- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
megérkezett az új központi agy! hamarosan jönnek a tesztek!
kicseréltem, nyomtam egy F1-et és ez lett. kezdésnek megteszi ez is
-
Nyugdíjas
nagyúr
Te csak kérdezted,hogy megéri-e,én egyáltalán nem kötözködésnek szántam a választ.
Nálam,ha valami kérdéses,hgy megéri-e akkor azt gondolom valamilyen szempont szerint meg kell vizsgálni. Egy processzor esetében szerintem ez az,hogy ki használod-e. Ha nem használod ki,de már eldöntötted,hogy cseréled,akkor miért kérdezed?
Ha meg nem döntötted el,akkormilyen szempont szerint óhajtod ezt eldönteni? Szín?Fogyasztás?Páratartalom? -
Draken
őstag
érdemes e6850-t leváltani qx6700-re?
-
War
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem egy G0-ás Q6600-at a régi ASUS P5B Deluxe wifi lapomba, memóriák 2x Geil GB 800Mhz, Bios frissítést megcsináltam már, most AMI Bios 1216 van rajta.
Kérdés: Hol találok megbízható tuning értékeket? 3 Ghz-re szeretném felhúzni, ehhez keresek beállításokat. Olvasgattam vagy 100 hozzászólást vissza, de nem találtam itt.
Köszi a segítséget!
-
csabby
csendes tag
Hi!
Segítségeteket kérném. Nemrég vettem egy Q6600-os procit és egy Asus P5KE-Wifi alaplapot. Ideiglenesen egy WinXpSp2 32bit hun oprendszer van rajt. Az alaplapon Ami bios (05/03/07) verzió van. Memoria Corsair Dominator 2xGB.
A gondom az, hogy minden teljesen alapbeállításon a bios default értékeken, és a CPU-Z ill. az everest szerint is 1600Mhz-en megy. 6X266Mhz. Ha figyelem a CPU-Z-t akkor időnként egy pillanatra felvált 9X -es szorzóra. A magfeszültség 1.23V. Próbáltam a BIOSban auto helyett fix 9X-re rakni a szorzót akkor is ezt csinálja. HELP! HELP! -
Draken
őstag
ha olcsó megbizhato tápot akarsz 500w fsp bluestorm II, hang nuku
-
Draken
őstag
ha olcsó megbizhato tápot akarsz 500w fsp bluestorm II, hang nuku
-
pszihó
aktív tag
Ez lesz és köszönöm a segitségeteket
-
pszihó
aktív tag
[link]
ez van az oldalán -
hossszú
őstag
Akkor a közeljövőben a táp beszerzése fog előtérbe kerülni.A 450-es Chieftec ezekszerint igen kevés
Gyanús volt nekem az utóbbi napokban, hogy igen zajos lett a gépem , előtte 6750-es volt.
Ehhez mit szóltok, -
szacsee
nagyúr
Igaza van Soak-nak a Q-tech nevű nemistudoménmi az maximum egy adapternek jó.
Ilyen konfigot ne bízz rá, mert ha egyszer elszáll, akkor visz mindent, vagy ha nem is mindent, de sok cuccot (ramot tuti).
Achi által favorizált táp, az nagyon megnyerte az én tatszésemet is, olvass vissza, hogy miért. -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Várom már az enyémet, talán jövő hét elejéig kitesztelem, max közepéig.
18A mennyi feszig elég saccra? 1,4V? 1,45V?
Sajna a tápom 2 ágra van kötve és mindkettő 18A-s.
A másik én a PCI-E csatikat nem használom 2x6 pin és a Deluxe-ban (P5K) van a lapon egy 8 Pines csati, arra ha rádugnám az egyik 6 Pin-est mi lenne? Van értelme, vagy elég a 4 Pines is amíg veszek valami tápot? -
-
szacsee
nagyúr
9-es szorzón mennyit bírnak ezek minimum (amit mindegyik bír FSB-ben), ja G0-ról van szó. Csak tippeljetek.
-
pszihó
aktív tag
[link]
36003560-on prime startnál felvette a kék lodent.
-
Soak
veterán
Itt a validja, léggel : http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=245173
-
pszihó
aktív tag
[link]
3560 -
Draken
őstag
ha már itt tartunk, e6850 - qx6700 között mennyi teljesítménybeli különbség lenne pl egy most kijövő játékban?
-
Draken
őstag
lehetséges h qx6700 65e?
csakmer egyik boltnál ezt látom kiirva
-
hossszú
őstag
válasz
00roli00 #4703 üzenetére
Azért van a B3-asból is ami kicsit jobb Super PI 1M
-
pszihó
aktív tag
Szasztok.
Kérdés: Q6600 B3+15k csere Q6600 G0 ?
megéri?Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest