Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Makkapakka
üzenetére
Én is, pedig amúgy tényleg nagyon meg vagyok vele elégedva. A Swiftkey-t, ha felrakom, akkor pl egész jó, mert ott feladja egész jól a szavakat, de SMS-írásnál az sem jó, mert ott fordított ékezetet kell írni, hogy ne legyen belőle MMS, ha kicsit sokat ír az ember.
Meg ugye így a nyitóképernyő is vicces tud lenni, meg a widgetek arrébb rakása, ikonok törlése is meg tudja izzasztani az embert.
Írtam most pandáéknak, kíváncsi vagyok, hogy mikorra reagálnak. Ezért lenne jó minél hamarabb lezongorázni a többes rendelést, hogy ne legyek teló nélkül addig sem. Mondjuk itt van az elődje, de arra is lenne már vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Iphone 12 pro max
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest