Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karikusz

tag

Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!

Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:

"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"

Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
    A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.

A válasz:

"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."

Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca. :W

Új hozzászólás Aktív témák