- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LattilaX
tag
Sziasztok!
A t420s mennyire jó gép a sima t420hoz képest? Netezni, videónézésre, szövegszerkesztésre kellene és találtam jó áron ilyen gépet, [link] Mi a véleményetek erről? Várom a tapasztalatokat vagy más alternatívát arról az oldalról. Előre is köszönöm. -
LattilaX
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkozom használt üzleti laptop vásárlásán. Nagyrészt böngészésre illetve MS office programokra használnám. Debrecen környékén kerestem gépet amikor megtaláltam ezt: [link] Mi a véleményetek róla? Megér ennyi pénzt? Esetleg ha a boltról van valakinek valamilyen tapasztalata vagy mást ajánl azt is szívesen meghallgatom. Előre is köszönöm. -
LattilaX
tag
Szaisztok!
Tegnap kipróbáltam egy thinkpadet amely 1 gb memóriát és egy Intel celeron procit tartalmazott egész gyors volt nekem nagyon tetszett a masszivitása ,minősége.
Netezésre szeretnék egy olcsóbb példányt megkérdezhtem milyet ajánlotok?
(És honnan ? Hardveraprón kitől érdemes vásarolni vagy laptopsystem?) -
LattilaX
tag
Sziasztok lenovo thinkpad helix jó válsztás? Mi róla a véleményetek?
van valakinek ilyen? http://www.laptopsystem.hu/adatlap/14564096285738 -
LattilaX
tag
Sziasztok kedves fórumtársak
Megszeretném kérdezni hogy ki milyen Thinkpadet használ ?és mire ?mennyire van vele megelégedve? akar e a közeljövőben váltani róla?
Előre is köszönöm további jó fórumozást! -
LattilaX
tag
T400 -ast szabad még venni ? vagy t420? netezesre kell .
-
LattilaX
tag
Az igaz hogy az x220 5,3 kg vagy ez kamu ha a t420 és t520 csak 2,6 kg?
Ha igaz miért ilyen nehéz? -
LattilaX
tag
A t420 vagy valamilyen más notebookhoz ami persze olcsóbb és thinkpad és ugye ezeknek viszonylag erős a procijuk de a vga nem sok mindenre jó (vagy dell ) lehet e csatlakoztatni külső vga-t egpu segítségévl tudjátok ilyen külső pce sín
-
LattilaX
tag
Egy mobil i5 az asztali i3 szintjét hozza?
egy komolyabb mobil i7 pedig az asztali i5 -öt? -
LattilaX
tag
Na sziasztok megint én találtam egy gépet hardveraprón 1 év gari 1 hónap az aksira Lenovo T420 Core I5 2540M 4x2,6GHz/4GB/320GB/DRW CAM 14" Win7 Pro 77700Ft
ez így megéri ? A proci erősebb mint a 2520 azért drágabb vagy jó árban van? -
LattilaX
tag
Köszönöm egy t420-ast ami már 4 éves ugye mist venném az meddig lenne még hazsnálható 3 évet még bírna ? Netezés videónézés ? Mennyire jó az anyaghasználata , olvasgattam a kijelzőjük mennyire jó/rossz?
-
LattilaX
tag
Az olcsóbb core2-es thinkpadek mennyire alkalmasak netezésre videónézesre vagy nagyon lassúak? Megéri őket megvenni?
-
LattilaX
tag
Köszönöm mindenkinek akkor egy t420 lesz ssd vel.Ezen a t420-on elfut a Minecraft?
Tudom hogy nem ide tartozik de ha ilyensegítókészek vagytok akkor mi a véleményetek az Asus t100ha 4 gb-os modelléről? -
LattilaX
tag
Köszönöm akkor t420 vagy t520 ? Csak a méretben van különbség?
compuetimperiumról vehetem vagy hardverapró. -
LattilaX
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy milyen használt ThinkPad-et vegyek otthoni bőngeszésre kellen meg általános feladatok (videónézes, szövegszerkesztés) a lényeg legyen viszonylag gyors, megbízható (azért kell a thinkpad mert erről jókat hallottam) a max keretem erre kb 80 ezer ! Típusokat írjatok pl t420 Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest