- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21989 üzenetére
Több ram engem se izgat, a 45nm-es proci az inkább. azokat nagyon durván le lehet feszelni, viszont ez se rossz
Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség
Amúgy az említett t61-ek billje német, szóval már nem ugrálok annyira érte, de ha nem lenne dögmeleg megint átmennék egyért...rábízom a véletlenre, ha még legközelebb is lesz mikor erre járok akkor hozok egyet.
A diskmark tesztet azért megcsinálnád?Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.
Selejtezhetnének többet is ebből a gépbőlszerk: Azért filóztam a T61-en, mert lett volna dokkoló is. De csak valami alapverzió, szóval ez már nem ok. Meg kíváncsi vagyok mennyire melegedik az, van otthon egy 45nm-es c2d is. Viszont az elöl levő audio csatik meg a 16:10-es képarány nekem se tetszenek. Meg úgy látom ezeket a gépeket el tudom adni gyorsan, bukta úgyse lenne rajta, de külön ezért nem megyek vissza, majd pár hét múlva ha megint lesz dolgom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest