- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vettem fungi-tól egy X200-t elvileg TN panellal. Majd vettem egy elvileg VA panelt Chaser-től. Mielőtt beszereltem a VA-t, lefotóztam az adatait. Mind a kettőnél a Model No: B121EW03 V.6 és a P/N 42T0509. Azzal, hogy elvileg, nem kérdőjelezem meg senki szavahihetőségét, de ez így nekem magas. Hogy lehet a típusa egy TN-nek és egy VA-nak is ugyanaz?
A másik észrevételem, hogy az eredetileg TN panelként vásárolt X200 kijelző alsó részének horzintálisan egységesen enyhe sárgás foltosodása van szemből nézve 1-2 centiméteren (fotózni lehetetlen). Ha kicsit döntök a kijelzőn, akkor ez a foltosodás teljesen megszűnik, így mondhatni teljesen homogénnek tűnik a kijelzőnek ezen része is. Ha tényleg foltos lenne, akkor így (megdöntve) is látnom kellene némi elszíneződést (gondolom én). Beszerelve az új (használt) VA panelt, ugyanezt tapasztalom. Hogy lehet két egymástől független kijelzőnek ugyanaz a hibája, már ha ez hiba? Így már itt sem gondolok feltétlenül hibára, szimplán csak ezt sem értem.
A harmadik lenne az utolsó kérdés, melyről csináltam egy siralmas képet, hála a vakunak. Az a kis műanyag valami jól lett a helyére illesztve? Csak mert az a kábel, ami a kijelző aljához csatlakozik, ott szépen kilátszik, ergo meg is sérülhet (szemből szintén). Sürgősen szedjem szét és gondoljam át újra, hogyan rakom össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest