Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz alexhorvath #25723 üzenetére
Nem feltétlenül, ha vigyázol rá és letörlöd mindig használat előtt a port róla, akkor nem hinném hogy gond lenne, de én biztosra mentem inkább.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
*Mukeey*
addikt
válasz alexhorvath #25726 üzenetére
Notability nekem jobban tetszik.
A topikhoz:
iPad minihez végülis létezik otg kábel? Amivel ténylegesen működik a pendrive kezelése![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Ha nem tudsz dönteni érdemes ezt a videót megtekinteni. Bár nem hiába lett 2015-ben az év applikációja a notabillity .
Mukeey nem úgy van már hogy egy sima lightning-USB-adapterrel meglehet oldani? Hiszen az új iOS 13-nak köszönhetően már kezel mindent ?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
koma106
senior tag
Vedd meg a Notabilityt. Ha nem tetszik meg, akkor még mindig visszakérheted az árát...
-
-
evooo
aktív tag
válasz alexhorvath #25723 üzenetére
Pencil es folia nelkul hasznalom ujonnan majus ota es mar tele van mikrokarcokkal.
-
koma106
senior tag
válasz alexhorvath #25738 üzenetére
Külön meg kell venni, ha szükséges van rá. Vannak alkalmazások, amelyeket iOS-re és iPadOS-re is külön-külön meg kell venni...
-
-
jófejsrác
senior tag
válasz alexhorvath #25738 üzenetére
Én üvegfóliával használom és semmi hátrányát nem érzem.
-
Süvi
őstag
válasz alexhorvath #25762 üzenetére
Belinkeled, hogy honnan és milyet rendeltél?
készítesz képet a kijelzőről, hogy mennyit romlott a minőség?
Köszönöm -
válasz alexhorvath #25765 üzenetére
Na ez szuperül fest.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SidCorky
őstag
válasz alexhorvath #25764 üzenetére
Mennyire volt nehéz bubimentesen felrakni?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz alexhorvath #25768 üzenetére
Pont most írtam az ikiegészítőknek, hogy személyes átvételnél lehet-e kérni felrakást, ezek szerint nem. Az Árkádban hol rakták fel úgy, hogy nem ott vetted?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
addikt
válasz alexhorvath #25764 üzenetére
Osztom a véleményed, ceruzához hihetetlenül hasznos. Egészen más élmény. És nem kell hozzá agyonhájpolt paperlike.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
válasz alexhorvath #25772 üzenetére
Nekem matt, ha ez nem lett volna egyértelmű.
-
SidCorky
őstag
válasz alexhorvath #25770 üzenetére
Kikerestem, valószínűleg a Space Centerről van szó. Fólia berendelve, lehet ma el is intézem, kösz az infót.
Bár attól nem félek, hogy karcos lenne a kijelző, de azért néha kiráz a hideg, mikor belegondolok hogy egy műanyagdarabbal "karistolom" a drága üveget, sokat rajzolok vektorral, így jobban érezném magam, ha van rajta fólia. A Paperlike-ot néztem én is eredetileg, mert mindenhol ezt nyomják, de 5k/db áron kicsit drágának tartom.
-
koma106
senior tag
-
SidCorky
őstag
válasz alexhorvath #25781 üzenetére
Ha egy ideig nem mozdul a pencil, akkor alvóba teszi magát. Legalábbis így hogy ki tudom rakni az akksik widgetet a főképernyőre megfigyeltem, hogy egy idő után eltűnik onnan, szóval gondolom lecsatlakozik. Aztán ha megmozdítod akkor rögtön kapcsolódik megint.
-
Süvi
őstag
válasz alexhorvath #25784 üzenetére
Korábban linkeltem ezzel kapcsolatban egy pár videót.
Érdemes megnézni az alábbi videós tesztjeit: Fjordstrøm Travel & Tech, nagyon jók vannak.
Ha csak egyet néztek meg, érdemes lehet pl ezt.
Összefoglalva: A legjobban a Lightning – USB 3 kameraadaptert lehet használni, de bármennyire csodálatos csatlakozó is a lightning nem olyan jó, mint az USB-c, mert nem képes annyi kakaót adni sok külső eszköznek, hogy meghajtsa őket. -
válasz alexhorvath #25815 üzenetére
" Szerintem" felesleges, semmit sem nyernél vele igazából, na meg lassan 5 éves technikáról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz alexhorvath #25815 üzenetére
szerintem a jegyzeteléshez elég a 10.5" is (kijelző kb A5-ös méret, kicsit nagyobb nála), a 12.9-es az csak kicsit kisebb, mint az A4-es lapméret.
a 9.7-es ipad az kicsit kisebb az A5-nél.+ pl onenote-ot használva bele is tudsz nagyítani a jegyzetbe, ha valami rajzot/ábrát jobban ki kell dolgozni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz alexhorvath #25820 üzenetére
próbáld ki hogy melyik milyen.
vsz 10.5-re nem lesz érdemes váltanod, az új 12.9-es ára sajnos horror.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
*Mukeey*
addikt
válasz alexhorvath #25823 üzenetére
Mindenképp érdemes laminált kijelzőst választani, sokkal jobb főleg jegyzetelésnél. Olyan, mintha tényleg egy lapra írnál.
Kár a mostani 12.9es áráért, eszméletlen készülék😲[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
DGery
aktív tag
válasz alexhorvath #37995 üzenetére
Garanciát nem lehet csak úgy visszavonni. Ha 2021-es és rendes bolti vásárlás akkor pedig a jogszabály szerinti 3 évnek kell rajta lennie. Persze, ha szürke import, vagy nem magyar üzletben vásárolt, akkor is az apple 1 évnek elnie kell...
De serial alapján Te magad pedig az apple garit le tudod kérdezni.by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
_ak_
addikt
Almáriumnál nem kérdeztél rá, hogy mi az, hogy ki van vonva? Soha nem hallottam még ilyet. Ha nem lopott vagy nem volt már egyszer nem hivatalos helyen javítva (és most csak tippelek, hogy mitől bukhatjak el egy termék a garanciát), akkor mi más lehet még az ok?
Let's begin, de gozaimasu!
-
lugosi
MODERÁTOR
Csak egy dolog jut eszembe erről a “ki van vonva a forgalomból” dologra, de az csak tipp, spekuláció: nem lehet, hogy ez egy gariban leadott hibás darab, ami helyett adtak egy újat? Csak nem tudom hogy akkor hogy került vissza a forgalomba, ha így lenne.
-
félisten
válasz alexhorvath #38002 üzenetére
Mennyivel adnák olcsóbban, mint egy új, 3 éves garival futót? Ha nem fél ár vagy hasonló hozzá nem nyúlnék.
Hiába veszel új eszközt (korban), ha közben 0 gari van rá és kitudja miért hozták be.
-
iSonic
addikt
válasz alexhorvath #38004 üzenetére
hardveraprón 280-300k körül kapsz zsír újat, ami tuti nem ilyen problémás...
-
csabiks
senior tag
válasz alexhorvath #38007 üzenetére
Töltés közben jobban melegszik… játsz rajta nyugodtan, még a basic 9gen is viszi full grafon, a pro azt meg se érzi!
Egyébként az akku állapotát nem rontja, maximum hamarabb megy bele az a 800 ciklus ameddig garantált a kapacitás 80%a
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
iSonic
addikt
Csatlakozók csabiks-hoz, baja nem lesz, erre van tervezve az ipad pro. Játszani és dolgozni vele. Szerintem is inkább töltsed közbe, ha megteheted.
-
lugosi
MODERÁTOR
Én codoztam rajta egy ideig, elég sokáig bírja akkuról hogy ne kelljen töltőn tartani közben.
-
addikt
Ne kíméld a gépet, napi 1-2 óra CoD meg se kottyan neki!
Annyi játéknak érdemes feltöltve nekikezdeni és nem lesz szükséges töltővel játszani.Én 20-80% töltöttség közötti töltöttségeken szoktam igyekezni maradni Air 4-esemen és még abba is bele tud férni pár órányi CoD töltő nélkül.
Aztán 20%-ra érve 1h10m alatt gyári töltővel újra 80%-ra ér (ha nem nyúlok közben a géphez).Olykor olyan is van, hogy alacsony töltöttségnél vagyok, de pont azidőben vannak jobban játékostársak, akkor olyankor 20-30 percet töltök gyári töltővel, aztán elkezdem használni egy lassabb töltő közbeiktatásával, amivel gyakorlatilag lassabban merül a gép játék alatt.
Ja és ha az a napi 1-2 óra hetente nem csak pár alkalmat takar, akkor örömmel veszem, ha írsz nekem privátot egy ajánlattal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest