- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14399 üzenetére
+200 az alaphangon
... a viz elbirja a feszt ... egy 50k-s vizzel, jól összeválogatva az a 76 inkább 56 lenne és már ott is többet menne
-
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #14397 üzenetére
Vagy víz...
-
Beowulf_78
addikt
Ha léggel hűtőd, a legjobbak közül, akkor max. 24/7 1,47v bír, de itt már Prime alatt, ha nincs felpolírozva 80 fok felett vannak a magok. De ehhez a legjobb léghűtésre szükség van, és persze a legjobb pasztákra is(AC MX-2, AS 5). TRUE+2 venti, Scythe Infinity+3 venti.Kb. Minnél gyengébb a léghűtésed annál kevesebb feszt fogsz tudni adni neki 24/7.
Milyen VID-je van a procidnak? -
twine
veterán
Bár sokat olvasom a topicot, és némi képem van, azért megkérdezném mégis:
Q6600 alá, mennyi a max fesz amit "biztonsággal" tolhatok, mondjuk 24/7 ben?
3400-on használtam mostanában napokig everest-1.4v-on (nem prime stabil) de "tökéletesen" működött eddig...viszont ma egy kódolás alatt 80%-nál elhalt egy kékhalállal a roh@dék!Tehát kell az a "primestabilitás mégis"...
Szóval a kérdés tömören:
24/7 mennyi a max fesz? -
taxi
aktív tag
-
KTTech
veterán
Ennél szebben én sem írhattam volna le
Szegény erősítőimmel mi is lenne, ha nagy lenne a biztosíték ellenállása az áramkör előtt
a 2x1200W-os erősítőnek nem lenne elég a 3000W-os táp, hanem kéne neki még sokszor ennyi, mire leküzdené azt a nagy ellenállást, szemben az erősítőpanel viszonylag kis ellenállásával (bár az dinamikusan változik a tápegység felől nézve, akárcsak a számítógépé)
Jelen esetben még egyébként lehetett az a gond, hogy valahol a csatlakozó környékén keletkezett egy szép kis rövidzárlat, és mivel a rövidzárlat általában kisebb ellenállású, mint a vezeték, így a vezeték szépen elkezdett melegedni, majd összeolvadt (ő lett a leggyengébb láncszem, hiszen nem volt előtte biztosíték, ami egy adott áramfelvétel esetén maga égett volna el, ráadásul a rövidzárlati áram nem haladta meg a tápegység védelmének a küszöbértékét - ez valószínű azért lehetett, mert közben volt valahol egy nagyobb értékű ellenállás is, ez lehetett maga a csatlakozó). Ezt okozhatta akár egy sérült szigetelés is, vagy egy tönkremenő kondenzátor (akár).
-
fuzik
aktív tag
válasz
Pubszon #14390 üzenetére
A biztosíték sorba van kötve a védendő áramkörrel. Az ellenállása nagyon pici. Arra találták ki, hogy megakadályozza, hogy túl nagy áram haladjon keresztül egy áramkörön. Ha a biztosítékon nagyobb áram folyik, mint amekkora áram értékre "kalibrálták", azaz gyártották, akkor a benne lévő vezeték felmelegszik és megszakad (elég a vezeték, vagy elolvad egy forrpont). Így ha megszakad az áramkör, az áram már nem folyik tovább.
-
powerslide
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #14385 üzenetére
Nem én nem az a srác vagyok. A pc-s játék nagyon tetszett és azután lett ez a nicknevem.
-
slett27
addikt
válasz
powerslide #14383 üzenetére
EIST+C1E-t kikapcsolod BIOS-ban és nem fog visszaállni 2,2GHz-re. Energiamenedzsment.
Láthatod hogy a CPUZ-ben 6-os a szorzó, Everestben pedig a gyári 9x.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Te a sportmotor.hu-s powerslide vagy? Ott is van egy srác ilyen névvel, és nem túl gyakori.Mellesleg ismerem is, ezért kérdezem.
-
KTTech
veterán
válasz
Semmilyen ellentmondás nincs: ha terheled a procit akkor kb. 3.3-on megy, ha meg nem, akkor leveszi a szorzót és így a linkelt képen levő értékre áll be.
-
powerslide
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kéne a Q6600-om (elméletileg) 3.3Ghz-en fut, de kicsit ellent mond ennek a CPU-Z 1.44-es, de Everestben meg jó. Itt a kép:
[link]
Szerintetek mi lehet a gond? -
KTTech
veterán
Megérkezett az "új" Q6600-am... ez már 1.275V-os VID-ű, de azonos FPO-s mint az 1.3125V-os eredetim, viszont 3.6-ot 1.475V-al viszi prime stabilan. Max. hőmérséklet: 71°C volt (in place FFT). Ez már barátságosabb az előzőhöz képest
Magok közt idle-ben max. 3°C az eltérés, terhelve szintén.
-
3x futottam neki de még most se értem konkrétan mire is gonolsz
Alaplapontként eltérnek a dolgok, de azért ami alap mindnél hogy ha húzod a procit, akkor nem nagyon hagyod a feszeket auton, fixálod a pcie frekit, belövöd a memokat manuállra stb.
Igaz neked nem asus lapod van, de beírom nekem mi hogy van azt viszonyításnak jó.CPU Ratio Control: Manual
Ratio CMOS Setting: 8
FSB Strap to North Bridge: Auto
FSB frequency: 400
PCIE Frequency: 100
DRAM Frequency: 1000
DRAM Timing Control: MANUAL
CAS# Latency: 4
RAS# to CAS# Delay: 5
RAS# Precharge: 4
RAS# Activate to Precharge: 15
TWR: Auto
TRFC: Auto
TWTR: Auto
TRRD: Auto
TRTP: Auto
DRAM Static Read Control: Disabled
Transaction Booster: Enabled
Boost Level: 1 (leht 2-ö nemtudom)
Clock Over-Charging Mode: Auto
CPU Spread Spectrum: Disabled
PCIE Spread Spectrum: Disabled
CPU Voltage: 1.200v
CPU Voltage Reference: 0.63x
CPU Voltage Damper: Enabled
CPU PLL Voltage: 1.5v
DRAM Voltage: 2.15v
FSB termination Voltage: 1.3V
North Bridge Voltage: 1.4V
North Bridge Voltage reference: 0.67x
South Bridge Voltage: 1.05VDe szerintem a lapod topicjában több segítséget kapsz a beállításokkal kapcsolatban.
-
C64
őstag
Sziasztok!
Mit kell pontosan beállítani a BIOS-ban, hogy minden stimmeljen ezekhez a procikhoz? Esetleg egy link is megteszi
köszi
üdv -
taxi
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14364 üzenetére
P4-es tápcsati szénné van égve. Úgy néz ki megúsztam ennyivel. Pfhúúú!
-
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14361 üzenetére
Az bíztos, hogy 20-a után még a nagykerből is ki kell ürülnie a választéknak meg a boltból és utánna rendelnek csak az olcsóbból vagy már rendeltek és a régi áron adják. Ezt mindíg így csinálják, mert az eléggé nagy bukta nekik. De ez nem pár hét ha azt nézed. Szerintem ez minimum 1-1,5 hónap mire lecseng és lesznek Q6700 asok jó árban. Németben jobban pörög a dolog, többen vesznek cuccot na meg többet is keresnek az emberek így ott pörög az árukészlet. A boltosok is mások, vettem neten egy cuccot ami mire kijött láttam, hogy rossz és a postaköltség jelenleg többe van, mint maga a cucc de kicseréli és elküldi mégegyszer és ezzel már ő minuszban van.
Szerintem ha nagyon kell a gép és nem tudsz várni rá hónapokat akkor vagy vedd meg itthon vagy a legjobb azaz lenne számodra, ha külföldön vennéd meg mondjuk ismerős aki németben lakik vagy ausztriában. Az ő címére megrendeled ő meg elhozza neked és letudtad a vásárlást max 2 hét alatt. Ha kell linkelek neked oldalt ami olyasmi, mint nekünk az argep.hu vagy depo.hu.
Csövi -
válasz
i are robot #14361 üzenetére
tökéletesen megfelel a q6600 is.
Szerintem vedd meg nyugodtan, felesleges várni a q6700-re.
Bizonytalan hogy mikor csökkentik az árát, már ha csökkentik a boltosok, és amúgyis azok az árak 1000db-os rendelés esetén érvényesek. -
taxi
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14360 üzenetére
Na mindegy,ma már úgysem tudok semmit csinálni,holnap talán sikerül a végére járni.
Kössz a segitséget. -
i are robot
senior tag
válasz
Madtomi #14353 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy ha ismerek egy olyan viszonteladót, aki nem akar nagyon lehúzni, akkor várjam meg a 20-át, és ő a nagykertől már a leszállított áron veheti? Ha ez így van, akkor lehet hogy 1-2 hetet még kiböjtölök. A Q6700-as amúgy jobban megérné, vagy inkább vegyem olcsóbban a 6600-ast?
-
taxi
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14357 üzenetére
Chieftec GPS-500AB A
-
taxi
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14352 üzenetére
Semmi égett szag.Egyébként egyszer már csinált hasonlót,beraktunk egy másik procit,azzal indult.utána visszaraktuk ezt,és jó lett.Táp az sötét ló,mert nemrég vettem itt a ph-n.Szarakodtak már a csatlakozók,de az elmúlt két hétben teljesen stabil volt a gép.Reggel megnézem másik procival,csakhát éjjel melózni kellett volna.Remélem nem szállt el
-
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14342 üzenetére
Igen ez sajnos így van viszont én nem itthon veszem eg hanem vagy németben vagy ausztriában. Németben pont most néztem a jelenlegi ára a Q6700-nak 266 Euro persze ez kiskerben. Sajnos nem tudok kint nagykerben vásárolni. De ha ezt az árat csökkentik akkor nekem az mindenképpen jó és mondjuk én tudok várni a gépre mivel csak játékra meg tanulásra használom.
-
taxi
aktív tag
Hüha baj van!
Konvertálás közben újraindult a gépem(kétszer is)Arra gondoltam,hátha valamit elb..tam,tehát mindent visszaraktam alapra(egyébként 3,2-n használom hetek óta,hőfok 34-35 fok)ez nem használt.Ezek után mivel két vinyó van,és a másikon is van egy oprendszer,megpróbáltam onnan bootollni,de nem indul,nem is sipol.Procit kivettem,megtisztitottam,megmozgattam hátha,elemet ramokat is,de semmi.Van valami ötlet?Vagy megpusztult a procim? -
Zájec
veterán
válasz
keIdor #14326 üzenetére
értem, köszi. a játékokhoz akkor inkább a memoria gyors olvasására van szükség?
tehát a cl5 és 1100-1200 közötti beállitás jobb a játékoknál..?
de valószinü hogy tökmidegy talán, mert nem érezhetö lényeges külömbség a kettö között.. tehát lehet azt mondani hogy mindkettö azonos gyors..
(#14329) Beowulf_78 ::semmi gond, csak inkább feltételes módban kellett volna..
"tévedésbe lehetnek azok, aki........
ne ragozd túl, persze hogy akinek nem inge nemveszi.... -
slett27
addikt
válasz
DEJVID #14345 üzenetére
Szvsz a hűtő kevés lesz, egy 2 magos tuninghoz elég, de 4 magoshoz főleg 1,5V-hoz.
Most cseréltem le a Thermaltake Big Typhoon-onmat egy Xigmatek-re, van változás tuning terén, nem is kicsi. Elképzelhető hogy túlmelegszik a procid, azért indul újra. Szal mindenképpen monitorozd a CPU hőmérsékletét. -
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #14327 üzenetére
Jó értem! Akkor összegezve:
Jobb a 4GB ram, de gyorsabb nem lesz tőle a rendszer!
Ha használnék aláírást, akkor komolyan elkérném a jogokat tőled, hogy ezt idézetként használjam!
-
slett27
addikt
válasz
DEJVID #14343 üzenetére
Giga lapoknál a RAM beállításokhoz (amikor látod a BIOS képernyőt) CTRL+F1-et kell nyomni. Akkor jön elő a menü.
Több oka lehet hogy miért indul újra. Nézd meg a hőmérsékleteket a CoreTemp vagy RealTemp nevű progikkal, Prime95-öt indítsd el, ill. még azt nézd meg hogy mennyi a CPU fesz terhelés alatt CPUZ progival.
-
i are robot
senior tag
-
Madtomi
tag
válasz
i are robot #14336 üzenetére
Ez nagyon jól jött mivel hétfőn akartam saját részre lefoglalni a Q6600-at.
Mostár mindenképpen várok egy keveset egy Q6700-ra!
Csak 10-es a szorzója -
slett27
addikt
KTTech, szacsee : thx.
-
Macka
veterán
válasz
i are robot #14336 üzenetére
Ne is álmodozz. A kiskerek nagy része hozzá sem fog nyúlni az árakhoz, mert így nagyobb árréssel tudnak dolgozni.
-
i are robot
senior tag
Sziasztok
Az Intel április 20-án esedékes árcsökkentéséről mit lehet tudni? Ez azonnal fog érvényesülni a hazai kisker árakban, vagy ahogy már megszokhattuk, erre is heteket/hónapokat kell várni? Vagyis érdemes még ezt az 1 hetet megvárni processzor vásárlással?
-
szacsee
nagyúr
válasz
KTTech #14334 üzenetére
Ehhez valami tápguru kéne, de sejtelmem szerint a kevesebb tekercsel rendelkező lapokon azért nagyobb a kondi kapacitása, mert kevésbé oszlik meg a terhelés (több áram folyik át rajta), míg a több tekercsekkel rendelkezőkön jobban eloszlik a terhelés és 1 PWM ágon kevesebb áram halad át...gondolom én.
-
taxi
aktív tag
válasz
DEJVID #14330 üzenetére
El kell fogadnunk hogy qazán tuninghoz komoly hűtő kell.-Saját tapasztalatom:Zalman 9500-al én is kb.addíg jutottam mint te.Sikerült elpasszolnom,és rendeltem egy Theralright Ultra 120 extreme-t.[link]-Most 3600-on stabil[link].Gearnál most nem olyan vészesen drága,csak előtte mérd le a házad.
WIZARD: A magok közötti 6 fok különbség miatt gondoltam rá,de mióta láttam Beowulf_78 kolléga screenshotját(ott 7 fok a különbség ha jól emlékszem),elbizonytalanodtam.
-
DEJVID
őstag
csá mindenkinek. próbáltam húzni a q6600-amat. 3,6 ghz-en van kis híjján 1,5 volton van de a 3dmark cpu tesztjénél újraindul. a proci g0-ás Tt V1-el hűtőm. a deszka GA P35 DS4.
-
Beowulf_78
addikt
Mi volt bizarr?
Akinek nem inge nem veszi magára...kb. ennyi.A másik hogy a hsz-em nagy része a Vista memóriakezeléséről szól és nem a mennyiségbeli gyorsulásáról, mivel általános probléma hogy a júúzerek ezért bővítenek memóriát, mert a Vista "felzabál" kapásból 1gb-ot. Erre írtam a "tévedésbe vagytok"-at.Ha te is így gondoltad akkor persze a "tévedésbe vagytok" rád is vonatkozik, ha meg nem akkor meg miért akadsz fenn rajta?
Azért mert többesszámot használtam most akkor mindenkinek be kellene fordulnia, és megsértődni? Kétlem...
taxi: Subaru-val csináltuk közösen a polírt, egyéb iránt meg nem értem mi a kérdés a hsz-edben?
Hogy hazudok e az aláírásomban szereplő adatokról?
-
taxi
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14327 üzenetére
Megkérdezhetem hogy az aláírásod"Polished Q6600@3792mhz 24/7"igaz,vagy csak bartelezel subaruwrc kollégával?
-Csak mert készülök a polírra én is -
Beowulf_78
addikt
válasz
AirBooms #14324 üzenetére
Leírtam nagy vonalakba ezt is...ha full látványt állítasz be jobb a 4gb, ha nem bőven elég a 2gb, persze alkalmazás függő is. Mondom ezt úgy hogy , volt olyan hogy teszteltem mit bírnak ram-ok. Deskscapes+ minden látvány fullon + 3db Nero on-the-fly 6x dvd copy + Crysis,COD4 vagy bármilyen más újabb játék + letöltés...ebben az esetben jobb a 4gb ram, de gyorsabb abbban a tekintetben lesz csak hogy nem fogy el a fizikai ram...ebben a vonatkoztatásban igen, gyorsabb lesz, de a mennyiségéből adódóan, és ilyen szélsőséges esetekben, ami nálam elég sűrűn van.
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #14322 üzenetére
"...bizony sokszor jobb neki a 4gb RAM.
De ami a lényeg gyorsabb nem lesz tőle."Akkor miért is jobb neki a 4 GB?
Tökéletes ellentmondás az egész hsz-ed... -
Zájec
veterán
válasz
Beowulf_78 #14322 üzenetére
na, megnézted cl4-1000 v cl5-1200 közötti külömbséget
tudod, korábban emlitésre került...
volt egy ilyen állitásod: "De a CL4 900-1000ig jóval erősebb mint a CL5 1100" -
Beowulf_78
addikt
Tévesdésbe vagytok. Bőven elég a Vista-nak is 2x1gb RAM.Az hogy 1gb "eltünik" induláskor, mindenki azt hiszi ennyi kell ahhoz hogy az OP rendszer működjön.Ez nem így van. Nem fogyaszt sokkal több ramot, mint az XP csak betölti magának gyorsítótárba, hogy onnan gyorsabban indítsa a progikat, de ettől még a 2gb-ból ugyan úgy szabad 1,7gb, csak nem jelentkezik szabad memóként az említett betöltés miatt.Először meg kell ismerni az OP rendszert, és utána vásárolni hasznos dolgokat a gépbe.
Bár az is tény ha az összes látványt amit a Vista tud beleértve a Dreamscene-t, és a Deskscapes progi folyamatos használatát, bizony sokszor jobb neki a 4gb RAM.
De ami a lényeg gyorsabb nem lesz tőle. -
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #14318 üzenetére
Most, hogy bepakoltam 4GB-t, szerintem meglesem.
-
slett27
addikt
Igazából ez a témához is tartozik meg nem is. Q6600-ommal próbálkozok, immáron megvan a Xigmatek Red Scorpion hűtőm, teszi is a dolgát rendesen, 4.09GHz-en még van post.
Ami a lényeg, hogy olyan 3700MHz körül sikerül stabilizálnom. Viszont iszonyat nagy a droop, BIOS 1,5V -> CPUZ 1,47V load-> 1,4V. Szal BIOS-hoz képest egy tized volt az esés
terhelés hatására. Ugyanennyi volt (sőt talán kevesebb) az esés a Gigabyte P35 DS3-ban. Azon 6 fáziskörös a CPU tápellátása viszont 820uF-os kondik vannak, az ASUS P5K Pro pedig 8 fáziskörös de csak 560uF-os kondikkal. Most akkor melyiknek kellene stabilabb tápellátást biztosítani a proci felé ? -
Acor
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14318 üzenetére
Meg a géped is erős legyen hozzá 8Gb ram már elég neki
Egyébként az én procim 5000p 3.6-on úgy látszik ezek többet nem kapnak
Ezek szerint az Ati gyengébb mint a 9800 Gx2 nem örülök
-
Beowulf_78
addikt
Húzni még mindig nem lehet rendesen az X2-ket de amennyit lehet az kb. 500p hoz eredményben ami nem túl sok.Itt nem volt húzva, tehát kb. a 19600p benne van Vista alatt, Xp alatt meg talán a 20k. De Xp-hez képest Vista alatt is húzható, és nem kevésbé.Nagyobb élmény a Vista-t használni, mint az Xp-t.Viszont az Xp bizonyos dolgokban gyorsabb.Lásd WinRAR bench...vista 2120p, Xp 2500p.
Ha a drivereid megfelelőek Vista alá, mindenképp érdemes kipróbálni. -
Macka
veterán
válasz
Beowulf_78 #14315 üzenetére
Mennyire vagy megelégedve a 64 bites Vistával? Játékok, VGA-tuning?
-
Beowulf_78
addikt
Ahhoz képest hogy Vista X64 és 8.3 Catalyst nem is rossz... bár azért jobb 4 magos kezelést vártam a Vista-tól.
[19130p] -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
hossszú #14304 üzenetére
Én így használtam ...azaz min adható feszen kb fél évig, most toltam neki merészen +0.1V-ot.
1,064-el 2600-on stabil volt, most 1,160 (load) 3000Mhz-n tolom.
Min fesszel a konfig evett 140W-ot idle-ben, most pedig 155W-ot eszik.
Ezt viszont ellensúlyoztam 3db energiatakarékos izzó beszerzésével.Vid-be szerintem az alaplapok drop-ját is bekalkulálják szerintem, mivel Load alatt a 3 fázisú lapok droppolnak rendesen, volt olyan hsz itt valahol, ahol 0,08-0,1V-ot is droppolt Load alatt a lap a Vid-hez képest. Szerintem ez is állhat mögötte, és amit még a bogár agyammal nem tudok felfogni, pl hogy 3-4 év mulva pl a stabil alapfrekihez lehet kell +0,xxx V, hogy stabilan működjön, mivel lehet elindul egy elhasználódási folyamat, mint túlfeszelésnél, csak lassabb ütemben. Asszem még Wizard linkelte anno erről az okfejtést.
-
WiZARD
addikt
felmerült bennem egy költői kérdés.
mi alapján határozza meg intel a VID-et?csak hogy a saját procimból induljak ki: 1.225 a VID. ehhez képest 1.152V elég a stabil 3.2 ghz-hez.
a gyári 2.4 ghz 1.1 V körül tuti gond nélkül menne (de még talán 1V körül is elég lenne neki)a nagyobb fesszel jelentősen többet fogyaszt (azért a világon eladott procik számára kiszámolva ez k*rva sok energia imho), és jobban melegszik. (adhatnának hozzá kisebb/olcsóbb/halkabb hűtőt)
-
Brae
őstag
válasz
Beowulf_78 #14301 üzenetére
A közeljövőben olyan dolgokra fogom gyakran használni a gépem (leginkább renderelés), amihez jobb a 4magos proci, játszani meg úgysincs időm, illetve a VGA-m is karcsú.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Horizon: Zero Dawn
- Android dual SIM okostelefonok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest