- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahi1
csendes tag
Ki a ThinkPad táskákat szereti, rossz ember nem lehet
Úgy kezdődött, hogy a 14”-os T460-asomhoz szerettem volna egy szép táskát és nagyon megtetszett az előző, GEN1-es Professional táska széria.
Találtam is egy teljesen új 14”-os darabot, ám útközben meghízott és már 15,6”-osként érkezett meg hozzám (erről már írtam itt). Édesanyám beleszeretett a nagyobb táskába és elkobozta...
Elkezdem újabb 14”-os Professional táskát keresni, de közben szembejött egy 15,6”-os Professional hátizsák és egy 14”-os (olcsóbbított kivitelű) ECO, de szintén GEN1-es táska, amiket nem tudtam kihagyni.
Aztán végül, nagy nehezen Lengyelországban találtam egy 14”-os Professional táskát is, így „kis családom” teljessé vált :)Összegzés:
14”-os GEN1-es (első generációs) Professional-ból csak Slim (vékony) változat létezik, ami extrém jól néz ki, de annyira szűk, passzentos, hogy az első zsebe nehezen pakolható. Az egyszerűbb ECO változat (a képen balra a sötétebb) jobban hozzáférhető, ezért azt tartom meg.
15,6”-os Professional táskából létezik normál és slim változat is, nekünk a normál (3 zsebes, vastagabb) változat van, ami nagyon jól védi a gépet, Anyukám szerint álom pakolni, nagyon jó konstrukció.
Ugyanakkor - véleményem szerint - a legjobb választás a 15,6”-os Professional hátizsák, annyira átgondolt kialakítású.A Professional hátizsákot és az ECO táskát tartom meg magamnak. A hátizsákot viszem hosszabb utakra, az ECO-t pedig csak városon belül használom gyors kiruccanásokra.
Tárolni is egyszerűen tudom a táskákat, hiszen a hátizsák első zsebébe pont belefér 14”-os kistesó.
A 14"-os Professional Slim táskának pedig könnyes búcsút intek.A GEN1-es Professional táskák gyenge pontja a fül (fogantyú), ami olyan vékony műbőr bevonattal rendelkezik, hogy hamar kiszakad, kireped (tudatos avultatás). A használt táskáknál nehéz kifogni hibátlan fülűt. A Professional hátizsákom füle is repedezett volt, de táskás szagember 2500 Ft-os áron kicserélte minőségi műbőrre, ami mostantól körülbelül örökké fog tartani.
A táskák többi részét nem érheti panasz, minden minőségi anyagból van, a cipzárak befelé fordított, vízálló kivitelűek.
Elmondhatom, megérkeztem a ThinkPad táska Nirvánába
, tovább nem keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest