- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
yodee_ #125908 üzenetére
barna:
itt a jobb alsó részen a vantage ikon, az intelesen nincs ez meg. ott bezárom azt huss, elkussol a fazba. Amd-n pedig bezárom, és fut a háttérben
Nálam pl ilyen opció nincs is....
amúgy úgy tölti, de na. 90% ahogy beállítottam. mondjuk nem értem ki használja így, hogy naponta meríti és tölti közel 0%ra, hogy dögöljön megfele az akku, csak a szemetet gyarapítja. idiocracy. Pl: ha jól veszem ki yodee, így használja : "Töltési küszöbértéket nem használok mert amikor lemerül, feltöltöm, és kihúzom." @125900ban. Vagy az akkut húzza ki, az is lehet, de még mindig ott van a BELSŐ akku.
Azt is állandóan fárasztja az állandó feszkó. Ha jól tudom a túltöltés ugyanolyan káros, mint a 20% alá merítés....Ja igen, nálam mindig be van dugva a gép. Asztali gépként működik.
Na, mindegy. csőstül minden most. bazeg, geci kovid nem elkapott? 1 hete bazeg úgy köhögök a tüdőm majd kiköpöm, ma meg már elkezdtem nem érezni illatokat, se ízeket. kurvajó.... :/ közben begyűjtöttem 106e közlekedési bírságot meg 8 pontot úgy, hogy 98 óta vezetek, egyszer se hágtam semmilyen szabályt.
Most már a halál jön? WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest