Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
válasz
Lazarrus
üzenetére
Igen, erre már én is eljutottam, sőt vasárnap óta így van használva...de sajnos ez nem megoldás, mert mobilinternet így csak edge sebességgel van...
Ez csak ideiglenes megoldás
Annyit még, hogy a probléma az új, fehér teleírod kártyával van. A régi sárga pannonos kártyával hibátlanul működik....
-
raulicio
senior tag
válasz
Lazarrus
üzenetére
Ez rajtad ugyan sem segít, de én egy T-mobilos (saját) mini simmel és egy Telenoros (céges) normál simmel használom és mindkét kártyával tudok hívást indítani és fogadni is.
Ha jól emlékszem másnak is volt gondja telenoros kártyával, de őszintén szólva nem tudom mi okozhatja...
Az imei számot meg tudod nézni és a szolgáltatónál meg tudod kérdezni, hogy esetleg letiltották-e vmilyen okból, de azért fura lenne, mert mi okuk lenne csak úgy letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest