- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ej, ezek a frissítések.
Felraktam a laposra a Win7-hez kiadott SP1-et, kínlódások árán, mert nem akart feltelepülni. Sikerült megoldani - jogtiszta OS -. Utána elkezdett szarakodni az egér,bill. páros.
Itthon a laptopot dokkolóban használom - legtöbbször -, az pedig rá van kötve egy Aten KVME Switchre. Ezen van a Logitech Cordless Desktop Wave egér-bill párosom, hogy az asztali gép használata esetén ne kelljen dugdosni a vezetékeket dokkolóból asztaliba, ill. ha kerül hozzám valamilyen 3rd party gép, akkor szintén ne kelljen csak a KVME switch tyúkbelét ráaggatni.
SP1 után azt kezdte csinálni, hogy akadozva mozgott az egér, a bill. leütéseket meg vagy nem érzékelte, vagy duplán, mintha fullra le lenne terhelve a rendszer - nem volt, eszközkezelő sem mutatott terhelést -.
Sikerült kiküszöbölni a hibát a HID eszközök többszöri eltávolításával és a driverek újratelepítésével, bár most sem tökéletes, de most már csak a rendszer teljes felállásáig akad az egér, utána nem.
Ezután jöttek a Lenovo updatek:
- PM frissítés után nem jó. Kézi frissítés után jó lett.
- SP1 telepítése óta nem megy a GPS enabler. Elindítom, kiírja, hogy keresi a sok műhódot, de semmit nem talál, akármennyit várok - rálátás van -.
- láttam, hogy van januári frissítés GPS-hez is. Felraktam. Azóta el sem indul a GPS enabler. Neten való turkálás sem hozott eredményt, amiket javasolnak, nem működik nálam.
- leszedtem, kézzel feltelepítettem a drivereket (GPS és WWAN-t is), de továbbra sem megy.
- viszont ha vezérlőpultban bekapcsolom a tartózkodási hely érzékelő használatát - SP1 telepítése előtt nem volt bekapcsolva, úgy használtam a GPS-t a Lenovo GPS enabler indításával, majd azt követően indítottam a naviprogramot -, akkor a naviprogram megtalálja a műhódakat - szerencsére - , hiába nem indul a GPS enabler. A GPS enabler korábbi verzióját most hirtelen nem találom, így azt nem próbáltam visszarakni és azzal megnézni.
- Airbag cuccnak is volt frissítése, felraktam. Azóta az sem megy. Vissza kellett raknom az előző verziót, csak azzal hajlandó menni.Én nem tudom mi van mostanában, de csak szopok, mint a torkosborz. Mondanom sem kell, hogy az asztali gépre sem akar felmenni a Win 7 SP1, de ott már a hibakód is más. Most elegem lett a sok jóból.
Megyek uborkázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest