Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a nem mindennapi problémám van, hogy adott egy első generációs iPad 3G eszköz. Mivel szegényke az 5.1.1-en ragadt, elfekvőbe került. Évekre.
A minap elővettem, és számomra is nagy meglepetést okozva egy éjszakára a töltőre téve feltöltődött. Óriási respect a mérnöki gárdának, aki ezt tervezte.Na de mi okom volt erre, hogy beüzemeljem? Sajnos elég szomorú. Édesanyám hirtelen mentális leépülés áldozata lett. Gyakorlatilag alig ismer meg valakit. Azt mondták, hogy ha képeket mutatunk neki, akkor az, ha a még számára felismerhető dolgokat felismeri, az segít hátráltatni a teljes mentális leépülését.
Ő Szegeden van, én Pesten. Nővérem segítene az eszközt tölteni, hozni vinni, mobil netet osztani neki, de a képekkel váló ellátására nekem kellene megoldást lelnem.Arra gondoltam, hogy ha itt ez a 10"-os kijelzős iPad, akkor mint digitális képekret befogom. Azt szeretném elérni, hogy más iOS eszköz híján hogyan tudnék a távolból úgy képeket az icloud-ba helyezni, hogy ez az eszközre lejöjjön?
A cél az lenne, hogy ezt PC közbeiktatása nélkül meg lehessen tenni, androidról.Sajnos az iOS ökoszisztémával eddig nem volt komoly kapcsolatom, minden építő jellegű segítséget ezúton is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest