Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Cyberpunk
félisten
Az hogy nem lehet eszközt frissíteni ma még wi-fi nélkül az elég cink a korláttal mobilnettek korában.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #193092 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy nincs ANT+ támogatás, plusz a menüben se találom, de ha van benne és megírod, hogy hogy hol keressem, akkor azt megköszönöm, mert van ANT+ eszközöm.
A 0-24 annyiban jobb, mint a percenkénti, hogy nem percenkénti, hanem 0-24. Én úgy tudom, hogy az aw nem perceknént mér, hanem néhány percenként. Olvastam olyat is, hogy 10 percenként és olyat is, hogy 15 percenként. Elvileg egy fizetős appal lehet állítani rajta a mérési időközöket akkuüzemidőért cserébe, de ha ezt tudja a garminom 7-10 napos üzemidővel, akkor ezt felírtam magamnak az előnyök listájára mellette.
-
nagyúr
válasz jozsi252 #193095 üzenetére
Miért fél mindenki magától az Apple-től megrendelni? Apple.hu, aztán kiírja, mikor várható a telefon. Nekem többször jött még előbb is, mint ahogy írták. A számlán van magyar adószám, ugyanúgy 3 év garancia, amit érvényesíthetsz bármelyik hivatalos Apple szervízben.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
16 Pro Max 256GB-os telefont szeretnék venni Fekete vagy Natúr titán színben. Hol érdemes próbálkozni ahol belátható időn belül hozzá is jutnék? Alzán esetleg rendelte meg valaki? Ha igen tudna mondani infót hogy mennyi időt kellett rá várnia?
iPhone 16 Pro Max
-
őstag
válasz Big_Boss #193089 üzenetére
Nekem is párszor beugrik, hogy a jelenlegi S4 rozsdamentes acél verziót már cserélném… nézegettem most Ultra-t, mert sokat sportolok, túrázok, így azért jól jön a plusz akku idő.. na de ebből a szempontból a Garmin még komolyabb
Főleg hogy sokszor sima automata órát is hordok, lehet a Garmin jobb választás, fizetés azzal is megy. Bár az új Fenix elég brutális áron megyNincsen komolyabb gond az iOS appal?
-
Cyberpunk
félisten
Azért durva hogy milyen hang jön ki ebből a telefonból, az elődje sem szólt rosszul, de ez!
-
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #193089 üzenetére
Apróságok, amik garminon jobban tetszettek: egy hetes+ üzemidő, külső mérőkhöz való csatlakoztathatóság (tempe, wattmérő, külső hr szenzor - utóbbi biztos megy watch-csal is), ant+ támogatás, masszívabb kivitel, kezelés fizikai gombokkal, 0-24 pulzusmérés, masszívabb kivitel, offline térkép (fenixem van).
Cserében aw-on sokkal több szoftveres funkció, appok, telefonálás, üzenetküldés, majdnem normális e-mailezés, esim lehetősége, jópár dologban (pl. navigáció) sokkal könnyebb kezelhetőség, jobb kezelhetőség pl zenelejátszás távirányítása terén és hasonlók. -
-
.Szaki.
addikt
válasz lugosi #193081 üzenetére
Nem jelez pontosan hívásnál, értesítésnél, minden késik. Volt olyan, hogy már rég felvettem, de az óra még mindig rezgett, hogy hívnak, az imént pedig az maradt kint, hogy "call failed", miközben épp telefonáltam. ...
A másik, ami már jóideje van, hogy hívnak és a telefon nem engedi elhúzni a csúszkát. .. Egyébként furcsa, mert ha erősen rákoppintok, akkor utána már engedi.
-
GALARDO
addikt
Valaki használ Airpods 4-et?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #193078 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet az új telefonokon, viszont XS nagyon belassult tőle. Szintén ilyen mikrolaggok. Szerencsére az nincs napi használatban.
Amit észre vettem viszont az néhány Fotók app bug. Lapozgattam iPad Pro-n a képeket, aztán egyszer csak összecsúszott két kép.
Ilyet sosem láttam még iOS-en, pedig 5-6 éve már azt használok.⭐ Stella
-
.Szaki.
addikt
válasz Cyberpunk #193073 üzenetére
Gratula hozzá, használd egészséggel!
Más:
Nem tudom Nektek mik a tapasztalatok, de én azt javaslom ha valaki még nem tette fel a 18-ast, az várjon még vele bőven. Nekem teljesen meghülyült a telefon:
Tele van microlaggal, röccen, döccen, mindent csinál, az Apple Maps teljesen megbolondult, CarPlay szintén döcögni kezdett, a Watch-csal pedig teljesen elment az összhang. Ja, és Siri eddig mindent is értett, amit mondtam neki. Most ha megkérem, hogy hívjon fel valakit vezetés közben, elkezd az Apple Mapsen helyeket keresni egy hasonló névvel, majd megkérdi erre gondoltam-e. Ezek után elmondom neki ugyanazt, mint amire reagált, és akkor rendesen elindítja a hívást. Én ezt most nem nagyon tudom hova tenni.
-
Cyberpunk
félisten
Fehér iPhone 16 Pro Max. Mondom teszek egy próbát hátha sikerül venni. Árkád Yettel nincs, de megnézi nem e maradt náluk. Hát tegnap nem ment érte a tag, szóval eladták nekem. Lehet Lottózni is kéne most van a szerencse szériám. Ja és fehéret is akartam eleve.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #193065 üzenetére
Plusz arra figyelj, hogy megváltoztatták a fotók megjelenítésének a default sorrendjét valamiért. Akkor jöttem rá, amikor láttam, hogy van egy 2016 óta létező, azóta folyamatosan fotókkal telepakolt albumom, és hiába adtam hozzá az új fotókat, nem jelentek meg. Az ios 18 előtti napig jelentek meg, utána nem. Aztán láttam, hogy az új fotókat valamilyen almalogika mentén a legrégebbi képek elé tette be. Újra be kellett állítani a képek rendezésének a sorrendjét és meglettek a képek. :/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tboldi #193068 üzenetére
Ahh megtaláltam hogyan lehet nagyítani rajta. A rendezés menüben lehet.
Helyreállt a világbéke.Szerk: iPaden nem jegyzi meg ezt a zoom beállítást. ott 9 kis kép van egy sorban miután visszalépek az appba.
Na az szuper lesz majd amikor scrollozok 1 évet vissza és elkezd zoomolni
De akkor is, szerintem túl sok mindent akartak ide rakni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #193065 üzenetére
Egy korábbi hsz-emmel tudok válaszolni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS 18-ban nem jön be amit Fotók appal csináltak. Ez a galéria elrendezés eléggé nyűgös.
Hab a tortán, hogy az egyik albumomból eltűnt egy kép De újra hozzá tudtam adni.⭐ Stella
-
.Szaki.
addikt
válasz radi8tor #193058 üzenetére
Igen, ez igaz, elő szoktak fordulni kisebb problémák, de ez most elég látványos. Kb arra emlékeztet, amikor anno az 5S-re feltettem az iOS 11-et, azt hiszem az volt legendásan vacak verzió. Mondjuk az tartósan.
Alig 20 perce van fent, egyelőre úgy néz ki, hogy végre nem szaggat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #193057 üzenetére
Az első verzió az kb mindig szívás. iPaden annyira szívás, hogy le is vették róla a tanúsítványt, csak 18.0.1 tölthető rá: téglásította az iPad Pro-k egy részét.
⭐ Stella
-
Karcub
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémán , hogy pár napja az összes közösségi app amit használok(Fb, insta)állandóan kilépeget egy idő után vagy ha éppen meg akarok valamit nézni appon belül. Újraindítás és alkalmazás letörlés/ telepítés nem oldotta meg. IOS verzió az 18.1
-
vans?
őstag
válasz radi8tor #193050 üzenetére
4+ ev utan a nyelvet magas szinten beszelve sem erzem magam otthon, plusz nem tudnank hazat venni kint. Most meg kicsik a gyerekek, kesobb mar nehezebb lenne. Ettol meg az ut nyitva kulfold fele a kesobbiekben is, de van, aki mentalisan nem alkalmas tulsagosan a kulfoldi eletre, ilyen vagyok en is.
ja, meg persze hianyzik a csalad es elfaradtunk a sok 1000km-es utban.[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
nagyúr
válasz vans? #193049 üzenetére
Persze, utána nézek rendesen, nem azon fog múlni. Velük már ott tartunk, hogy mivel 900 kg teherbírású kocsit tudnának küldeni, az nem elég (nehezek a bútorok), azt mondták az egyel nagyobb az drágább, mint a két kisebb, így küldenének kettőt a 900 kg teherbírásúból, de akkor lenne kedvezmény és 800k a kettő. Köszike... A másik cégek eddig kb ugyanakkora, kb. 300k-s ajánlatot tettek amit bőven számoltunk ki, tehát ennél kevesebbre kell kijönnie, de nyilván az sem baj, ha több, mert mittudomén messze tudnak parkolni és jóval több idő lepakolni. stb.
-
vans?
őstag
válasz icecave #193046 üzenetére
Az arral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert en 4 eve koltoztem kulfoldre veluk, de az biztos, hogy normalisan dolgoztak, segitettek szekrenyeket is mozgatni a celhelyszinen stb. Nem vagy elorebb, ha sporoltal 100k-t, de osszekaristoljak a cuccaidat meg nem vigyaznak ra.
Jovore koltozunk haza valoszinuleg, majd ujra aktualis lesz.hábm bábm
-
nagyúr
válasz ittakary #193047 üzenetére
Persze, érthetőhogy keresni akarnak. Az út maga az egységesen kb. 150k, amit mindenki írt, ha 50k az üzemanyag, akkor marad nekik 100k az amortizálódásra, stb.
Munkadíj is 40k-val számolva 2 -3 pakoló ember 80-120k.
Akkor most vagyunk 270-nél. Tök megértem,hogy a céget fen kell tartani, így a munkások felett is fizetni kell az irodát, a könyvelőt, meg mittudomén kicsodát. Mondjuk ennél a 450k-s ajánlatosnál már ott tartunk, hogy mivel szerinte először egy 900 kg teherbírású autóra felfér minden, írtam neki, hogy kizárt, ha a legnagyobbakat/nehezebbeket nézzük csak, a 2 nagyszekrény, 2 vitrin meg az ágy plusz mobil klíma 500 kiló, aztán hol a többi meg a sok cucc, könyv, tányér, etc.
Erre ajánlotta, hogy akkor mivel a nagy kocsijuk drága, legyen kettő kicsi, de akkor már van kedvezmény, így 800k az ajánlat a két kocsira. Azt hiszem, megvárom a többi ajánlatot
-
nagyúr
Beírom ide is, mert eszembe jutott, hogy itt kaptam a tippet, nem máshol:
Egy 36 nm-es lakásból költöztetnék mindent vidékre családi házba (bútorok, minden). Azt hiszem itt ajánlottátok a visszuk.hu-t, mint biztosan normális cég, esetleg még cégek, akiktől kérni tudok árajánlatot, mert megbízhatóak?
Amúgy az ajánlottról már vissza is jött, 450k, amit azért kicsit sokallok, nyilván nincs összehasonlítási alapom, de kb. 300k-ra számítottam. Mindegy persze, nem ezen fog múlni, gondolom más sem fog érzékelhetően nagyobb vagy kisebb összegű árajánlatot adni.
-
용 Bob
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Tapasztalt már valaki esetleg olyan idegesítő jelenséget ios18 frissítés óta, hogy zenelejátszás megakad képernyő be-és kikapcsolásnál? (TIDAL, YT music). Ez valami “extra” fícsör és lehet offolni, vagy nálam ment félre valami update közben?köszi!
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
tboldi
nagyúr
válasz Dapro #193039 üzenetére
Ezt pont nézegettem az órásnál, miközben vártam a sajátom szíjának beállítására. Ha nem lenne külön a mp mutató, akkor instant get volna. Tudom, van Eco-drive-os is, amin nincs külön, de a nagyot ugró mutató sem a kedvencem.
És hogy iPhone-téma is legyen, ha új modellt nem is, új tokot viszont vettem a 14 Pro Maxra.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz Zoona #193038 üzenetére
nekem ezek a nagyon kiemelkedően "homage" órák annyira nem jönnek be, mint amit linkeltél, ránézek és rolex pepsi feeling. ettől függetlenül az enyém is a cw "kb" homage, de különleges azért.
amúgy javaslom a CITIZEN Super Titanium okat , nagyon jókat mondanak róla és titan. a cw -m titan, és brutál könnyű. -
Zoona
aktív tag
válasz ittakary #193036 üzenetére
Nagyon szép darab Én is imádom a Citizenem, idén lesz 8 éves már. [link]
most hogy gondolkodtam a s10-en, mivel nem tudom mennyire van szükségem egy okosórára és szembejött ez [link] , bár a citizenen jobban tetszik de egy fémszíjasat vagy s10 et szeretnék
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
tboldi
nagyúr
válasz Dapro #193033 üzenetére
Off topikban mi nem számít off-nak?
Fasza! Az a Tissot emlékeztet egy féktárcsára és egy nyeregre.
És egyelőre én is úgy érzem, hogy hellyel-közzel megérkeztem, a Bulován kívül nem szeretnék még mást. Persze van sokféle, ami tetszik, de vagy nem engedhetem meg (kb. bármelyik Omega vagy Longines), vagy egyszerűen csak nem kelt különösebb birtoklási vágyat (ilyen pl. a PRX).
Nálam egyébként a full metal G-Shock a leggyakrabban hordott, látszik is a képen, hogy ideje lenne megtakarítanom.[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz tboldi #193030 üzenetére
szép kollekció alakul az najó ez már nagyon offtopic de
itt a collection
a christoper ward 12 titan után most leálltam
főleg mert alig hordom őket[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #193029 üzenetére
Nekem most egy bőrszíjas analóg órám van és hirtelen felindulásból elgondolkodtam egy apple watchon, de azóta megláttam egy Tissot Seastar 1000 órát és pont azon gondolkodtam, mennyivel is jobb ez a hétköznapokra. Szóval még őrlődök de lehet megmaradok az analóg órám világában.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
tboldi
nagyúr
válasz Dapro #193028 üzenetére
A Monster recézett koronáját kicsit irigylem.
Nekem jellenleg ez a kollekcióm, még egy field watchot, konkrétabban egy Bulova 98A255-öt el tudnék képzelni köztük.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz tboldi #193015 üzenetére
grat az órához, én is most árulok egy seikot mert már túl sok óra lett. de ha már seiko akkor itt az enyém is :
1st gen monster, 16éves kb , portugalbol vettem hasznaltan [kép]
és csak hogy ontopic is legyek , egy 13 pro-m van és asszonynak vettem egy 15pro hasznaltan és filózom , hogy cseréljek én is. szerintetek megéri? látnék úgy igazából különbséget? -
szekra
addikt
válasz viperabácsi #193025 üzenetére
Megnéztem neked, nekem sikerült, nem náluk van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Hali srácok. Faternak hoznlk éltre AppleID-t , de mindig azt írja a honlapn ( widows ) hogy " A fiók jelenleg nem hozható létre "
Ilyenkor mi van ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
hdanit610
aktív tag
válasz viperabácsi #193022 üzenetére
Az óriási ugrás lesz, mind kamera, mind kijelző terén, grat hozzá!
A kérdés-válasz tényleg nagyon bosszantó, ha nincs meg, de megfelelő azonosítás mellett szerintem az Apple Support tud segíteni benne. Anno nekem az egyik Apple ID-mon valahogy aktiválódott az Apple Music, és a Supportot hívtam ezügyben, akik megfelelő azonosítás után rögzítették a problémám és visszakaptam a levont összegeket.
-
viperabácsi
addikt
válasz .Szaki. #193021 üzenetére
Én most váltanék 12ről 16 pro ra gondolom az is érezhető lesz
Lenne még egy kérdésem , fater meg kapná a 12 -őt , van neki Apple ID-je , de nem találja a papírt amin le voltak ( kb 5 éve nem volt használatban ) írva a biztonsági kérdések. Sikerült a jelszót meg változtatni , de a kérdésekre adandó válaszokat nem tudjuk. Mit lehet ilyenkor tenni ?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
hdanit610
aktív tag
Nézem az unboxing videókat és az az érzésem erősödött nagyon, amit már a bemutatón is éreztem: ez most nagyon gyenge line up. Ugyanaz a kinézet, Pro vonalon kb. ugyanazok a színek, camera control teljesen felesleges feature, kamerák picivel jobbak, összességében egyáltalán nem hozott most lázba és nem "irigykedek" az unboxing videók miatt (itt semmi rosszra nem kell gondolni). Jó szívvel senkinek sem ajánlanám egyik modellt sem, ez már tényleg csak rajongóknak szól.
-
tboldi
nagyúr
válasz hdanit610 #193011 üzenetére
Nekem már kedden megérkezett a korábban említett óra.
-
hdanit610
aktív tag
Kinek hozza ma a futár az új eszközét?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #193008 üzenetére
Eve cuccok nagyon minőségiek, az első kínai csoda konnektor kukázása után ilyeneket vettem a lakásba.
Nagy előnye, hogy nem Wifis, nem terheli a hálózatot. BT szerű frekvencián kommunikálnak egymással és a HomePodokkal.
Ja és nem gyűjt titokban adatokat.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #193006 üzenetére
Nem az nem arra utal a képen. Minden HomePodban van hőmérő és páratartalom mérő.
Emellett van egy külön hőmérőm isHa nem is kompatibilis a klíma lehet már elég jó megoldásokat kapni rá. Igaz egy klíma miatt kicsit drága megoldás, de ha sok mást is szeretnél akkor csak ez a módja: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Huhh, úgy tűnik megúsztam
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na kihúztam a konnektorból és addig állítgattam az automatikus frissítést kézi-re, hogy talán nem fogja feltelepíteni csak letölti.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Oh shit
Be volt kapcsolva az automatikus szoftverfrissítés a HomePodokon.
Guess what: 18-asra frissíti éppen.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én még nem frissítek rá, meglepett, hogy 17.7 is kijött. Inkább arra frissítem.
Meg ugye van itthon HomeKit és azt mondták minden eszköznek azonos verzión kell lennie. Viszont az iPadre nem megy fel 18-as... Szóval mókás leszÉn amúgy annak örülnék a legjobban, ha MS appok értesítései meg lennének oldva.
Rendszeresen van, hogy Outlook nem értesít email érkezéséről, vagy Teams-en ott marad az értesítés ikon pedig nincs olvasatlan semmi. Ezért folyton meg kell nézni mobilon is.
De ez szerintem Microsoft hibája.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest