Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
válasz
Lazarrus
üzenetére
Igen, erre már én is eljutottam, sőt vasárnap óta így van használva...de sajnos ez nem megoldás, mert mobilinternet így csak edge sebességgel van...
Ez csak ideiglenes megoldás
Annyit még, hogy a probléma az új, fehér teleírod kártyával van. A régi sárga pannonos kártyával hibátlanul működik....
-
raulicio
senior tag
válasz
Lazarrus
üzenetére
Ez rajtad ugyan sem segít, de én egy T-mobilos (saját) mini simmel és egy Telenoros (céges) normál simmel használom és mindkét kártyával tudok hívást indítani és fogadni is.
Ha jól emlékszem másnak is volt gondja telenoros kártyával, de őszintén szólva nem tudom mi okozhatja...
Az imei számot meg tudod nézni és a szolgáltatónál meg tudod kérdezni, hogy esetleg letiltották-e vmilyen okból, de azért fura lenne, mert mi okuk lenne csak úgy letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest