Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarrus
csendes tag
Sziasztok. Kb 2 hete jött meg az Inew v3-as telóm. Remekül fut a telefon se lag se melegedés. Egy kis bökkenő van, hogy a telenoros kártyámmal nem tudok telefonálni vele. Ha hívnak azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva ha én akarok hívni egyből megszakítja a hívást. Sms küldés detto. Próbáltam T-mobile-os kártyával és Vodással is. Mind a kettővel tudtam telefonálni. Több forumon olvastam, hogy az IMEI szám van letiltva. Cseréltem rajt romot is, az se oldotta meg a problémát. Szerintetek, hogy lehetne működőképessé tenni a telefont? Gondolkodtam rajt, hogy átmegyek a másik két szolgáltató egyikéhez, de mi van ha egy hét után ott is letiltják a telót? Légyszíves segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Mini 128GB éjfekete
- iPhone XS MAX 256GB Rozé Gold! Makulátlan 83% gyári akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest