Hirdetés
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Akkor majd kérdezd meg supermant!Minden teszt lefut hibátlanul neki,prime is és mikor a 3D studot használja,meg behal neki .Nem jelenti azt ha a prime lefut,hogy akkor minden ok.
4050-en nekem is ment.Persze nem stabilan.495FSB-vel is tudtam everestet mérni.No ezt nemtudom,hogy jó e a Q6600-nál.Nemtudom kinek milyen FSB-vel megy.Nem vagyok akkora tuning őrült és nem is szeretnék senkit megbántani!Csak engemse bántson senki!Egyébként elkelt!
Mátol Q9450-em van! -
Beowulf_78
addikt
-
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Automatikus újraindulást, ...a biosban? (Bocs, nem vágom rögtön
) Mert az oprendszer szóhoz sem jut az újrainduláskor.
A memora már gyanakodtam mert többen írták, hogy négy modult rosszabbul kezel a lapom mint kettőt. Elvileg 1066-os de csak 890-en megy most. Eddig memo gondnál kék halál volt és kiírta. Ezért is vettem vissza...
Esetleg vmi memteszt kimutathatja? Pl. a Vistáé boot előtt? -
prmcsk
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
Biztos, hogy rossz a fesz. kijelzés. A proci bios 1,6 volt környékén van, de kevés az a quazán, ami ezen a frekin stabil is marad. Persze vannak kivételek...4Ghz prime..
-
vldani
csendes tag
-
DewiL
senior tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Netezni, zenézni, filmezni erre még egy "régi" celeron is elég
játszani erre meg a két magos kis testvére is elégegyébként meg szerintem aki ebben a topicba megfordul az valamilyen szinten tuningőrült

bár szerintem egy ponton túl már nincs értelme tuningnak nekem egyre inkább azt jelent a tuning hogy az optimális beállítások azaz kihozni a maximumot hosszútávon, károsodás nélkül mert felrakhatnám én is 1,5-1,55Vra a coret és biztos menne szépen hisz 1,3Val megy 3400et de minek... -
Superman
nagyúr
válasz
Pubszon
üzenetére
Én a ház hátsó rögzítőjéhez akartam kötni a hőcsövek egyikét, de megereszkedik a zsineg, bármennyire is húzom meg. Ha meg nagyon erőltetem, elszakad. Egy ötletem van, de ezzel leragasztanám a hűtő tetejét. Vastag ragasztószalag, amelyet többször körbetekerek a ház hátsó merevítőjén és az megfogná elméletben, de egy idő után úgyis elengedné magát.
-
helkis
veterán
válasz
Pubszon
üzenetére
a Q6700-nél 10-6ig mehet a szorzóállítás, a QX6700nél nemtudompontosan de pl 20-6ig, magyarul lockmentes, de defaulton 10-re van rakva.
amúgy nem garancia az X a jó tuningra, de pl, ha mindegyik FSB-wall-os, akkor még nyugodtan rakhatod feljebb a szorzót, a másiknál ekkor már megállt a tuning... -
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A nagy része úgy nézem azért használja. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elég egyértelmű hog ygame-ekhez egyelőre felesleges a 4mag....de ez már lerágottt csont.
(qrva jó kis game)
Mert eladáskor nem a max. mhz-et adjuk meg hanem a Prime stabil 24/7 eredményt.Illetve a max.-ot is meg lehet adni de úgy a korrekt ha tudja a vevő mennyin használhatja a mindennapokban.
Főleg ott amikor fingópárnát teszel az öreg segge alá.

de ugye lehet egy quadot integrált vga-val is használni de akk valószinű h nem játékra kell

) Mert az oprendszer szóhoz sem jut az újrainduláskor.