Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
Lettországból rendelve 193 dolcsiért,az tutinak tűnik?
-
vizslakutya
senior tag
De jó,hogy még egy kicsit benéztem ide a csoportos rendelés miatt (sok sikert Hozzá
),mert elkaptam ezt a rootolási írásokat és örömmel jelentem,hogy az Alcor Acess tabomat teljes sikerrel kinyitottam vele,köszönet érte 
-
vizslakutya
senior tag
Teljesen mindegy miket raksz még rá, az általam linkelt helyen 53000 tokkal-vonóval, Euexp-nél minimum hármat kell rendelni,hogy 45000 legyen ,ha csak 1-ről van szó,akkor meg nincs is számottevő különbözet (218 USD = min 50500) ,ez itt van egy hét alatt,ott nem tudom mennyi a szállítási idő,de mivel mindenki ott rendel ahol neki tetszik,így felesleges eszmefuttatás ez itt,a lényeg az,hogy ez egy szuper telefon és nagyon megéri az árát
-
vizslakutya
senior tag
Így már tiszta,én nem vettem észre,hogy a szállítás ára csökken a mennyiséggel.

(persze,most jön az,hogy miként áll össze 3 madárka és ki utal kinek és ki rendel más nevében és ki bízik meg kiben? Nekem nem éri meg a 8 ropi,megrendelem,bejön DHL-el,ki van fizetve a tréfa,nevemre jön a cucc,stb,ha egyedül rendelem sehol nem kapom meg 1 hét alatt olcsóbban )
-
vizslakutya
senior tag
Hol is lehet venni 218 dolcsit 44 ropiért?
Megyek veszek én is egy halommal.
napi árfolyamok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),mert elkaptam ezt a rootolási írásokat és örömmel jelentem,hogy az Alcor Acess tabomat teljes sikerrel kinyitottam vele,köszönet érte