Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [O]-[C]-[B]

tag

válasz Hunter2 #21293 üzenetére

Lehet nem voltam egyértelmű: egy gépet hirdettem, itt PH!-n amit az ismerősömnek adtam aztán, ám előtte 2 emberrel egyeztettem. Ebből egy meg is nézte és közölte, hogy majd jelentkezik, ha megkapja az ismerősétől a pénzt. Nem jelentkezett. A gépet elajándékoztam.
    Egyszer csak kaptam egy PM-et hogy segítsek egy pont ugyanolyan gép garanciáztatásában, mert nem annyira garanciális hibát kellett megjavítani.
    Jó kapcsolataim vannak, illetve kilátásba helyezett a srác egy kisebb adag pénzmagot, szóval segítettem. Átvettem a gépet, elvittem, majd ott szembesültünk a dologgal hogy a gép UUID-je és a seriálja nem egyezik. Magyarázkodnom kellett, de a jó kapcsolat reményében megegyeztünk, hogy a szervizben sem jártam. Hazaérve láttam, hogy a keretmatrica A4-es laminált lapból kivágott nyomtatott szar.
    És egyébként a dolog pikantériája, hogy pont annak a gépnek az adatai voltak ráhamisítva, amit én anno itt hirdettem. Teljesen véletlenül rákérdeztem, hogy kitől vette a srác a gépet, aki csalódottan közölte. A személy teljesen véletlenül egyike volt a 2 érdeklődőmnek, nem mellesleg olvasója és írója ennek a topicnak. :D
    Így gondolom már átmegy... Egyébként nekem semmilyen károm nem származott a dologból mert végül nem garanciás alkatrészből megoldódott a srác baja, csak hát egy izzadó tenyeres kínos magyarázkodást 3 év jó üzleti kapcsolat után nehezen viseltem.

• azbest

félisten

válasz Hunter2 #21293 üzenetére

De például megeshet hogy a rossz múltú gépet tiszta seriállal hirdetik vagy adják el... és ha valami probléma van vele akkor az új tulaj akkor koppan - veszti el a gépét és keveredik gyanúba...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés