házakba menni “digitális detoxot” tartani néhány napra. Se emberek, se internet, csak természet és alap wellnes a háznál. Mondjuk nem itthon, hanam Szlovákiában…a Tátránál olcsóbb egy jól felszerelt ház, mint Noszvajban egy közepes kategóriájú. Vicc.
Én nem tudom hol esztek gyrost, stb de egy nahy adag tál még szabolcsban is kb 3000. Nem hogy pesten vagy Balatonon.
madgie: Pláne, amikor ott sincs. Mátészalka felé indulj, Mol/OMW mindig van csak a Shell esik el minden másnapon. 😅
icecave: jah, frankók ezek a támogatások, kár, hogy egy bizonyos réteg kivételével mindenkinek instant kibszás, meg nyilván nekik is, mert az állami pénzek sem elegendőek már semmire.
Három ismerősöm is van, akik CSOK után válnának, csak hát nem egyszerű..vakarják a fejüket, mert gazdasági csőd vagy papíron házasok maradnak..boldog, egészséges családokat szül így a rendszer..nord_: 60 liternél fél óra alatt meg is tankolnék így 20 literjével. Rettentő egészséges dolog ez az árstop..
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lorcsi #189045 üzenetére
Jó kérdés, de talán most más lehet a háttérben. Ugye nekünk webshopunk van, prémium termékekkel. Azt vettem észre az utóbbi 1 hónapban, hogy sokkal kevesebben vásárolnak. Elkezdtek spórolni az emberek, lehet megijedtek az áremelésektől. Egyes hírek szerint nyár végén jön az igazi fekete leves. Persze lehet ez csak túlzott para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest