- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca84
csendes tag
Végre!
Mejött ma a Quadommár csak a bölcsöjét várom, hogy hozza a futár
-
Sárpac
nagyúr
Hát nekem dekára ugyan annyit doppol az új lapommal mint a régivel.
Érdekes... -
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker #3187 üzenetére
Nem fürgyök,viszont irtam pü-t...
-
BITBOYS
addikt
Köszönöm srácok!
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker #3184 üzenetére
Jajj,na nemá
Mire készül fiatalember
-
Valaki mérne nekem egy távolságot , a sima P5K-n az 1dimm és a 3. dimm slot között!?
hopp: most veszem észre, ez nem az a topic, de azért jöhet ide is
[Szerkesztve] -
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ilyen előfordul,ha jól emlékszem Achi-nak volt ilyen jelenség. Hát most ugye megint nem jó,mert kiszámithatatlan a fesz amit kap a CPU. Töröld le,és csináld meg újból,talán azt javasolnám...
Meg olyanokra ügyelj,hogy az SMD körül a többi cucc ne legyen grafitos,szóval a végén fújd meg egy kicsit. -
Stili
csendes tag
Sziasztok!
Ma végre nem felejtettem el venni egy 8B-s cerkát, és meg is csináltam a Pencil modot.
Hát elég meglepő eredmény számomra. A fesz Auto-ra van állítva, valószinűleg ezért terhelés nélkül 1.360-ról nyit. A számomra meglepő nem is ez, hanem hogy nemhogy leesett, hanem felment a fesz 1.368-ra. Ez normális? Én azthittem hogy csak csökkeni fog a feszültség esés. Viszont, gondolom a magas fesz miatt, a magok kapásból 70 fokosak lettek prime alatt.
Ez kicsit megilyesztett 55-60 fokok után. Bár azok 1.2-nél voltak.
szerk: Részvétem BITBOYS és vazimódó.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3160 üzenetére
Ne adj Isten Raptor winyó van a gépben?
-
feka007
veterán
válasz
Samanbacsii #3151 üzenetére
Nekem is eléggé meleg Prime95 alatt, de játékban vagy 3dm-ban 68 fok fölé nem megy 3 gigás órajellel, szintén nindzsa. Csak rajta van a cpu-n.
-
Tirexi
addikt
Egy kis tapasztalat:
P35 DS3 + Q6600 @ 3Ghz (alapfesz) + 8800Ultra + 4GB mem + 2 winyó = 450W-os Chiftec táp simán viszi a redszeremet kemény Medal of Honor Airborne-ozás közben is szal elég neki a 450W-os márkás táp. -
Samanbacsii
őstag
válasz
Dare2Live #3161 üzenetére
A RAM foglaltság nem zavar. Sőt pont ezt üdvözlöm, hogy végre megpakolja ha lehet. XP-n soha nem értettem minek a 2giga (norm. felh.mellett) 400 megát használt átlag. A HDD kerregés ''mögött'' meg nem mutat semmilyen proc.haszn. időt... Csak nem idegi alapon dolgozik?
-
deicide
veterán
az mitől lehet, hogy a C1E és EIST be van kapcsolva biosban, és cpu-z szerint vissza is veszi az órajelet 3600ról 2400ra, de a feszültség nem csökken le?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Samanbacsii #3160 üzenetére
vista ram fogyasztásával nefoglalkozz, xphez képest valojában ''alig'' eszik egy +kb 170mbvel többet.
A nagy ramfoglalás abbol ered, hogy a gyakran használt dolgokat még akkor is bepakolja ramba ha épp nemfutnak így azok indulása messze sokkal gyorsabb mint xpnél, hameg kella ramhely akkor simán felülirja a nem szükséges dolgokat.
Nekem ez a funkcio egyébként eszement mod bejön photoshop indulás a megszokott 30sec helyett 10sec.
állando hdd zaklatás az viszont idegörlö, hálisten a noti 2.5ös hddje gyak hangtalan mármint egy 3.5ös samu hoz képest. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3158 üzenetére
Az 2giga rammal!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3154 üzenetére
DE sok egy 1gigán szaladgáló core 2-ön most 1-6% a cpuhasználat mellette egy divx filmet nézek!
-
Samanbacsii
őstag
Azt is érdekesnek találom, hogy megy a Terratec 400 TVtuner, utorrent és átlag cpu használat 18%! Mind a négy mag mozog. Nem sok ez egy kicsit?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3151 üzenetére
Nálam 21C szobában most 26-28-27-30C a magok idle-ben!
-
Samanbacsii
őstag
válasz
feka007 #3140 üzenetére
3Dmark2006 alatt valóban 75 fok volt, (a proc. teszt alatt 84!) Igaz, kikapcsoltam mindent, csak a hővédelem maradt 80 fokra állítva. Erősen gondolkodom vízhűtésen... Itt írtak néhányan 40 fok körüli alapot is. Ez nálam 58-60 fok húzás nélkül. Persze a Ninjám a mag felett levitál... innen a meleg helyzet.
-
vazimódó
senior tag
Sárpac,jugeen,Soak,Keldor papa,feka007,Pecc,Muréna,subaruwrc:
Köszönöm barátaim.
Ha túl leszek a krízisen,visszatérek és remélem segítséggel szolgálhatok minden tuningoló kedvű kedves Quados fórumtársamnak és tovább folytatom az eszmecserét Quados ügyben.Segítségeteket pedig köszönöm.
Kívánok mindenkinek minden jót.Sárpac mamájának gyógyulást!
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Samanbacsii #3113 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy ha Prime95 vagy Orthos alatt 85 fok, akkor játékban 67-71
Meg ugye üresben a speedstep visszavesz az arcból...
-
Stili
csendes tag
Mivel nem tudom mi mindenre lehettek kicáncsiak, ezért leírom ami most így hirtelen eszembejut.
Konfig: P5KC, Q6600, 2x1G 1066 Kingmax
FSB: 315, szorzó: 9, PCIE freki: 100mhz
a ram beállítások:
1050mhz
5-5-5-15
a TWR, TRFC, TWTR stb. Auto, mert fogalmam sincs mik ezek. ^^
CPU fesz: 1,35
CPU damper: enabled
ram fesz 2,1
FSB Termination voltage: 1,4 (szintén nemtudom mi)
Északi híd fesz: 1,55
2700Mhz-en gond nélkül futott, 60 fok körüli magokkal, prime-al terhelve.
Ha kell még valami info, csak szóljatok és előbogarászom.
Köszi előre is a segítséget! -
keIdor
titán
Egy kis Q6700 tuning: [link]
Kár, hogy Orthos-t nyom a srác, pedig kiváncsi lennék, hogy tényleg 100% stabil-e az a 3600@1,31V (CPU-Z 1.41 szerint) -
Stili
csendes tag
Hali!
Abszolút kezdőként próbálkozom tuningolni,
és a prime95 kidobott nekem egy ilyen hibaüzit kb. 1 perc után:
FATAL ERROR: Rounding was 0.49609375, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consults stress.txt file.
Mindezt 2800Mhz-en. Azért gondolom egy Q6600-nak ennél többet kéne elviselnie.
Valaki aki tapasztaltabb, tudna segíteni? -
jugeen
addikt
sárpac, keldor!
ma is tanultam. a végén úgy sem leszek bölcs.
itt van DDR3 x38 teszt[link]
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
nem 85 fok az asus? én úgy emléxem. na mind1.
DDR3-mal még nem igazán van hard teszt 24/7-re a KC-nél, és az igazat megvallva egy kicsit csirke is a P35 hozzá. az összes jelenlegi P35. és ez több mint valószínű így is fog maradni. RAM devider ide, RAM devider oda, nem igazán komálják még a 2000-et sem 24/7-re. -
Sárpac
nagyúr
Ds4 felé húz a szívem ugyan is azon 105C fokig bírják a kondik a hőt míg assusnál 65C-s kondik vannak felszerelve.
Azonkívül jártam már meg nem egy assus lappal!
DDR3 nem érdekel most 4gigával megy a gép nem cserélem le néhány mghz-ért plusz a rendkívül alacsony ram árak miatt nem is éri meg! -
Sárpac
nagyúr
Melyiket érdemes vennem q6600 alá ezek közül ha tuningolni is szeretném?
- Gigabyte GA-P35-DS4 1333 FSB Sata2 DDR2 1066
- Asus P5KC IP35 LGA-775 DDR2/DDR3 PCIe SATA2
- Gigabyte GA-P35C-DS3R DDR2/DDR3Sata2, Glan
Vagy mind1?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest