Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Amikor néha olyanom van, szívesen foglalkozok ilyen “nagyon hobbiszintű” szórakoztató célú videó szerkesztgetéssel és ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy rákerestem itt topik keresőben a “capcut” keresőszóra és most már dobni fog rá találatot, miután ezt megírom, de azon kívül semmit se. 😁
Pedig valahol App Store-ban láttam ilyen videó szerkesztő app toplistát és elvileg 3. helyen szerepelt a CapCut.Na most az lejöhetett, hogy egész eddig ezt használgattam szerkesztgetésekre, de utóbbi időkben elkezdtek app-on belül sokasodni az olyan funkciók, amik fizetés felé terelgetnek, de ezeket ilyen… számomra kevésbé szimpatikus módon teszi, egyúttal ilyen “gagyi” érzés van itt-ott az app-on belül.
Ha már úgy tűnik senki se használja, akkor gondolom mást használtok. 😁
Írjatok kérlek ajánlást, hogy mit érdemes használni, amihez nem szükséges még M1 gépezet (ha nem kell neki M1, akkor talán az amatőrök is eligazodnak a használatával 🙂)!Az sem baj, ha fizetőst írtok (de egyszer fizetős legyen), de az is érdekel ez esetben, hogy szokták-e akciózni, mert tudok várni és akkor figyelgetem majd az árat!
Köszi előre is! 🙏
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Crimson Desert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest