Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hszilard666

veterán

válasz HardRic #34423 üzenetére

Abszolút igazad van, ezt is fogom tenni. A mai nap teljesen megerősített ebben, de valamit kellett vennem, mert már nagyon magam alatt voltam. Tegnap mondtam fel a melóban, és impulzus vásárlással szoktam boldoggá tenni magam. Most már le sem tagadhatom hogy a kapitalizmus gyermeke vagyok. :DDD

Milkabrams & Noukoum:
    Egyetértek! A mini egykézben szuper, és be tudom tenni a kabátom belső zsebébe, vagy a farzsebembe. A 12.9” et konkrétan csak a hónom alá tudom csapni :DDD

R3dsnake:
    nekem azzal is fennállna az a probléma hogy hova teszem amikor mást kell csinálni a kezeimmel :(

Consono:
    igazad van, ülve szuper eszköz a BKV-n is eme kiváló eszköz, mint ahogy a legtöbb laptop is, de nekem olyan kell amit talpon is tudok használni! :D

Eddig a filléres mini 2 met használtam airpods-szal, nincs vele baj, ár/érték arányban leköröz mindent, de fényerőben (főleg a mostani napos időben) lehetne jobb.

Egy problémám van még az eszközzel, de ez valszeg csak azért mert zsírkréta volt a reggelim, de annyira bámul mindenki a metrón, amit megértek mert tényleg fura látvány egy ekkora device, de a legfájdalmasabb dolog az ebéd időben ért, beléptem a kedvenc éttermembe a hónom alatt az eszközzel, és láttam a főpincér arcán a kérdőjeleket.

Szóval asztalnál jó cucc, de útközben kézbefogva felér egy konnektorba pisálással nekem ez a méret.

Új hozzászólás Aktív témák