- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Lacos_
tag
Üdv!
X200-am 4 cellás akksija egyik napról a másikra megadta magát (Sanyo), 57 ciklussal.
Múlthéten még kb 40 percet bírt 50%-os töltöttséggel, tegnap gondoltam csinálok rajta egy resetet. Szépen lement a teli-csutka-teli ciklus, írt rá 2 óra kapacitást.
Gondoltam visszamerítem a szokásos 50%-ra, kihúztam a tápot és a gép kikapcsolt.
Akkuról nem is tudtam már visszakapcsolni, csak a töltővel. És most villogtatja sárgán az akku állapotjelzőjét.
Lehet ezzel még valamit kezdeni? Valami trükk, tegyem be a hűtőbe éjszakára stb?(esetleg ha valakinek lenne 30-60perces eladó akkuja, az dobjon már egy pm-et)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest