- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sajnalom, hogy raboltam az időtöket.
Nem vitatkozni akarok egyáltalán, viszont lenne azért pár gondolatom:
Szerintem a T440 azért fiatalabb modell, vagy nem?
Nem szeretnék átalakítással usb 3.0-át, ha van modell, ahol van alapból 3.0-ás port.
Gyorsaságot nem írtam egyik modell vonatkozásában sem, az arra vonatkozott, hogy "gyorsan" ránéztem a T420-ra és megállapítottam, hogy nincs benne usb 3.0.Leírtam, hogy kb mire kell és hogy megbízható legyen hosszú távon. A "jó gép" kérdés is nyilván erre vonatkozott. Az alaplap hibát sem tudom, hogy miben merül ki, mert pontos válasz nem jött, hogy pl mikor és miért jelentkezik, mennyire gyakori, van-e esetleg egy széria, amit érintettstb.
Azt is írtam, hogy a touchpad nem annyira lényeg, mert egérrel használom az esetek 95%-ában.Gondolom azért ez a T440 is még bőven jobb, mint egy hp 15 széria újonnan vagy más, hasonló kategóriájú gépek, billentyűzet terén is, habár biztos elmarad egy T61-esétől. Amihez NEM ragaszkodom, csak leírtam, hogy nagyon szeretem a billentyűzetét. Egy használt Thinkpad mellett azért döntenék, mert eddig úgy tapasztaltam, hogy megbízható tartós gép, és nem azért, mert egész nap a Thinkpaden dolgozok stb, - viszont használtan jó áron hozzá lehet jutni. De ez is kiolvasható volt szerintem abból, hogy megbízható gépet szeretnék netezésre, letöltésre és irodai használatra (office).
Nem önigazolásra van szükségem, hanem segítségre, azért kérdeztem. Sajnos nem vagyok egy laptop guru, így ezek a félszavas valaszok, hogy szar, meg gatya, meg ilyen szart még életedben nem láttál, nem igazán segítenek sokat, mert amúgy kicsit szubjektívnek hatnak és nem igazán van megindokolva az állítás, hogy pl a billentyűzet miért is szar pontosan. Pl én azt sem tudom, hogy miért volt megosztó a 40-es széria.
Meg nyilván minél fiatalabb gépet szeretnék a lehetőségekhez képest. Vehetnék újonnan is, de nem akarok annyi pénzt költeni, nem használom ki, használtan viszont a megbízhatósága miatt már megéri egy ilyen kategóriájú laptop és itt.most nem pont a T440-re gondolok.. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom. És egy szóval nem állítottam sehol, hogy én barmit is jobban tudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest