Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ipad 2017em van, más esetleg nem vette azt észre, hogy az appok mostanában jobban eszik az akkut?
Amikre gondolok, az youtube, safari, fb, messenger, viber(ez nemannyira).iOS 11.0kor csatlakoztam a táborba, utána egészen kb az utóbbi 2 hétig ámultam béámultm, hogy nyüstöltem ezerrel a tabletet és kihúzott egy majd teljes hetet a kezeim alatt. Most meg nagyon max 4 nap. és annyira nem nyúzom már, hisz már "nem újdonság". Amit megnéztem, kezeltem az alkalmazásokat a beállításokban, megnéztem hogy minden használt alkalmazás már ios 11 ready-e. újratelepítettem az alkalmazásokat, de valahogy megcsappant a szufla benne :/ valakinek van javaslata, észrevétele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Sorozatok
- XPEnology
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs