Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!
Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:
"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"
Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.A válasz:
"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."
Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca.

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1250ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest