Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
A procimnak 3.6ghz-en szerintem vége van vízzel, így 1.8V-ot kap, de 1.6V-on nem indul 3.6ghz-en, csak 3.2-n.
Szerintem ez már brutális, ennyit asszem overnél láttam utoljára feszültségnek: [link]
Itt alapon látható hőfokok vannak, nem merek orthost rányomni, szóval ígysem biztos hogy 3.6ghz-en orthos stabil...
-
djtoomi
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
775-be megy bele, valóban
Alaplapnak Gigabyte lapjai eléggé favorizáltak: Gigabyte P35-DS3; DS3R; DS3P; DQ6, Akkor ASUS-nak egy-két lapja a drágább katból(pl maximus formula).
1333MHz-es a legtöbb mostani lap, chipsetnél figylej hogy intel legyen, emrt azok nem melegednek annyira.Ramból minél nagyobb az órajele annál jobb, de pl. egy Crucial 800as jobb mint egy Kingmax 1066-os.
AC Freezer 64Pro biztos nem jó, nevében benne van hogy 64, vagyis amd.
AC Freezer 7Pro talán, de Quadok manapság egyik legorróbb procik, mindenképp érdemes valami normális hűtést alá tuszkolni.
Semmilyen hátulütője nincen a 4 magnak.
De szerintem várj egy kicsit egy egy Q9300-at vegyél, az már 45nm-es, sokkal kevésébé melegedik, gyorsabb, jobb.
G0 jobban húzható, kevésbé melegedik, kevesebbet fogyaszt.Quad mellé nem árt egy 400-as, vagy angyobb normális táp!
-
djtoomi
addikt
válasz
redraven85
üzenetére
Hát tapasztaltok alapján minimum 5-10fok körül.

-
-
djtoomi
addikt
válasz
MrLaszloMan
üzenetére
Adj neki még egy kis feszt.

-
djtoomi
addikt
válasz
greatchaos
üzenetére
Üzletelésről volt szó!

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Elvinné egy freezer 7 pro a quadot?Mert nem akarok megint drága hűtőt venni,mert egyenlőre úgy néz ki,hogy a hónap végén kapok pénzt,és vízhűtés lessz.Addig meg kéne valami oclsó és jó.Alapórajelen is bőven elég lenne.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Valaki?Mert így addig nem merek crysisolni sem,meg semit csinálni,mikor emgvettem procit már emg volt az infinity és ma eladtam jó áron,és szerdán vagy csütörtökön lessz másik és mondom jó,itt van a bontatlan gyári cooler,ez jó lessz azt mégsem.

1.5 hétig semmi baj nem volt,3400-on infinity elvitte passzívan,azt hittem elég a gyári, de mit csináljak hogy ne forrósodjon ennyire?

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Látom G0 nem gyorsabb mint a B3 de ma eladtam a Scythe Infinityt,és gyári coolerel próbálok ügyeskedni,de everest szerint a proci 70 fokos, a magok meg 95 fok körül vanank,az még oksa?Everest terhelés szerint? -
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Mos tvan egy B0-ás Q6600-am,és ez ramokkal alapfeszen max 3460-at megy, a ramok kingmax 800-asok,és a kérdésem az lenne hogy le akarom cserélni G0-ás Q6600-ra,az mennyivel megy többet alapfeszen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mennyit dobjak rá?

De szerintem várj egy kicsit egy egy Q9300-at vegyél, az már 45nm-es, sokkal kevésébé melegedik, gyorsabb, jobb.