Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #188793 üzenetére
A tied kabrio ugye? Vagy nincs is mas az ujbol?
En is nagyon elvezem ezt a kabrio temat, meglepodtem a Mustang mennyivel jobb auto mint a Camarro, pedig nekem az jobban tetszik.Tegnap 33 fok volt, az mar gyilkos, de azert berelek cabriot mert olcsobb mint egy kozepkategorias normal kocsi, vagy Suv
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Valaki nem szeretne megszabadulni Apple Tv-től?
Egyáltalán használ valaki innen? -
Gsx-rr
veterán
válasz mave13 #188781 üzenetére
Nalam az ilyesmi nem gond, 1-2 kilo mindenbol van, vegeta, bors,pirospaprika
Pirosarany, Erospista, Mak DioMindig jon ismeros vagy annak az ismerose maguktol is hoznak, de altalaban szezon elejen mikor jovok feltoltetem a "kamrat"ha valami keresuk van mar otthonrol pl Simkartya autoberles , valasz, semmi gond megoldom de kolbaszban szamolom a kozremukodoi dijat
Karacsonykor valtok bejglire es szaloncukorraAmugy Magyarorszagon az Elelmiszerkinalat messze veri a legtobb orszagot, edessegek,felvagottak, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
2v4 a csajok javára.
apple user
-
Arcképgyáros
Boldog nyulat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez még mindig nem nagy szám. Csak jó a feelingje.
⭐ Stella
-
szekra
addikt
Mi ma Bamba Marhában ettünk, mindenki dicséri, szerintem egy kalap..
-
r3dsnake
nagyúr
A múltkori tecno/house steamem (szerintem) egész jól sikerült, úgyhogy bedobom ide is. Hátha érdekel valakit.
YouTube -
nord_
veterán
válasz tothjozsi96 #188749 üzenetére
Minden szállodában odaadod a személyit / útlevelet, legyen az Máltán vagy Tatán. Ugyanígy airbnb vagy booking foglalás esetén is. Amikor mi mentünk vagy anyósomék adták ki a lakást, kellett a személyi okmány.
-
tothjozsi96
addikt
válasz lugosi #188748 üzenetére
Most megnéztem 3 másik hirdetést, ott nincs kiírva semmi. Én a hirdetés leírását elolvastam. De van egy olyan hogy "házirend", amit nem olvastam el, és oda írta le a hirdető, hogy hát be kellene küldeni a dolgokat.
Nagyon jó. Nem tudom mi legyen, nem igazán értem. Megnéztem azt a pár másik hirdetőt, ott nem volt ilyen kiírva sehol.
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #188747 üzenetére
Én nem küldeném, de nem biztos hogy én vagyok a jó tanácsadó ebben a kérdésben, lehet hogy egy kicsit paranoid vagyok a lehetséges visszaélések miatt.
-
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #188745 üzenetére
Volt valami változás tavaly úgy tudom, hogy le kell menteniük a személyi igazolványokat, vagy a benne levő adatokat, nem tudom pontosan.
-
tothjozsi96
addikt
Valaki mostanában foglalt AirBnB-n?
Foglaltam egy éjszakára egy tök jó apartmant, de a kiadó kéri hogy írjam le az adataim. Az AirBnB-be feltöltöttem mindent. Ez csak szerintem nem normális hogy elküldöm a személyigazolványom is egy idegennek? Vagy ez tényleg szükséges?
Másik is szokták kérni, vagy pont én fogtam ki egy ilyen kiadót?
-
tboldi
nagyúr
válasz Mela Kehes #188740 üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
[link] ilyen fülhallgatót vettem, de borzasztó lazán áll a fülemben. Ezekhez nincs valami okosság ami javíthat rajta? Vagy akkor ezt a típust el kell felejtenem?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
tboldi
nagyúr
válasz Gsx-rr #188733 üzenetére
Tudom, hogy nem ugyanaz a típus (Európában amúgy MSX125), de ez áll hozzá a legközelebb azok közül, amin ültem eddig.
Nekem CB500X-em volt, amíg egy szembejövő audis hölgy össze nem törte velem együtt.
Ez is megállt 3,5 literben, nem úgy, mint az elődje, az MZ ETZ 125, az a dupláját is megette negyedakkora teljesítmény mellett... Már amikor éppen működött.
Én amúgy imádok váltogatni, motoron is, autóban is. A Honda-féle váltó számomra etalon.Tapipad: Egyszer azért próbálj ki egy almát.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #188730 üzenetére
A motorok döntő többsége köszörűkő nekem, a 194 centis majomnak. Még a marha nagy BMW R1200GS Adventure is csak normál méretűnek látszik alattam.
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy apple 5w töltőt. Hardverapron is árulnak 5w töltőt, és kábelt erdetikent, meg jófogáson is. Ezek tényleg eredetiek mert felé annyiból meglenne a töltő és a kábel mint a Firstphonba?!
Vásarolt már valaki az apron ilyet! ( Félek hogy ezek Ali és társai ) -
B-L-A-C-K
titán
Lecseréltem a Asus Zenbook-om, sajnos alaplapi integrált 8GB-os volt, és nem lehetett bővíteni, ebből a VGA levett 2GB-ot szóval a 6GB-ot már keveselltem.
Végül Asus Vivobook Pro 14-t vettem (természetesen zsidó módon pár hónaposan használtan óccsón)
Eddig nagyon megérte, brutál a képe.
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz icecave #188699 üzenetére
Sajnalom hogy nem jott meg mindig ossze a hazvasarlas!
Azt meg vegkepp nem ertem,hogy ha valamit igazabol nem szeretnenek eladni ,akkor miert is hirdeti meg Ertem en hogy kivancsi hogy mennyit erhet a haza ha eladna.Becsultese fel es mar is tudni fogja,ja hogy azert fizetni kellene
Drukkolok nektek hogy minnel hamarabb megtalaljatok az uj hazatokatMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #188711 üzenetére
Rengeteg project es beruhazas indult meg. Biztos soknak bukta lesz a vege
Pl ahol en lakom 9 lakas van. Csak en lakom itt 2-3 megy az AirBnb-n eleg gyenge forgalommal atlag havi 4-5 nap a tobbi mind ures
Csak befektetesnek megveszik a 3-400.000-es ingatlanokat semmilyen celjuk nincs vele.
Mult heten egy Kanadai baratom 540.000 dollarert vett ingtlant felajanlotta,koltozzek be nyugodtan.
Szeptemberben kb 800.000-es telekvasarlas lesz a kovetkezo utana szep lassan megindul az epitkezes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest