- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Akkor először is próbáld meg 7*333-on, alapfeszen, EIST nélkül. Ha így megy akkor próbáld meg 8*333-on. ha ez is jó, próbáld meg 9*310-en. Minden esetben nézd meg, Prime95 25.6-el smallfft módban terhelve hány voltot kap a proci, és hogy mennyit fogyaszt! Ezt kiírja az everest, és a DES alkalmazás is.
-
G4ga
őstag
a g0 széria viszonylag birta a strapát...
szvsz a tied i s a 3GHz birni fogja!
Mivel magas a vided nem sokat kell szerintem emelini! a hátráltató tényezö a hütésed lehet! megkellne nézni alap órajelen prime allat mennyire melegednek a magok! továbbá tudni kéne mennyit dropolod a lapod!1. inditasz egy CPU-Z-t
2. core tempet
3. majd egy primet!A cortempet kb 20 percig futattod, megnézed mennyit melegedet feljegyzed megosztod velünk!
A CPU-z be megnézed menyi a tényleges vid terhelés alatt, és ahhoz viszonyitva +0.250 adhatcc neki/ asszem gigába ijen lépcsöfok van! és elkezdesz primolni, ha hibázik 1 óra blend teszt alatt a kicsit lentebb irt FSB beállitásokkal akkor picit töbett adsz neki! egyre figyelj ne nagyon menj 80 fok felé! az ideális max 75 fok, ha túl léped csökkents a feszböl!Memonak szvsz mehet a +0.2 hisz a geil 800MHz 2,1V garantálja!
Az MCH nak quad esetében nem tudom mennyi az ideális én anno a E6750 nek +0.2V adtam, ugy használtam a q6600-m!CIA2 - azt kapcsold ki!
Rövid tömören ennyi! mivel nem nem sokan segitenek, remélem nem irok marhaságot, lécci javitsatok ki a tévedek! nem sokáig használtam Giga lappal a quadot!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest