- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
FireKeeper #88564 üzenetére
Nehéz erre mit mondani. Most teljesen saját vélemény: én egy HP 2560p-ről váltottam mot X250-re és nagyon nehéz döntés volt, mivel a HP rettentően jó. Nagyon profin összerakott gép, gyors, masszív, szép, stb. A kijelző elég gyenge (jobb, mint a TP nem IPS). A 8470p kb. ua, csak 14"-es méretben és egy generációval újabb, ha jól tévedek. Minőségre ua, vagyis nagyon jó. A kijelző itt sem acélos (sima TN panel, de jobb, mint a TP TN paneljei). Ha a HP-t választod, biztos, hogy jól jársz vele. Ahogy Chaser is írta, világítós bill. nincs, sajnos. Dell szerintem felejtős, bár nagyon jól összerakott masina az is. Mondjuk szerintem ritka ronda (főleg a HP és Lenovohoz képest), de ez ugyebár szubjektív. Emígy nagyon jó értékelést kapott a Dell is, nem véletlenül.
Biztos, hogy nem olyan a TP mint volt régebben, de most már három is van a családban és én is azt használom. Nekem rettentően bejött, az X230 két hétig volt nálam (tesómnak vettem), a kis toucpadenen kívül minden nagyon tetszett. Ha találsz IPS panellel TP-t, akkor azt vedd, tényleg öröm vele a munka az IPS panel miatt. Ha találsz jó állapotban HP-t, akkor pedig nyugodtan megveheted, biztos, hogy nem fogsz csalódni benne, nagyon jó gép, és nagyon korrekt áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest