Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz FireKeeper #88564 üzenetére

Nehéz erre mit mondani. Most teljesen saját vélemény: én egy HP 2560p-ről váltottam mot X250-re és nagyon nehéz döntés volt, mivel a HP rettentően jó. Nagyon profin összerakott gép, gyors, masszív, szép, stb. A kijelző elég gyenge (jobb, mint a TP nem IPS). A 8470p kb. ua, csak 14"-es méretben és egy generációval újabb, ha jól tévedek. Minőségre ua, vagyis nagyon jó. A kijelző itt sem acélos (sima TN panel, de jobb, mint a TP TN paneljei). Ha a HP-t választod, biztos, hogy jól jársz vele. Ahogy Chaser is írta, világítós bill. nincs, sajnos. Dell szerintem felejtős, bár nagyon jól összerakott masina az is. Mondjuk szerintem ritka ronda (főleg a HP és Lenovohoz képest), de ez ugyebár szubjektív. Emígy nagyon jó értékelést kapott a Dell is, nem véletlenül.
    Biztos, hogy nem olyan a TP mint volt régebben, de most már három is van a családban és én is azt használom. Nekem rettentően bejött, az X230 két hétig volt nálam (tesómnak vettem), a kis toucpadenen kívül minden nagyon tetszett. Ha találsz IPS panellel TP-t, akkor azt vedd, tényleg öröm vele a munka az IPS panel miatt. Ha találsz jó állapotban HP-t, akkor pedig nyugodtan megveheted, biztos, hogy nem fogsz csalódni benne, nagyon jó gép, és nagyon korrekt áron.

Új hozzászólás Aktív témák