- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LattilaX
tag
Sziasztok!
A t420s mennyire jó gép a sima t420hoz képest? Netezni, videónézésre, szövegszerkesztésre kellene és találtam jó áron ilyen gépet, [link] Mi a véleményetek erről? Várom a tapasztalatokat vagy más alternatívát arról az oldalról. Előre is köszönöm. -
LattilaX
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkozom használt üzleti laptop vásárlásán. Nagyrészt böngészésre illetve MS office programokra használnám. Debrecen környékén kerestem gépet amikor megtaláltam ezt: [link] Mi a véleményetek róla? Megér ennyi pénzt? Esetleg ha a boltról van valakinek valamilyen tapasztalata vagy mást ajánl azt is szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm. -
LattilaX
tag
Szaisztok!
Tegnap kipróbáltam egy thinkpadet amely 1 gb memóriát és egy Intel celeron procit tartalmazott egész gyors volt nekem nagyon tetszett a masszivitása ,minősége.
Netezésre szeretnék egy olcsóbb példányt megkérdezhtem milyet ajánlotok?
(És honnan ? Hardveraprón kitől érdemes vásarolni vagy laptopsystem?) -
LattilaX
tag
Sziasztok lenovo thinkpad helix jó válsztás? Mi róla a véleményetek?
van valakinek ilyen? http://www.laptopsystem.hu/adatlap/14564096285738 -
LattilaX
tag
Sziasztok kedves fórumtársak
Megszeretném kérdezni hogy ki milyen Thinkpadet használ ?és mire ?mennyire van vele megelégedve? akar e a közeljövőben váltani róla?
Előre is köszönöm további jó fórumozást! -
LattilaX
tag
T400 -ast szabad még venni ? vagy t420? netezesre kell .
-
LattilaX
tag
Az igaz hogy az x220 5,3 kg vagy ez kamu ha a t420 és t520 csak 2,6 kg?
Ha igaz miért ilyen nehéz? -
LattilaX
tag
A t420 vagy valamilyen más notebookhoz ami persze olcsóbb és thinkpad és ugye ezeknek viszonylag erős a procijuk de a vga nem sok mindenre jó (vagy dell ) lehet e csatlakoztatni külső vga-t egpu segítségévl tudjátok ilyen külső pce sín
-
LattilaX
tag
Egy mobil i5 az asztali i3 szintjét hozza?
egy komolyabb mobil i7 pedig az asztali i5 -öt? -
LattilaX
tag
Na sziasztok megint én találtam egy gépet hardveraprón 1 év gari 1 hónap az aksira Lenovo T420 Core I5 2540M 4x2,6GHz/4GB/320GB/DRW CAM 14" Win7 Pro 77700Ft
ez így megéri ? A proci erősebb mint a 2520 azért drágabb vagy jó árban van? -
LattilaX
tag
Köszönöm egy t420-ast ami már 4 éves ugye mist venném az meddig lenne még hazsnálható 3 évet még bírna ? Netezés videónézés ? Mennyire jó az anyaghasználata , olvasgattam a kijelzőjük mennyire jó/rossz?
-
LattilaX
tag
Az olcsóbb core2-es thinkpadek mennyire alkalmasak netezésre videónézesre vagy nagyon lassúak? Megéri őket megvenni?
-
LattilaX
tag
Köszönöm mindenkinek akkor egy t420 lesz ssd vel.Ezen a t420-on elfut a Minecraft?
Tudom hogy nem ide tartozik de ha ilyensegítókészek vagytok akkor mi a véleményetek az Asus t100ha 4 gb-os modelléről? -
LattilaX
tag
Köszönöm akkor t420 vagy t520 ? Csak a méretben van különbség?
compuetimperiumról vehetem vagy hardverapró. -
LattilaX
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy milyen használt ThinkPad-et vegyek otthoni bőngeszésre kellen meg általános feladatok (videónézes, szövegszerkesztés) a lényeg legyen viszonylag gyors, megbízható (azért kell a thinkpad mert erről jókat hallottam) a max keretem erre kb 80 ezer ! Típusokat írjatok pl t420 Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest