Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #2498 üzenetére
Ha jól emléxem 4, ahogy az összes IP35 lap.
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Nyugdíjas #2491 üzenetére
Én egyelőre egy giga 965P-S3-ba toltam bele a Q6600-at, eddig jól bírja szegény, kopp kopp. 9*400-at nem bírta 1,4V-al, lementem 9*394-re, ez 3546MHz, már fél órája fut prime, hőfok léggel 69-77 fok, polír még nem volt. Szerintem ez elég korrekt így, stabil 3500-at tuti ki tudok belőle hozni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
feka007
veterán
Teljesen elégedett vagyok a proci teljesítményével és a rajta szolgálő Ninja B hűtővel. Overclockra sincs szükség, mert a monitorozó programok szerint sok mostani játék már a harmadik maghoz is hozzányúl (az UE3-asak: Vegas, Airborne, Bioshock), és nagyon szépen kihajtja 2,4GHz-es frekvencián a 8800 GTX-et.
A Ninja 1300-as fordulatszámon, 57 fok alatt tartja a proci magjait átlagosan, általában csak a fő mag szokott felkúszni 63 fokra, és Prime95 alatt sem érik el a 70 °C-ot.(Örülök, hogy lecseréltem azt a szar Zalman fátáltit, az egy E6400-zal nem bírt el normálisan.) Alapórajelen 44-49 fok között mozgolódnak a magok. -
Pietrosz
addikt
Gáz van, valami nem stimmel, oldjátok meg helyettem amíg alszom
Az van, hogy beállnak a magok 65-70 fok közé, megy a prime szépen, közben netezek, fél szemmel hőfokot nézek. Egyszer csak látom, hogy már csak 6-os szorzóval megy. Most akkor wtf? prime megy szépen tovább, nem hibázik, hőfok coretemp és everest szerint is 70 alatt van. -
keIdor
titán
Hát mit mondjak srácok... folyik a nyálam... most fel kell törölnöm.
Nagyon szép eredmények!
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Beléptem a klubba én is egy Q6600-al.
Egyelőre nem merek orthosozni, de már egy cinebench 10 lefutott 9*400@1,4V-n -
BITBOYS
addikt
Ma belépek a Quadosok táborába.
Asus P5K-C, Q6600, 2x1GB 800MHz... a vga nem tom mi legyen. 8600GTS vagy 2600XT. Estére kiderül. -
floxet
tag
-
floxet
tag
gyík vagy
spyware terminator nem törölte a kis szarságokat, hanem beengedte. Tele voltam csúnya dolgokkal. Uninstall spyware és minden korrekt. Most nem hőmérőzőmOlyan rohadt hideg van, hogy terhelés alatt sem érem el a 70 fokot...
Felraktam 333*9-re és már nem is tom ki írta hogy ramoknak adjak kicsit több voltot és minden okés lesz több megaherzen is. gye nekem mikor csináltam újraindult a gép, de nem tom, ez a ramok miatt volt e, vagy pedig a prockó nem bírta és annak kéne plussz fesz. Nektek már van tapasztalatotok. 3ghz-et bír alapfeszen? Nekem most 2,88-al megy alapon, így okés. -
floxet
tag
hi
erre van ötletetek mi lehet?
lefutattam már a vírusírtót. többet is. ilyen a gép egy sima elindulás után amikor semmi sem megy elvileg a háttérben
[link]
[Szerkesztve] -
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #2411 üzenetére
kiváncsi vagyok mi lesz a min. fesz., ahol stabil. thx a tanácsot!
-
-
jugeen
addikt
a barátkozás első képkockája.
3.6GHz @ 1.4V-on. első próbálkozás, alacsonyabb fesszel nem is próbáltam. még! [link]
-
Achill3uS
nagyúr
miért nem 1:1-ben járatod? 333 fsb-nél az 667, vagy ha már mindenáron 800 körül akarod felosztani mondjuk nem 1.8v-n kéne, min. 1.9-et adj neki, amugyis annyi az alapfesze asszem, egyébként meg semmi baja nem lesz ha 900-on járatod se, procidnak talán lesz baja a 3gigától?
és még egy kérdés. amíg alap feszültségen megy a proci, ameddig bírja, addig fog nőni a hőfok? vagy az csak plussz fesz emelés után jön majd?
vazze ugy fogalamazol hogy fingom sincs mi a bajodtanulj meg kérdezni
-
rankesz
veterán
NA szeva! szerinted a gyári coolerral meddig húzhatom a quadomat? Most átlag ilyen 50 fok szokott lenni a legmelegebb mag. Nemsoká jön a vizecske, de addig is meg szeretném nézni mit tud... Alapfeszen szerinted nem melegszik annyira ha húzom?
Amúgy jó gagyi a proci, többet se veszek ilyet (ikszdé) -
floxet
tag
de a proci nembírja. elindult, aztán tesztelés közben kikapcsolt a gép. asszem alapfeszen nem fog meni ez a 3 gigaherz
-
floxet
tag
hi
szeretném a quadomat 3 gigára húzni.
800Mhz-es ramjaim vannak.
9*333-nál már csak 800 alatti vagy feletti értéket tudok választani. Asszem 835 és 866mhz aztán már 900 felett.....
Geil ramjaim vannak. Ha 9*333 azaz 3 gigára rakom a gépet azt a 835mhz-et még tudni fogja a ramom, vagy avval kikészítem?
és még egy kérdés. amíg alap feszültségen megy a proci, ameddig bírja, addig fog nőni a hőfok? vagy az csak plussz fesz emelés után jön majd?
köszi a válaszokat.
Gab
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest