Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
tudom nem ide tartozik de mivel lehet szabályozni az alaplapra dugott ventik fordulatát?behalt nálam valami a kompresszoron és arra van rákötve a radik ventrijei..meg se mozdulnak.kénytelen voltam rádugni alaplapra de igy szét megy a fejem úgy pörögnek.most jobb híján a proci venti helyéről kapják a tápot.
-
-
Speed®
titán
Értem hogy miről beszéltek Soakkal, de ha 3500on stabil 3600on hibázik, azt állítani, hogy nem jó lap, kicsit erős
Többször bebizonyosodott már, hogy Quad alá jobban passzol a P35, de attól még a P5Bdlx egy bitang jó tuninglap.
szerk.: most látom, elírtam az ominózus hszben:
''Kicsit más téma: ahogy olvasgatom a topikod'' valójában
''Kicsit más téma: ahogy olvasgatom a topikot'' akart lenni -
Sárpac
nagyúr
válasz
bigdigit #3367 üzenetére
Terheld le a vgat is mikor prime95-ot nyomsz (pl. atitools) és ne 9es prioritáson hanem csak 4-5ösön mert 9esen kevésbé terhel a prime95 mivel a szálak szinkronizálása több időt vesz igénybe(várnak egymásra annyira lassú main thread) ezért egy hajszálnyival kevésbé terheli a cput!
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
bigdigit #3367 üzenetére
hmm, sztem egy vdroop mod nem ártana a lapnak, stabilitásban rengeteget számít, nálam 1.46-1.47v között p95 stabil volt a tr ultra120 extrem-el a P5KC-ben, maxra pedig 4000-ren lement az 1M ahogy irtad. próbálj esetleg egy 10*360-at, hátha segít vmit h nem kell olyan magas fsb-n mennie..
-
bigdigit
addikt
válasz
Pietrosz #3366 üzenetére
mivel axxony alszik nem mászok be a gépbe de asszem a gtx 2 csatit igényel így a felső és alsó is be van dugva.ha tévedek akkor sry
visszatérve az enyémre is:
1.310-es droppos vcore mellett 3.2-őn nem hibázik.1.5-ös droppos vcore mellett 3.5-ön is stabilnak tűnik.
ma már többször nem próbálgatom mert ha kilövöm a gépet axxony felriad a gtx sipolására...akkor meg hogy gépezek tovább
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Annyi a lényeg, hogy nem mind1 melyik csatiba van dugva a VGA. Eddig a felsőben volt, most áttettem az alsóba, ahogy Sárpac is. A másik két csatit is mellé dugtam.
Mondjuk 8800-am van, más karival lehet nem számít a dolog.
szerk.: erről beszélek
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Az egyik legjobb 965ös lap, eltekintve a Vdroptól, szerintem nem lehet ok.
Kicsit más téma: ahogy olvasgatom a topikod, egyre inkább bebizonyosodik, vége a Zendülésnek a gépembenCserélni akarok, Q6600ra, +tavasszal HD29Pro valszeg. Ha nem eszement tuning lesz a cuccon (3GHz -és víz-), akkor el fogja vinni a bratyóm gépében lévő 400as Liberty? Mert ezesetben hazai pályán megoldom az ügyet. Ellenen ha nem...
-
helkis
veterán
moduláris tápoknál, ugye azt húzol le, amit nem használsz, így lehet hogy 2kanóc körbeéri a gépet, de akkor ezen keresztül veszi fel minden a kraftot, így hogy el legyen osztva a terhelsé szinte mindent külön be kell kötni egy sokhardware-es gép esetében (erről pont beszéltünk múltkor miért nincs értelme a modularításnak egy idő után)
páran mégis megpróbáltak néhány kanócot kihagyni, ha jól értem? :S -
-
Pietrosz
addikt
Szereztem egy Quadot tesztelésre, mert ki kellett próbálnom, hogy a Sárpac féle tápcsati átvariálás nálam is segít-e a 400W-os Libertyvel. Egyelőre úgy tűnik igen, 3200/1,28V-n fut a proci és megy a Prime95+atitool és a táp kb 250-280rpm-el kevesebbet pörög mint a múltkor, de ami még fontosabb, hogy most nem fagy vagy indul újra. Ettől függetlenül kell egy új táp, mert ekkora terhelésen már túl hangos nekem a Liberty
(~1700 rpm, 1400-ig még beleférne)
-
-
bigdigit
addikt
opx elírtam 560-as a táp
9x400-on menne ha stabil is lenne.game alatt még nem szállt el a gép de prime hibázik.
létezik hogy játék közben mikor a gtx is szívja a táp lelkét(igaz nem megy 100%-on a proci)elmegyeget,sima prime közben meg hiba?
core temp szerint 1.615/1.5drop vcore melett 80-81 fokosak a magok...szvsz nem itt a gond.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
-
bigdigit
addikt
srácok miért lehet az prime idővel hibázik?1.5vcore-t kapok a drop miatt ha 1.625 biosban..viszont hiába teszem akár 1.7-re is
ez 3.6 mellett van.
viszont akitől vettem 1.472vcore mellett is stabil volt 3.6-on...sőt 4-en is léggel is felállt a windows igaz magassabb vcore mellett.
kevés lenne a tápom(460 chieftec) vagy a lap ilyen foskarika hozzá.vmod nincs rajta.
konfig aláírásban.. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker #3345 üzenetére
-
-
WiZARD
addikt
válasz
Overlocker #3332 üzenetére
azt azért megnézném. nem is feltétlen az órajel inkább a feszültség a kérdés....
500as fsp bluestorm 2 amit próbáltam. az 3,4 ghz 1.51V után kifeküdt...
kiváncsi voltam enermax mit tud. végül nem nagyon találtam infókat, így 750es chieftecet vettem. ez bírja rendesen... -
M3kk
őstag
Minjdart enis ratolom a kompit a leggel 4100 folott tudo q6600 ra
.
Kar, hogy szar a lap. -
Soak
veterán
Kicsit most meglepődtem. HWboton enyém a Q6600 Wprime WR. OMG WOOOOT
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3332 üzenetére
Quaddal ?
-
-
Soak
veterán
thx srácok
. Még egyszer jövök
jövőhéten. akkor lehet ,hogy ex p5k tulaj leszek
-
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3319 üzenetére
[link] . Volt egy 4490-es valid is ,de az corrupt lett
. Amugy 1,52V-n ment itt és minden teszt alatt
. Szal még van benne bőven, de nem mertem most kinozni. megvárom a tr-t és utánna még egy session
. Amugy a fej 45-39 közt mozgott winben terheléstől függően
[link] 1,52 V , no tweak .
[link] ez sajna gyenge lett mert a ramoknak csak 2,55V megy. ez nem a vége de nem akartam még itt erőltetni .
A lap is jelesre vizsgázott . Végig perf level 6-on ment. -
WiZARD
addikt
3,6 ghz 8*450 továbbra is stabilnak tűnik (B3) 1.47-en ment pár óra prime.
most 1,456V-on megy prime 15 perce...
kiváncsi leszek mi lesz a minimum feszültség amin stabil
3,7 ghz viszont 1,53V-on se volt stabil (mármint prime 4 óra után elszállt)
kb mindennap megfordul a fejemben hogy nem kellene-e g0-ra cserélni. aztán lebeszélem magam, mert csak plusz pénz, és végülis ez is bőven elég. majd inkább jövő nyáron penrynből 4 magos...
[Szerkesztve] -
bigdigit
addikt
hogy ez a p5b delux mit képes droppolni quad alatt
már majd 1.6vcore mire loadban 1.48 kijön belőle nyögve -
-
bigdigit
addikt
sorry ha volt már 1000x de mivel lehet jól tesztelni a quadot stabilitás terén?látom orthos csak 2 magot terhel el...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest