- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pubszon
veterán
válasz
mokus1
üzenetére
Itt leírtam a nagyját, de még annyit hozzáfűznék hogy, átlag felhasználásnál(prime-on kívül minden) max 50 fokig megy fel a proci, úgy hogy 1.3V-ot kap.
Ha nem a primeal játszol, akkor elég rá kb 3.2ghz-ig.
-
válasz
mokus1
üzenetére
fesztől füg. Ha nem kell túl exrtém fesz a procinak tehát olyan 3200 visz 1.3v körül akkor elég, de nekem is csak ilyen ideiglenes állapot, mert még az e6300-hoz használtam a hypert, csak azóta még nem jött ki a lépés hogy vizre cseréljek. De hamarosan megtörténik az átállás, mert a proci iszonyat menne de a hűtő elintézi rendesen

de írtad fenn hogy 2 féle lapod lesz alá de mindkettő p965.
Akkor kösd fel a gatyád mert nekem a p5b deluxe-ban a quad nem mondhatnám hogy fényesen muzsikált. 3200 is csak 1.55v nb feszen ment, ezalatt restart volt meg még pár hasonló anomália. -
helkis
veterán
szia, örülök hogy így lelkesújonckodsz, de ha nem épp a témához (topic címe) szorosan kapcsolódik a mondani/kérdezni valód, akkor légyszives OFF-ba rakni legalább a hsz-edet, egyébként már működik a részletes kereső is, sok választ hamarabb megkapsz bármilyen jellegű kérdésedre, minth egy adott topicot teleszemetelsz..

a cache mérete valahol számít, valahol nem, programtámogatottság és feladat függő, mint az többmagos rendszerek. legyen ez a mottód: jobb a több cache, ha van rá cash!

-
slett27
addikt
-
anulu
félisten
stabilitast nem neztem, csak felpockoltem, 1 screenshot, WoW megnez, utana reboot, vissza biosba, defaultra visszalottem, majd go to sleep, mert ma reggel is jottem melozni. penteken festik a szobam, ugyhogy realisan csak vasarnap tudok nekiallni kemenyen. de barmi is legyen, defaulton fogom hasznalni egyelore, mert az alapot sem tudom hosszutavon kiporgetni.
amugy brutalisan melegedett, hala az 1,59V-nak (
). huto nem volt sokkal hangosabb, mint altalaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest