Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!
Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:
"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"
Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.A válasz:
"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."
Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest