- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #22101 üzenetére
-
cassius.clay
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B] #22085 üzenetére
Egy szó mint száz: f@szántos!
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #22065 üzenetére
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #22060 üzenetére
nem házibarkács, én is láttam ilyet korábban egy képen, csak nem tudtam milyen célt szolgál, azt hittem csak valami feszítőlemez vagy ilyesmi
Chaser: T60-nál nem látok ilyen furatokat, szerintem ezen gyárilag nincs, a T42-nél nálam hiányzott, de nem volt gond a hőmérsékletekkel, hogy mennyi gyakorlati haszna van egyáltalán, nem tudom
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #22041 üzenetére
Épp akartam írni milyen úri ajánlat
végösszeg-hirdetett=0
Ha lenne T60-hoz gyári v utángyártott 6 v 9 cellás akud dobj egy pm-et
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
[O]-[C]-[B] #22040 üzenetére
Mármint értitek, a kedvezményt le kell vonni a meghirdetett árakból...
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #21914 üzenetére
igen, már vágom, de úgy értem most, hogy miért csak 1000MHz-re veszi vissza az órajelet idle állapotban? SL9400 mint ha lement volna 800MHz-re is...
ATi X1400-nál nem volt már valami powerplay vagy ilyesmi? csak a lenovo-s drivert raktam fel, semmi mást
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21901 üzenetére
Az 5000W-os
akksi... azaz tápegység...
kicsit bemixeltem a kettőt -
Peter M
tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21874 üzenetére
Szegedi szerviz szakszerű hozzáállásáról írtam nekik... Most válaszoltak, hát szerintem konkrétan egy 8 éves gyerek értelmi színvonalán válaszoltak. (azon se lepődnék meg ha a szegedi szervizzel írattak vmit majd elküldték a Lenovo nevében)
Gondolkozom a belinkelésén, természetesen név nélkül.
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #21837 üzenetére
5-6-7 éves gépekről volt szó
-
Thusor
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #21744 üzenetére
Jelenleg még nem esedékes a vásárlás...de idővel majd kellene egy dokkkoló. Csak most van nálad ilyen akciós, vagy egyébként majd később is lesznek?
-
Thusor
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #21740 üzenetére
Mondjuk úgy könnyű...de ha nem szeretnék 50.000-ért dokkolót, akkor szerintem azért eléggé zavaró lehet annyira elöl a lan port.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21733 üzenetére
Köszi az infót!
Mondjuk sok választásom nincsen, mert vagy X220 lesz, vagy marad a nehéz T510. Régebbi X-et nem akarok venni. Ráadásul azoknak az ára horror ahhoz képest, hogy kifutó modellek. Használt gép meg nem opció nálam.
Btw. elég kellemesen árazzák mostanában a ThinkPad-eket.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21730 üzenetére
A T61-em hangjával, nem volt semmi gondom. Ha csak olyan (vagy még olyan sem), akkor nincs gáz.
Köszi a választ!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21706 üzenetére
Ez nem teljesen igaz mint ahogy előttem is írták nem csak mozgó alkatrészekre jellemző ez. Például desktop VGA-knál is gyakran jellemző. Ott a tekercsek okozzák.
-
Gondwana
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21706 üzenetére
Vannak azért nem mozgó alkatrészből jövő cirip-cirippek is - hogy a fütyülő áramtrafókat (laptopokban persze ritkán van ilyen) ne is említsem.
-
azbest
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21609 üzenetére
Kicsit körbekerestem én is a neten, mert kíváncsivá tettetek a titániumos változattal:
ThinkPad X61T UU334HL (Ez egyébként elírás lehet, mert x61s -ként dobja ki a típusszámot a kereső)
Vlaki árult x61s titaniumot: [link]
Szóval lehet azért a képzavar, mert s jellel volt a titanium fedeles is.
Z61t: [link] -
azbest
félisten
válasz
"Core2Solo-nak titulálták, holott abból mobil proci nem is létezett"
Intel® Core™2 Solo Mobile Processor -
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #21620 üzenetére
nem csesztetésként, de mostanában azért te is eléggé feszült vagy
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21616 üzenetére
legalább rakd offba, Jupiter.
ugorjunk kicsit inkább az időben.
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21612 üzenetére
hát ja mondjuk egyikőtöket se venném feleségül a stílus alapján.
még egyszer kérem hagyja mindenki abba ezt a személyeskedős vonalat, csak húzzátok egymás idegeit feleslegesen.
más: az x61s reserve editiont már linkeltem (de itt van újra), szerintem továbbra is arról van szó (merthogy azt gyártották a 15. évfordulóra). ez nagyjából megfelel annak amit írtál, kivéve a szürke fedelet. a legjobb tippem továbbra is az, hogy ugyanarról van szó, csak akármilyen okból lerántották róla a barna yetibőrt. a festetlen magnézium is szürke, és ugyanúgy fel is polírozható-lakkozható.
b tervként linkelj bármilyen hiteles forrást, ami legalábbis említést tesz titán fedlapos x61-ről.
egyébként annyira kár az az 1024, én eléggé bele vagyok zúgva a teveszőrös gépbe. mondjuk 1000 eurt nem tudnék adni érte.
megint más: szerintem a régebbi gépek 14" vagy 15" kérdés úgy dönthető el egyszerűen, ha az ember megnéz(et)i a káva szélességét. ez most csak ötlet, de aki benne van a t4x vonalban megerősíthetné / cáfolhatná / pontosíthatná.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21612 üzenetére
és talán nem szoktam segíteni?
vagy nem válaszolok, a kérdésre?
-
buvartacsko
addikt
válasz
ó ne haragudjál már meg, bocs, én vagyok a szar!!!
ja meg igen, kurva vicces is vagyok okok
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21594 üzenetére
erre jó egy androidos telefon
(call filter)
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #21572 üzenetére
tény, hogy nem tökéletes, de az ilyen alapvető dolgok mind le vannak írva, ha meg valami nem világos lehet kérdezni, de mindegy is, tudtam, hogy megint én leszek a f@sz
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #21545 üzenetére
Nem csodálom
Azért lassan-lassan majd kiigazodok itt is.
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21547 üzenetére
a titán az acél fajsúlyának kábé fele, rohadt kemény de nagyon (túl) rugalmas.
a magnézium fajsúlya tán az acél harmadánál is kisebb, de messze nem olyan erős.
persze mindkettőt (ahogy az alut is) piszkolják, hogy jobbak legyenek a tulajdonságai. a titánban lehet mg, az mg-ben is ti, pár százalékban.
szerintem a titán fedlapnak a rugalmassága miatt annyira nem jó (az anyagvastagság annyira nem téma), testnek meg irtó drága lenne. szerintem nem tudnának egyből olyan részleteset önteni, mint mondjuk az x200 teste, utána cnc-zni meg zillió pénz, mert spéci szerszámok kellenek hozzá.
nem lehet, hogy az x61s reserve editionre gondolsz?
múltkor volt 1000 eur körül ebayen egy, de az 1024 miatt eleve nem jött szóba.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21547 üzenetére
annyira limitált, hogy a thinkwikin sincs róla semmi, meg az egész neten semmi.
az x200 tabletemet is szokták x200t-nek hívni. szerintem most félrenézel valamit.
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21544 üzenetére
erről valami linked van? a z-ből volt titán (fedlapos), de titán x61-ről nem hallottam.
nem lehet, hogy valamit a magnéziumötvözetről néztél be? mert abban van titán.
-
buvartacsko
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21539 üzenetére
Hanem???????????
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21496 üzenetére
Igen köszi, majd ha aktuális lesz akkor írok privit. (2 hét kb.)
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21492 üzenetére
Ilyet nem tudsz véletlenül? Advanced MinicDock III
-
kraftxld
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21492 üzenetére
40e-ért inkább építek kecskeólat
-
kraftxld
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21484 üzenetére
Na, ez jól hangzik, majd akkor boltolok az ebay-ről.
Ez az advanced minidock megy az újabb gépekkel is? W520, T520 stb? -
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21348 üzenetére
normál használatnál nem annyira észrevehető, főleg ilyen kis képernyők esetében
nálam csak acad-nál sok a fekete, az meg 14"-on amúgy is használhatatlan lenne -
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #21319 üzenetére
kicsit morci vagy mostanában. szerintem vedd lazábban, az élet túl rövid ehhez a ledes problémádhoz.
ha pedig sikerült ellazulnod még pillants vissza, hogy nem led kijelző, hanem ledes kijelző volt írva, ami helytálló.
-
audi100td
nagyúr
válasz
pedig van ledes
-
soldi3r
veterán
válasz
ez tény, alkalom szerűen lehet látni felhősödést
de nekem ennyit megér az üzemidő hosszabbítása -
cadeyrn
aktív tag
válasz
LED kijelző == LED háttérvilágtás...
Olyan még nincs, hogy a pixelek == LEDek.
-
Hunter2
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21296 üzenetére
van ilyen nyilvános adatbázis amiben bárki kereshet?
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21296 üzenetére
Azt írtam, hogy megvettem? -Nem
Szerintem ne kezdjünk bele a személyeskedésbe. -
Hunter2
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #21287 üzenetére
Na mondjuk szerintem ez a legritkább, a másik meg ha a géped serialjával gariztatnak abból neked mi károd származik?
-
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #21287 üzenetére
Futottam már itt bele lopott TP-be, így aki nem ad kérésre serialt, és vagy túl sokra tartja magát azt letiltom.
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #21170 üzenetére
Azt honnan tudják megállapítani, hogy utángyártott akut/töltőt használtál?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21170 üzenetére
Ugyan úgy hazavághatja a gyári is. Igaz nem noti hanem mobil, de ismerősömnek a gyári akku púposodott bele a telefonjába.
-
SpeedR
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20797 üzenetére
Igen, régen elég gagyik voltak, ezért ritkán kerültek bele a márkás gépekbe. De szerintem nem abból kellene kiindulni hogy régen mi violt...A 3.5öseik is szarok voltak egészen az F2/F3-
as időkig. Azóta meg mégis ott vannak a legjobbak között. -
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20797 üzenetére
az ibm-mel egyetértek, de a lenovo nekem már kínai
mondjuk már dellből sem az igazi a lengyel
toshibám még nem volt, 1-2 átment már rajtam, de azok elég hulladékok voltak, pedig 150-200 között mozgott az áruk -
cadeyrn
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20773 üzenetére
kérlek olvasd el a zárójeles mondatomat
szerk:
az a chip, ami a töltést vezéli, komoly eséllyel rendelkezik firmware-rel, ami sérülhetett. -
cadeyrn
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20771 üzenetére
Az akkukban is van intelligencia, tudnak kommunikálni. Az, hogy ki van kapcsolva, nem jelenti azt, hogy pár chip/proci nincs feszültség alatt, és nem megy valamilyen diagnosztika.
(járműiparból tudom, amit fejlesztünk eszköz pl. levett gyújtásnál is van, hogy körülnéz, hogy minden OK-e)
-
SpeedR
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20769 üzenetére
PM-ben ha beállítod, hogy 50% akkuszint alatt ne töltsön, akkor kikapcsolt állapotban sem tölt ezen szint fölött, pedig nem fut semmilyen külön szoftver a gépen.
(Persze lehet, hogy T4x-en ez még nem így van, ezt nem tudom, és most időm sincs próbálgatni.) -
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #20744 üzenetére
Volt valami amit nem mondtam, mert nem voltam biztos benne. Postán jött hozzám a gép, akuról üzemeltem be, 95-6% volt boot után. Aztán kikapcsoltam, kb 20-22 óra után kapcsoltam be ismét, töltőn nem volt a gép, aku teljesen lemerült. Utána vettem észre, hogy kikapcsolva nem tölt semmit. Az akuban levő kraft megmarad, ha töltőn van a gép, 1ébként elszáll. akkor is megmaradt amikor postán volt, 1-2 nap kb, viszont akkor külön volt az aku csomagolva, nem a gépben volt. Ma de. 99%-ra feltöltött, kikapcsoltam, hálózatról lehúztam, kb 1 óra után kapcsoltam be, boot után már 90% alatti a töltöttség, tehát repül elfele. Ezeket a jelenségeket biztos okozhatják amit te mondasz, én ahhoz a részéhez nem értek. Esetleg az aku elektronikája nem lehet hibás? Elvileg az is okozhat ilyeneket. 1ébként el nem tudom képzelni, mért merül kikapcsolt gép mellett az aku ha nincs töltőn. A kis PB-met most vettem ki kb 2 hét után a szekrényből, pont ugyanúgy maxon volt ahogy beraktam.
szerk: Jó, mondjuk több hónap után megértem ha veszít a töltöttségből, meg természetes is, de nem páróra után lenullázódik.
-
Chaser
legenda
válasz
[O]-[C]-[B] #20719 üzenetére
Szuper...belestem biosba, vannak ilyen aku management dolgok, ilyen performance, olyan performance, lehet ott kellene állítani valamit? Bios szinten végülis megoldható hogy kikapcsolva/bekapcsolva töltsön v ne töltsön nem? Más gépnél nem láttam még ilyet.
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #20647 üzenetére
mondjuk valami köze csak van, ha ott javíthatják a gépeiket, nem? gondolom szerződésben meg vannak adva a követelmények, na most ezeket vagy nem tartják be, vagy a lenovo tette ilyen alacsonyra a lécet, igazából mindegy is, a lényeg, hogy itthon szívás van ha nem budapesti vagy
-
Fifi
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20623 üzenetére
"Új gépeik forrásáról nem tudok nyilatkozni."
Pedig ezt jó lenne tudni, hisz egy új T420 kb. annyiba kerül náluk bruttóban, mint máshol ÁFA nélkül.
Ha tényleg minden rendben van az új gépeikkel, akkor ennél olcsóbb boltot még nem láttam.Pl. egy Dell U2410 monitor is ~10eFt-tal olcsóbb a többi bolthoz képest.
-
Harigata
tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20614 üzenetére
Személyes tapasztalatod is van az ott kapható gépekkel?
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20595 üzenetére
nekem nem az első még nem volt vele gondom, aztán lehet, hogy majd lesz, de a lenovo amúgy is kínai
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20552 üzenetére
a kérdés erre vonatkozott, azaz hogy miért nehezebb a 16:10 kijelző. amit írsz meg szerintem leginkább a t61-re vonatkozhat, az utóbbiak amennyire tudom ki vannak könnyítve.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20552 üzenetére
Soha nem lehet egy problémát egyetlen szemszögből vizsgálni, csak próbáltam a legszemléletesebb megközelítést alkalmazni. Elképzelhető, hogy ez nem sikerült, emiatt pedig elnézést.
Bár abban is lehet valami, ami mitulabattyi mondott, ugyanis:
A T23-masom kb 2,45 kg. Ehhez képest ha jól tudom, akkor a T61 és a T400 is könnyebb. Viszont csak úgy lehetne nehezebb a fedlapja, ha az alsó része sokkal-sokkal nehezebb lenne. Lehet, hogy így van, nem tudom.De a lényeg, bármi is az oka a T60\61\400-as szériákat érintő zsanérproblémának, nem kellene, hogy így legyen. Persze ennek ellenére maradok Thinkpades, de jó lenne, ha egy vagyont kiadunk, akkor ilyen nem fordulna elő.
-
lapa
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20541 üzenetére
ezt már írtad. az a kérdésünk, hogy miért?
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20541 üzenetére
Mire érted azt, hogy nem igaz? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Tudom, nem vagyok egy nagy szaki, de azonos átmérő esetén a 4:3-mas képaránnyal rendelkező laptopok kijelzőt borító fedlapnak a "vége" távolabb esik a zsanértól, mint a 16:9, vagy 16:10-es megoldásnál. Ha pedig egy 2 méteres seprű nyelet a végén fogsz meg, és úgy próbálod meg kitartani, tuti, hogy nem fog menni addig, mintha ugyanezt a nyelet a "kétharmadánál" vagy a felénél fognád. Vagyis szerintem nagyobb "teher rakódik" az azonos átmérővel rendelkező 4:3mas gépek zsanérjaira, amit lapa fogalmazott meg nagyon szakmailag.
UI: Bocs az okoskodás miatt.
-
ro_bert17
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20528 üzenetére
Az én logikám szerint egy 16:10-es (16:9) monitor kisebb igénybevételnek van kitéve zsanér szempontjából mint egy 4:3-as nem?
-
audi100td
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #20528 üzenetére
Jó, de ha nőtt a terhelés miért nem méreteztek hozzá megfelelő zsanérokat? Főleg 2 szérián keresztül, feltéve ha a T410/T420 nem érintett. Vagy a lenovo-nál nem mérnökök ülnek a tervező asztalnál?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20519 üzenetére
Nekem is Budapesten volt... Delta egész pontosan.
Egyébként marha egyszerű, a raktározás pénzbe kerül, ezért inkább nem raktároz senki. -
buvartacsko
addikt
válasz
Aha, és ez indokolja hogy 1-2 hónapig nem érkezik meg egy 2 grammos alkatrész. Ok.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Az én alkatrészre várós esetem a "központi" bp-i szervizben volt.
Érzésem szerint nem országos jelenség lehet ez, hanem régiós, egész pontosan inkább európai. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
[O]-[C]-[B] #20509 üzenetére
Ezt garanciában cserélik egyáltalán?
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20493 üzenetére
A T400 is érintett?
-
Hunter2
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #20475 üzenetére
vagy csak simán hülye a user.
-
Hunter2
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #20440 üzenetére
garancia már nincs rá, felkínálták eladásra és tájékozódom hogy érdemes-e foglalkozni a témával.
A lenovo meg azért cserél alaplapot mert az az egyszerűbb a szervizeknek, a másik meg hogy amit neked kiszámláznak 150.000-ért alaplapot az nekik nincs 10.000-be se.
(a 150k valószínű nem pontos adat csak a nagyságrend miatt írtam) -
mobileman
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20440 üzenetére
Hát sajnos én nem így csinálom, és nem a billzet alatt van, hanem pont a panel másik oldalán, avagy az alján..
Sőt ha nem jó, nem megy tönkre az alaplap, újra lehet indítani a módszert, ahányszor csak akarom!
Kérdezd meg alfa156- ot, hogy hogyan dolgozom, és mi lett az eredmény!
Ja, és egy speckó elektronikával dolgozom, nem holmi rövidre zárós dróttal! Szóval nem kell félteni, hogy kifekszik az alaplap -
Thusor
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20406 üzenetére
Köszi. És ebből kell 3-at vennem ha mondjuk +3 évre szeretném meghosszabbítani?
-
Thusor
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20402 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Arról nem tudsz valami körülbelüli árlistát, hogy mennyibe kerülnek ezek a garancia-kiterjesztések?
-
azbest
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #20375 üzenetére
x120e -ből csak amd fusionos változat van szerintem [link]. Te az x100e-re gondolsz.
-
ro_bert17
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #20386 üzenetére
Akkor ez öngól lesz, mert most olvasom, hogy a vista óta nem supportálják. W7-en meg egyszerűen nem találom, hogy ne automatikusan a gép jobb oldalára képzelje el a plusz monitort.
Mentés ügyben azért várok még ötleteket, hátha valaki tud megoldást.
Így visszaolvasva az előző hozzászólásomat, kicsit összekócolódtak a betűk. Csoda hogy meg lehetett érteni.
Köszi! -
sutykuru
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20353 üzenetére
Szerintem nem kéne ezt ennyire komolyan venned. Hozzászólásod második részére meg inkább nem mondok semmit.
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20364 üzenetére
nem mondtam, hogy jobban tudom, igazabol nem is erdekel, hangsulyozom megegyszer, hatha erthetobb: nekem ezt mondtak es igy is jottek meg a cuccaim
audi100td: sorry
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20358 üzenetére
az, hogy Te mit tartasz kizartnak, az reszemrol egy dolog
nekem igy erkezett meg a 2 specko lengescsillapito eu-n kivulrol, elotte megkerdeztem, hogy ne legyen fennakadas, mert surgos volt es mashol nem kaphato -
Alg
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20360 üzenetére
Itthon visszaigényelheted a kint megfizetett ÁFA-t, valamint a webshopok többnyire nem teszik rá a kinti forgalmi adót.
Szerk: a hsz első szavában "itthon" nem vagyok biztos...
-
soldi3r
veterán
válasz
[O]-[C]-[B] #20354 üzenetére
ez nem onkentes neten guglizott velemeny, ezt a VPOP valaszolta nekem egy hasonlo kerdesre
-
mobileman
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20326 üzenetére
Hát őszinte leszek, igen, emlékezz vissza, mikor egy T61- et ajánlottál, na attól mínusz 20k- val olcsóbban jutottam hozzá egy véletlen folytán, makulátlan karcmentes, sőt dobozos darabhoz ( én finnyás vagyok, szóval adok a kinézetre, állapotra)
Ami az ebay- t illet, vettem már 100 dollárért ami után nem fizettem se vámot, se áfát, mivelhogy elég pici dolog volt (pl, akkuk, lcd- k, alaplapok) amire ráírták, hogy gift, és 50 dollár alatti összeg volt..Ha esetleg nagyobb dolgot hozok be, akkor már nincs susmus, rendes áron kell csinálni a terhek megfizetése mellett!Nem osztottam semmiféle billogot, csak ez volt az érdeklődő kérése, ha viszont úgy hangzott volna, hogy minőségit, és az ár nem számít, akkor szerinted kit ajánlottam volna? Magamat biztos nem, mert nekem nem ez a profilom.
-
mobileman
senior tag
válasz
[O]-[C]-[B] #20324 üzenetére
Én tudom, hogy mit kell megfizetni, de az érdeklődő kifejezett kérése az volt, hogy ne legyen horribilis az ára más ugyanilyen termékhez képest...
-
netseft
aktív tag
válasz
[O]-[C]-[B] #11971 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Melyik tápegységet vegyem?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Sorozatok
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G7 - i7 I 16GB I 512SSD I Q520 4GB I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest