Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest