- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td: Én a Max Battery Life-ot állítottam be a PowerPlay-nek: [link]
Így két végletet használom. Ha aktív a PP, akkor 128/130, vagyis teljesen minimum(Max Battery Life). Ha kikapcsolom akkor pedig max-ra vált. A gép kb 95%-ban minimum beállításon fut.
C&C Tiberium Wars III elindul minimumon mert voltam olyan állat, hogy kipróbáljam, de a lassúságon kívül nem tapasztaltam instabilitást.
A Balanced-et nem használom 392/238-at állít be...játékra kevés...alap felhasználásra sok.Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon alaposan le kell gyalulni az előző CCC-t és a driver-t mert erre az egyre nagyon érzékeny. Még a hagyományos ati driverek is egyfolytában összehalták maguk, ha nem takarítottam le rendesen. (Driver Cleaner-t használtam erre a célra.)
kraftxld: Nagyon mély ismereteim nincsenek már ezzel kapcsolatban. Anno szívás volt a W7-re váltás ezzel a régi vassal a driver miatt. Ezért sokáig jártam utána.
W7 szerinti legfrissebb win. update driverrel az élményindex 1,0 pontot generált.A kártya fűtött, de képtelen volt komoly teljesítményt mutatni. A jelenlegivel, meg 4,3 illetve 4,4 a vga-ra vonatkozó rész.
(Tudom az élményindex nem túl jó összehasonlítási alap, de érdekes az előtte/ utána kapott értékek változása.)
Amennyi még megmaradt bennem, hogy ez a progi egy desktop Catalyst-ból tud Mobility kompatibiliset faragni. A részletekre már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest