Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fizo73
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A mai napon megérkezett az új V3 telefonom. Sony Xperia P-ből tettem át a kisméretű telenor kártyámat az új készülékbe, amelyet fel is ismert, viszont engem nem lehet felhívni és én is csak egy csöngésig tudok hívást kezdeményezni, utána bont és csak hálózat foglalt hangot ad. Lassan 4 órája szórakozom vele, de semmi eredmény. Kipróbáltam a nejem nagy méretű kártyáját, de azt fel sem ismerte. Amennyiben valakinek lenne ötlete, szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Honor Magic V3
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs