Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandorwat
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Pl az nfc javul. Nekem az adatátvitel része nem ment rendesen. Először 1.0.3-ra frissítettem, majd costum romot raktam fel. Smartdigin van fent több verzió, igaz támogatni kell az oldalt, de gyakran jönnek a frissítések. Sokkal szebben szól a füles, kit-kat launcher+ sok dolog beemelve a kitkatból. Csak recoveryből telepíthető. Akinek van kedve nézze meg, én nem bántam meg.
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka
üzenetére
Az 1.0.3-ra cserélj szerintem, mert sosem árt egy frissítés. Az 1.0.4 is jó, viszont akkor a teljes tárhely a telefoné lesz, így mindenképpen kell bele kártyát rakni, ha esetleg akarsz is rá másolni valamit. Amúgy nem tudom, hogy mi javul, mert én elsőre rápattintottam az új szoftvert. Más kérdés, hogy az enyémen az érintő szarakodik, azon meg nem segít a frissítés. Ezért akarok rendelni egy másikat minél hamarabb, hogy ezt visszaküldhessem a pandának. Vevő meg lenne amúgy a telóra, ha jó lenne, így ez lenne az ésszerű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest