Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

audi100td: Én a Max Battery Life-ot állítottam be a PowerPlay-nek: [link]

Így két végletet használom. Ha aktív a PP, akkor 128/130, vagyis teljesen minimum(Max Battery Life). Ha kikapcsolom akkor pedig max-ra vált. A gép kb 95%-ban minimum beállításon fut.
    C&C Tiberium Wars III elindul minimumon mert voltam olyan állat, hogy kipróbáljam, de a lassúságon kívül nem tapasztaltam instabilitást.
    A Balanced-et nem használom 392/238-at állít be...játékra kevés...alap felhasználásra sok.

Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon alaposan le kell gyalulni az előző CCC-t és a driver-t mert erre az egyre nagyon érzékeny. Még a hagyományos ati driverek is egyfolytában összehalták maguk, ha nem takarítottam le rendesen. (Driver Cleaner-t használtam erre a célra.)

kraftxld: Nagyon mély ismereteim nincsenek már ezzel kapcsolatban. Anno szívás volt a W7-re váltás ezzel a régi vassal a driver miatt. Ezért sokáig jártam utána.
    W7 szerinti legfrissebb win. update driverrel az élményindex 1,0 pontot generált.A kártya fűtött, de képtelen volt komoly teljesítményt mutatni. A jelenlegivel, meg 4,3 illetve 4,4 a vga-ra vonatkozó rész.
    (Tudom az élményindex nem túl jó összehasonlítási alap, de érdekes az előtte/ utána kapott értékek változása.)
    Amennyi még megmaradt bennem, hogy ez a progi egy desktop Catalyst-ból tud Mobility kompatibiliset faragni. A részletekre már nem emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák