- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Nekem eléggé félrevezető ez a leegyszerűsítés."
Sajnálom, ha félrevezetőnek tűnt, nem annak szántam."első Thinkpad, yaaay!"
Ezt a vonalat szerintem nem kéne egy szakmai topikban erőltetni. Első Thinkpadem, de gondold már végig, mekkora "öröm" lehetett a tuningolt asztali i5-4690K (4 mag 4,4Ghz-en) és 16GB villámgyors ram és egy Radeon 290 után egy ilyen notira váltás, amiben egy 2,5Ghz-es kétmagos proci és 4GB ram van IGP-vel. Elárulom, nem nagy. Notim meg volt előtte is, 2009 óta folyamatosan. Igen, tetszett a T410, jó véleménnyel voltam róla, ugyanakkor volt, ami nem jött be, le is írtam szépen a topikba.Mellesleg, ha már szerelem, imádom a pici, könnyű notikat, igen nagy volt a kísértés is, hogy X220-at vegyek, mégis a nagyfelbontású T420 mellett döntöttem, pontosan az "[undefined] komoly munka" miatt.
Énszerintem az X220 azoknak ideális, akiknek fontosabb a mobilitás, és a kis méret, mint a jobb használhatóságot biztosító nagyobb kijelző. Nem gond, ha nem értesz egyet velem, de én így gondolom.
Magam is használtam sokáig 10"-os netbookot pont a hordozhatósága okán.A palmrestből semmiféle mélyreható következtetést nem voltam le, csak bennem ezek felkiáltójeleket kapcsolnak be. Jelentsen ez bármit is. Mellesleg nem szeretem a mások által már megbütykölt gépeket, sokkal több az ilyesmikkel rossz tapasztalatom, mint a jó.
Oké, de ez is plussz pénz, vesződés. Nálam az jópont, ha legalább egy 6200 AGN van benne gyárilag.
Figyeltem arra az apróságra, de én NEM arra reagáltam, hanem amit előtte írtál, hogy szerinted "végül is megéri", szerintem meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest