Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyáltalán nem kötelező, megveszed és kipróbálod.

Nekem volt a surface bookon is, pedig ott 4 féle hegy is van a ceruzához.
Ami engem nagyon zavart hogy az üvegen kevés a tapadás, de ha belefutsz egy ujjlenyomatba akkor az olyan, mintha hirtelen murvába érnél.
No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)
Jah és én azért eléggé féltem, drága cucc volt és lehet el fogom adni ha jön egy arra érdemes új gen.Persze mint minden, ez is kompromisszumokkal jár. Matt fóliánál kicsit zajos lesz a kép, ha közelről nézed elég feltűnő, de nem megszokhatatlan. Illetve ha egy napos szobában úgy esik a fény, akkor nem látsz semmit a kijelzőn. Illetve ezt nem mértem ki, de mintha 5-10%-ot lefaragna a fényerőből. Üvegnél pedig ugye bukod az ujjlenyomat ellenállást és a tapadást, cserébe védve van a kijelző és kontrasztosabb/tisztább is a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Amazfit Cheetah okos óra
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

No meg így sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokra, kevesebbet kell törölgetni (2 hetente ha egyezer letakarítom, de akkor sem feltűnő)